Murdoch University

Murdoch University Australia

Murdoch Details University

Ndhaftar ing Murdoch University

Ringkesan


Welcome to Murdoch University, Perth, Australia Western.

Murdoch University dikenali internasional minangka institusi riset-mimpin karo pendekatan fleksibel kanggo learning.

siswa kita bisa kajawi peneliti spesialis kanggo nyegat tantangan global paling kritis.

kita lulusan sing sought sawise dening bisnis lan industri minangka asil saka ajaran kualitas, kombinasi jurusan multidisciplinary, riset anjog-pinggiran lan cocog learning nyata-donya.

Ing Murdoch University in Perth, Australia, kita lagi bangga duwe luwih saka 22,000 siswa lan 2,000 Staff saka tengen 90 negara karo kepinginan kanggo nemokake, nggunakake imaginations lan wekasanipun nggawe prabédan.

We ngisin pikiran free lan ngagengaken masyarakat Murdoch kita kanggo nuduhake gagasan, kawruh blumbang lan golek cara anyar saka pikiran. Across Australia, kita lagi dikenali kanggo memulang banget, riset lemah-bejat lan nomer dhuwur kita mahasiswa wareg.

Ing Australia Western, kampus South Street kita wis sawetara fasilitas kalebu rumah sakit dokter kewan lengkap (karo mung bioskop operasi Equine WA kang), tanduran pilot engineering, Clinic Chiropractic, tengah Media Arts lan liyane. Kita uga duwe kampus in Singapore, ngelawan Library National ing hub pendidikan, lan ing Dubai mahasiswa kita nggunakake negara-saka-saka-gambar studio TV lan radio, newsrooms lan editing Suites.

We lagi dikenali minangka salah siji saka institusi riset anjog Australia kang, minangka liyane industri nyeleh yakin lan sumber daya sing menyang proyèk kita kanggo nyedhiyani calon riset kita lan ilmuwan kanthi kesempatan kanggo nggawe panemon sange.

Murdoch views kesempatan kanggo siswa kanggo njupuk bagéyan ing sawetara wangun pengalaman-related karya minangka wangun penting saka Learning integral kanggo saben kita kursus. Work Learning Integrated Universitas (arep) Program seeks kanggo nyedhiyani pengalaman learning penting kanggo siswa, nalika saéngga kanggo nduduhake skills lulusan sing kanggo juragan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • School of Arts
  • School of Business lan Governance
  • School of Education
  • Sekolah Teknik lan Teknologi Informasi
  • Sekolah Kesehatan profesi
  • Sekolah Hukum
  • Sekolah Psikologi lan Ilmu ngleksanani
  • Sir Walter Murdoch Sekolah Negeri Kebijakan Public lan International
  • Sekolah Veterinary lan urip Ilmu


Aja pengin ngrembug Murdoch University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Murdoch University ing Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Murdoch University

Join kanggo ngrembug saka Murdoch University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.