Crita Kamulyan


We are a project enom, nanging karo Sajarah jembar lan menarik. Ngedekke project tindak liwat kathah kanggo nggawe tanggung anyar, unik lan migunani “EducationBro” – Study Magazine Abroad.
tim internasional kita kasusun saka mahasiswa internasional lan guru karo pengalaman gedhe, rektor ing universitas kasebut, wirausaha enom lan wong aktif karo pengalaman urip menarik.

We ngerti kangelan pendidikan luar negeri:

  • as students;
  • as the applicants;
  • minangka guru;
  • minangka universitas;
  • minangka tuwane.

Saben dina, kita ngenalke fitur anyar kanggo nggawe pendidikan jaban rangkah luwih nyaman.

misi kita


Saben uwong kudu duwe kesempatan kanggo nampa pendidikan ing negara kang wishes lan “EducationBro” will helps with it. ing “EducationBro” majalah punika “tip saka iceberg”, banget rauh kita bakal ngijini sampeyan kanggo milih Profesi sing kaya. Pilih negara sing bakal cocog karo sampeyan lan kualitas pendidikan, lan biaya standar pendidikan lan urip. Enroll to the best university and easy to get a quality education. Lan banjur miwiti karir ing sembarang negara ing donya.
Kabeh iki “EducationBro” bisa.