“EducationBro” saiki ora posisi mbukak. Ora mamang, banget rauh bakal ngupaya kanggo nomer ageng karyawan.

Oalah kita tansah mbukak kanggo saran. Tulis kita apa kita kudu milih sampeyan lan kita bakal nemokake posisi sampeyan ing wilayah sembarang. Kita tansah kudu talents.