Deakin University

Deakin University Australia

Deakin Details University

  • Negara : Australia
  • City : Geelong
  • acronym : THE
  • Founded : 1974
  • siswa (kira-kira.) : 51000
  • Aja lali kanggo ngrembug Deakin University
Ndhaftar ing Deakin University

Ringkesan


Deakin University yaiku perguruan tinggi negeri karo kira-kira 50,644 pendidikan sing luwih dhuwur mahasiswa ing 2014. Madeg ing 1974, Universitas iki dijenengaké saka jeneng pemimpin gerakan federasi Australia lan bangsa Perdhana Mentri kaping kalih, Alfred Deakin. Wis kampus in Geelong, Warrnambool lan Burwood, Melbourne lan learning pusat ing Dandenong, Craigieburn lan Werribee, kabeh ing negara Victoria. Kuil menika resmi diadegaké ing 1974 karo wacana saka Universitas undhang Deakin 1974. The sale ofStonnington Mansion ngawinang njobo umum minangka melu omah gedhong kang ana ing risiko redevelopment dening gawe property. Deakin iku salah siji saka universities riset paling cepet akeh Australia kang. pendanaan riset digabungake wus tambah saka A $ 4.5 yuta ing 1997 kanggo A $ 43,4 yuta ing 2014.

Liwat agenda sawijining LIVE mangsa, Deakin yakuwi kanggo mbangun proyek ing mangsa, nggunakake kesempatan umur digital kanggo ngambakaké akses kanggo pendidikan lan nggawe prabédan kanggo komunitas serves.

Deakin seneng reputasi kanggo kang diakses, mbiyantu lan loropaken. Wis rekaman Zachary migunakaké teknologi informasi nglereni-pinggiran nalika nyediakake pengalaman Highly pribadi, apa ing méga ing kampus sugih media-Deakin utawa liwat kombinasi maya lan kampus learning.

Deakin wis liwat 53,000 siswa, karo meh waktu milih kanggo sinau ing sasampurnané ing méga (online).

Deakin dianugerahi HFS 5-star dening peringkat universitas adiluhung organisasi Quacquarelli Symonds (QS); HFS nuduhake Deakin donya-kelas ing sawetara sing godhongé amba saka wilayah, nduwèni fasilitas-fasilitas nglereni-pinggiran lan internasional kesuwur kanggo riset lan memulang.

ing 2015 Peringkat Shanghai Jiao Tong Academic saka Universities World(ARWU) diselehake Deakin University antarane ndhuwur 400 universities ing donya. peringkat The bandingke impact riset ewu institut pendidikan ing dunya lan wis fokus tartamtu ing ilmu. Kanggo universitas enom kaya Deakin kang riset tengen sawetara kebak disiplin lan fokus kuwat ing wulangan kaunggulan, peringkat nuduhake prasetya aktif Deakin kang kanggo akeh riset anjog donya.

rangking Deakin 36 ing peringkat QS universitas ing donya ing 50 taun.

Deakin saiki ing ndhuwur 3% saka donya universities ing saben telung peringkat rankingsAcademic internasional utama saka Universities World (ARWU), Times Higher Education lan QS World University Rankings.

ing 2015 Kaunggulan wonten ing riset kanggo Australia (jaman) peringkat, 89% riset Deakin iki dirating ing ndhuwur utawa standar donya. Five paneliti Deakin kang padha klebu ing Thomson Reuters listing taunan peneliti paling dikutip ing jurnal akademik, ditingkat ing ndhuwur saben sen peneliti ing lapangan sing. peneliti ing daftar iki: Alfred Deakin Professors David Crawford, Jo Salmon, Kyle Ball lan profesor Anna Timperio, kabeh saka Centre Deakin kang kanggo kegiatan fisik lan Nutrition Research (C-PAN), lan Alfred Deakin Professor Michael Berk, Direktur Pusat Inovasi ing Mental lan Fisik Health lan perawatan Clinical (impact).

Deakin terus dadi pimpinan sektor kanggo kepuasan lulusan, pisanan ing Victoria kanggo enem taun consecutive Survey Graduate Australia (2010-15).

 

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Seni lan Education

  • Sekolah Komunikasi lan Seni Creative
  • School of Education
  • Sekolah Kamanungsan lan Social Sciences

Fakultas Bisnis lan Hukum

  • Deakin Business School
  • Deakin Law School

Fakultas Kesehatan

  • Sekolah ngleksanani lan Nutrition Ilmu
  • School of Health lan Development Social
  • Sekolah Kedokteran
  • Sekolah Nursing lan Midwifery
  • Sekolah Psychology

Fakultas Ilmu, Teknik lan Dibangun Environment

  • Sekolah Arsitektur lan Dibangun Environment
  • Sekolah Teknik
  • Sekolah Tinggi Teknologi Informasi
  • Sekolah urip lan Lingkungan Ilmu

Institutes

  • Institut Koorie Education

History


Sajarah Deakin kang


Wiwitan

Deakin University sacara resmi diadegaké ing 1974 karo wacana saka Universitas undhang Deakin 1974.

Deakin ana universitas papat Victoria lan pisanan ing Victoria regional; iku dijenengaké saka pamimpin gerakan federasi Australia lan Perdhana Mentri kapindho Australia kang, Alfred Deakin.

Saka dhisikane sawijining, Deakin wis shaped dening gol kembar:

  • fokus ing Victoria regional, nggawe universitas kanggo wilayah Geelong
  • prasetya widening akses kanggo sinau universitas, ing tartamtu liwat program pendidikan kadohan.

kampus pisanan Deakin Universitas iki diadegaké ing Waurn Ponds. Universitas ana asil penggabungan ing antawisipun State College of Victoria, Geelong (biyen Geelong guru College) lan Gordon Institute of Technology (saiki Gordon Institute of TAFE).

Deakin dipuntampi siswa pisanan sawijining ing Geelong Waurn Ponds Campus in 1977.

Deakin wis dikuwati dening seri gabungan sukses karo partners kuwat, saben kang nyumbang Ngartekno kanggo karakter lan pendekatan Deakin kang.

sistem pendidikan tersier Australia kang ngalami owah-owahan utama ing ngisor iki 1988 White Paper Pendidikan sing luwih dhuwur: a statement privasi, ngenalaken dening banjur Menteri Pendidikan Labor John Dawkins.

Minangka iya paling universities Australia ing wektu, Deakin miwiti program studi ing seri saka gabungan. Iku ditambahake Warrnambool Institute of Education Advanced ing 1990, kiat Panggonan Deakin ing District Western saka Victoria karo Warrnambool Campus.

A setunggal karo paling saka Victoria College ing Desember 1991, karo kampus ing Burwood, Rusden lan Toorak, diparingi Deakin anyar ngarsane metropolitan kuwat ing Melbourne Burwood Campus.

gabungan iki aktif Deakin University kanggo tuwuh mesti saka populasi mahasiswa wis merger saka kira-kira 8,000 ing 1990 kanggo kira-kira 25,000 pendidikan sing luwih dhuwur mahasiswa ing 1995.

n 1990-an, ana akeh debat ngenani nasib Geelong kang sajarah nanging bobrok DALGETY kang Woolstore. Originally dibangun minangka woolstores ing 1893, bangunan padha cetha ndandosi kanggo nggawe Deakin kang modern lan nyengsemaken Geelong Waterfront Campus.

 


Aja pengin ngrembug Deakin University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Deakin University ing Map


Photo


Photos: Deakin University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Deakin University

Join kanggo ngrembug saka Deakin University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.