proses diakoni & syarat ing Ukraina


proses diakoni & syarat ing Ukraina. Njaluk layang undhangan ing Ukraina. Study ing univèrsitas Ukrainian.

syarat diakoni ing Ukraina


syarat diakoni ing Ukraina iku banget prasaja, minangka proses diakoni banget.

Validitas Passport ngirim ora kurang saka kanggo 1 taun.

Sampeyan kudu getEducational Documents (tingkat O / SSCE / HSSC, Sarjana utawa Master Degree yen kasedhiya)

UPD: wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center. organisasi ukrainian resmi kanggo mahasiswa manca.

Jadwal diakoni

Universities Ukrainian miwiti ngetokake "Undangan Letter" saka Maret / April saben taun.

Universities accept Applications for Study from month of January for September intake. Admission and visa getting will be easy with “Invitation Letters” for students who apply through us earlier and issue their “Invitation Letters” from chosen/ recommended Universities respectively. Universitas supaya nerbitake "Undangan Huruf" aksara saka Maret / April kanggo November (biasane lengkap kanggo Desember). Sawise Maret / April, iku njupuk bab 3 apa dina kanggo ngetokake "Undangan kanggo sinau" layang saka milih / dianjurake University.

Kelas miwiti saka 1st September. siswa manca sing diijini kanggo nggabungake Programmes Inggris Sedheng sing nganti 15 th November. Siswa sampun sawise 15 th November bisa nggabungake Program Preparatory mung.

Para mahasiswa kudu tansah nyedhiyani alamat pos bener sing & nomer kontak ing wangun Aplikasi luhur.

Senadyan Nampa layang Undangan

mahasiswa kudu ngontak Ukraina embassy in kang / negara dheweke supaya aplikasi kanggo visa pelajar. Ukraina embassy wiwit nrima Student Visa Aplikasi lan Jeksa Agung bisa ngetokake Student Visa saka Mei / Juni lan tetep nerbitake nganti 15 th November. Ing sawetara negara Ukraina embassy wiwit nggarap Aplikasi Student Visa lan Jeksa Agung bisa ngetokake Student Visa dening 15 th August kanggo 15 th November (biasane iku wis lengkap kanggo Desember / Januari). dokumen ing ngisor iki kudu diajukake ing Ukraina Embassy diwenehi Visa Student,

Dokumen sing ing Arrival:

Recommended Bandara International ing Ukraina : Kyiv (Airport Boryspol), Dnepropetrovsk, Odessa lan Kharkiv.

mahasiswa kudu manawa nggawa kabeh Pembayaran lan Documents kasebut ing ngisor iki digunakake Ukraina Kebangsaan Authority bisa nolak wong / Entry dheweke lan nundhung bali marang / negara dheweke mahasiswa kudu nggawa ragad Tuition lengkap, ragad akomodasi lan biaya liyane (Awis utawa Cheques Travel). Learn all this in advance in your university. The student is questioned by airport Immigration Authorities about Tuition fee and other charges. The student must bring some extra money for personal keep up. You can learn our recommendation about biaya urip ing Ukraina.

Internationall Passport / Traveling document karo Ukraina Visa ing (bener Nanging Petrus kurang saka setahun)

Letter Undangan Original Universitas

Layang resmi tanda lair , Translated into basa Ukrainia lan legalized dening Notaris Public utawa Ukraina Embassy. (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)

Certificates School Original ( tingkat O / SSCE / HSSC, Sarjana utawa Master Degree yen kasedhiya ) diterjemahaké basa Ukrainia lan legalized dening Notaris Public utawa Embassy Ukrainian (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)

Health Umum- Certificate Medical ditanggepi rong sasi sadurunge ngleboke menyang Ukraina dijarwakake menyang basa Ukrainia lan legalized dening Notaris Public utawa Embassy Ukrainian. (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)

HIV- AIDS Certificate Negative ditanggepi rong sasi sadurunge ngleboke diterjemahaké Ukrainian Language lan legalized dening Embassy Public utawa Ukrainian Notaris. (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)

Health Insurance panutup setahun / kanggo sawetara negara mung kanggo Traveling wektu

Letter Sponsorship saka tuwa / Person sing arep metokake expenses kanggo mahasiswa sak Tetep / sinau ing Ukraina . (Iku ora kondisi kanggo kabeh Kant)

Statement Bank mbuktekaken kemampuan financial. (Iku ora kondisi kanggo kabeh Kant)

12 foto ukuran passport (3 * 4 cm )

Air Ticket bener kanggo setahun, kudu Kanggo lan Fro

kertu Migration kudu kapenuhan ing dening mahasiswa ing rawuh kanggo Ukraina lan katahan disimpen sak Tetep ing Ukraina.

mahasiswa kudu gawé iku kanggo Panguwasa Kebangsaan nalika kondur utawa lelungan metu saka negara.

proses diakoni ing Ukraina


layang Undangan example.There sawetara versi layang.

layang Undangan example.There sawetara versi layang.

Kanggo diakoni ing sembarang Universitas Ukraina ana telung langkah:

STEP 1: CARA Njaluk Undangan LETTER

To get an invitation letter from any University of Ukraine you should contact university representatives or educational agents. Sampeyan bisa kontak kita lan kita bakal menehi saran sampeyan agen apik luhur ukrainian.

 

STEP 2: VISA

After getting invitation letter from university or their agents students should contact to nearest Ukraine Embassy or Consulate.

Student ngirim aplikasi kanggo Ukraina embassy karo dokumen ing ngisor iki:

  • Original Invitation letter
  • Original international passport (bener kanggo setahun)
  • Higher Secondary School certificate (diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Layang resmi tanda lair (diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Medical Certificate showing absence of Aids/HIV (diterjemahaké basa Ukrainia) • Certificate Medical nuduhake fitness fisik lan mental (diterjemahaké basa Ukrainia)
  • 8 Passport size Photos

STEP 3:rawuh

Sawisé njupuk visa saka Ukraina embassy utawa Konsulat, students should inform their agents about his/her flight details with date and arrival time.

proses diakoni bisa tanpa agen. nanging “EducationBro” Magazine strongly recommend to make admission with agents helps.

Education in Ukraina punika murah ing Eropah lan layanan agen mirah banget. Kasunyatan iku nggunakake layanan agen, sampeyan njamin dhewe visa lan mlebet ing Universitas. Agen ngerti kabeh nuansa lan mbantu supaya masalah. Yen sampeyan bakal nindakake dhewe, banjur ana probability dhuwur sing bakal nggawe kesalahan lan ilang wektu lan dhuwit.

Iku mung rujukan. Iku pilihan. You can contact us if you can not make decisions or doubt in the integrity of your agents. Our consultations are free of charge. We are a nonprofit organization and are always ready to help foreign students.