Universitas Katulik Australia

Universitas Katulik Australia (Acu)

Australian Katulik Details University

Ndhaftar ing Universitas Katulik Australia

Ringkesan


Universitas Katulik Australia (Acu) wis umum ora-kanggo-MediaWiki universitas mbiayai dening Pemerintah Australia.

Mbukak kanggo mahasiswa lan staf kabeh kapercayan.

Universitas Katulik Australia (Acu) engages ing Tradisi Katolik Intellectual kanggo nggawa perspektif béda kanggo education.We luwih njelajah budaya, sosial, masalah sopan lan agama liwat lensa Tradisi Katolik Intellectual ing piwulang kita, riset lan layanan.

Miturut nuwuhaké lan maju kawruh ing pendidikan, kesehatan, commerce, humaniora, èlmu lan teknologi, Hukum, lan seni kreatif, Acu nyumbang kanggo sawijining lokal, komunitas nasional lan internasional.

kita lulusan bakal trampil ing kothak sing milih, sopan ing prilaku sing, karo pakulinan kritis dikembangaké saka atine, pakurmatan saka suci ing urip lan prasetya porsi sing apik.

The Company saka Universitas Katulik Australia (Acu) disetujoni Statement Mission (“The Acu Mission”) ing 23 May 2014 Rapat Umum Annual.

Acu iku panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong lan duwe pengalaman anyar.

Saben asosiasi mahasiswa kampus sarwa dumadi acara kayata barbecues, bal lan konser. Ana uga klub, masyarakat lan singing acara kayata Acu Games lan Universitas Games.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Pendidikan lan Seni - wilayah kalebu pendidikan, seni lan ilmu, pasinaon global lan pasinaon pembangunan internasional, komunikasi media, ilmu sosial, karya muda, lan seni kreatif, seni visual lan desain.
  • Ilmu Kesehatan - wilayah kalebu penyuluhan, ilmu lingkungan, Fisiologi ngleksanani, ilmu ngleksanani, kesehatan mental, Midwifery, nursing, therapy komunikasi, paramedicine, Fisioterapi, kesehatan umum, psikologi, karya sosial lan wicara patologi.
  • Hukum lan Bisnis - wilayah kalebu accounting finance, Administrasi bisnis, commerce, Manajemen sumber daya manusia, teknologi informasi, Hukum, Manajemen, marketing lan kesehatan, safety lan manajemen lingkungan.
  • Teologi lan Philosophy - loro dhisiplin kasurung siswa nelusuri kawicaksanan, kawruh lan bebener.


Aja pengin ngrembug Universitas Katolik Australia ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Katulik Australia ing Map


Photo


Photos: Universitas Katulik Australia Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Australia Universitas Katolik

Join kanggo ngrembug saka Universitas Katulik Australia.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.