Queensland University of Technology

Queensland University of Technology Australia

Queensland University of Details Teknologi

Ndhaftar ing Queensland University of Technology

Ringkesan


Queensland University of Technology, disingkat sumbangan, inggih punika sawijining universitas risèt umum sing ana ing kutha gisik kutha ofBrisbane, Queensland, Australia. QUT dumunung ing telung kampus ing wilayah Brisbane: Kebon Point, Kelvin Grove, lan Caboolture. Universitas wis kira-kira 35,000 siswa lulus lan 5,000 siswa kirim lulusan, kang 6,000 mahasiswa internasional. Wis liwat 4 000 anggota Staff, lan anggaran taunan luwih saka AU $ 750 yuta.

QUT rangking ing ndhuwur 10 universities Australia lan ndhuwur 3 saben sen donya-sudhut. QUT wis ditingkat minangka universitas paling Australia kang ing 50 taun dening Times Higher Education Top 100, lan rangking 26th global ing kategori sing. Universitas ing sawijining wangun saiki iki didegaké 1989, nalika banjur Queensland Institute of Technology (QIT) gabung karo Brisbane College of Advanced Education.p

We are a universitas utama Australia karo wawasan global lan 'donya nyata’ fokus.

kanthi luwih saka 50,000 siswa, kalebu meh 8,000 siswa internasional, lan anggaran taunan luwih saka $800 yuta, kita lagi dipanggonke kanggo tuwuh lan berkembang minangka salah siji universitas anjog bangsa.

A universitas-kelas donya

Queensland University of Technology sing institusi ambisi lan kolaborasi sing nggoleki kanggo nglengkapi kita siswa lan lulusan karo skills padha kudu ing donya saya kaganggu lan tantangan. kita lulusan kalebu wolung Rhodes Sarjana, limang iki dianugerahi ing enem taun kepungkur.

Kita internasional-award winning Ilmu lan Teknik Centre ngarep kanggo The Cube, ngakeni minangka salah siji saka spasi learning interaktif digital lan tampilan paling gedhé ing donya. QUT diadegaké pisanan ing donya Creative Industries Fakultas, lan kita nandur modal akeh banget ing learning bareng lan lingkungan riset interdisipliner.

Ing QUT aku ora mung mulang teori, kita sijine teori menyang laku. We lagi diakoni sacara internasional kanggo menehi sampeyan kesempatan sing paling apik ing sukses:

  • Kita lagi siji saka ndhuwur 300 universities global (QS Top Universities peringkat, 2015).
  • QUT sekolah Business wis ditingkat ing ndhuwur 1% sekolah bisnis donya. Iku salah siji saka sekolah bisnis pisanan ing Australia kanggo entuk accredition internasional telung (AACSB, EQUIS, Amba).
  • media kita lan pasinaon komunikasi sing ditingkat 1st ing Australia lan 21st ing donya (QS World University peringkat by Subject, 2016).
  • We lagi nampi mahasiswa internasional. 85% nyaranake QUT kanggo kanca-kanca sing (International Student barometer Queensland, 2014).
  • kita lulusan entuk gol karir sing. We lagi ditingkat 7th ing Australia lan ing 71-80 kangen band global kanggo lulusan employability (QS Graduate Employability peringkat, 2015).

Strength in riset

We lagi tansah nyumbang kanggo kawruh anyar ing wilayah kita kekuatan riset. peneliti kita digunakake kanggo nemokake solusi kanggo masalah Komplek dina. Ing kaunggulan wonten ing riset kanggo Australia peringkat (jaman, 2015), 100% riset QUT kirim kabiji ing kang standar donya utawa ndhuwur.

Siapke kanggo Karir

Queensland University of Kursus Teknologi ajeg dideleng lan dianyari kanggo nggedhekake kesempatan Karir lan mesthekake jurusan nuduhake laku industri paling anyar.

Saben taun luwih saka 6,000 siswa gelar sarjana lulus saka universitas kita. We terus outperform Queensland lan tarif saben Australia Employment lulusan.

Kabeh kita kursus dirancang kanggo ningkatake prospek proyek, lan kita uga bisa mbantu njaluk industri-siap karo:

  • program pembangunan karir interaktif
  • saran planning Karir
  • saran ing CV
  • pelatihan lan Panuntun online kanggo proyek-seeking lan nyepakaké kanggo Interview
  • rencana guru karir sing Pranala mahasiswa karo profesional industri.

guru Expert

Staff piwulang kita ahli ing lapangan sing. Padha bakal inspirasi learning lan mbantu nggawe sambungan industri penting. Staff kita ajeg dikenali karo Anugrah nasional kanggo keunggulan ing wulangan. Akeh Staff akademisi kita full-time duwe pengalaman industri, lan lagi didhukung dening luwih saka 3,000 dosen part-wektu lan panuntun saka industri lan donya profesional.

sambungan industri kuwat

Queensland University of Kursus Teknologi dirancang lan ajeg dideleng ing rembugan karo profesional industri, supaya kita nggawe kabutuhan ganti industri manawa kita lagi tansah patemon.

Akeh kita kursus kurban kesempatan kanggo bisa ing organisasi lan njaluk kredit menyang jurusan, menehi sampeyan pengalaman kawitan-tangan nggarap profesional industri.

Kursus donya nyata

Kita kursus nyedhiyani pengalaman learning nyata-donya. Real-donya learning teori Integrasi, kawruh lan skills karo laku profesional lan kontemporer.

Karya-Integrasi learning wis tergabung menyang kabeh kursus lulus kita. Sampeyan bisa entuk kredit menyang mesthi liwat co-makhlukipun pengalaman karya, placements lilo tanpo pekso, proyèk karo industri utawa masyarakat partners, kunjungan situs, Tours sinau lan kesempatan.

Iki pengalaman learning nyata-donya kurban kesempatan kanggo berkembang kontak ing industri milih, sijine pendidikan menyang laku, nambah inisiatif Panjenengan, kemampuan ngatasi masalah lan skills guyub, lan rasa ing donya nyata karya ing lapangan milih.

keragaman budaya

Queensland University of Technology wis meh 8,000 siswa internasional luwih saka 100 negara sinau karo us, lan akeh dosen lan panuntun kita wis makarya jaban rangkah utawa duwe saringan internasional. We ningkataké lan ngrameke keragaman budaya kita ing kampus liwat aktivitas sosial, pameran, lan acara universitas-sudhut.

Ing wektu urip

wektu ing universitas bakal ganti urip-. We nyedhiyani learning support, aktivitas sosial, lan pembangunan kanggo mesthekake pengalaman universitas paling bisa.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • QUT Business School
  • Industri Creative
  • Education
  • Health
  • Hukum
  • Ilmu lan Teknik

History


QUT nduwèni sajarah sing awale 1849. The Queensland University saiki Teknologi iki diadegaké ing 1989 gabungan saking Queensland University of Technology karo institusi leluhur:

  • Brisbane School of Arts (1849)
  • Brisbane Technical College (1882)
  • Central Technical College (1908)
  • Queensland Institute of Technology (1965)

karo Brisbane College of Education Lanjut (1982), dhewe kombinasi saka pirang-pirang institusi leluhur:

  • Brisbane Kindergarten Training College (1911)
  • Brisbane Kindergarten guru College (1965)
  • Queensland Teachers Training College (1914)
  • Kelvin Grove guru College (1961)
  • Kelvin Grove College of Education Lanjut (1976)
  • Kedron Park guru College (1961)
  • North Brisbane College of Education Lanjut (1974)

Kampus Gardens Point sapisan namung dikuwasani dening bangunan Century 19, mantan Government House of Queensland. ing 1909, sak pindhah saka panggonan Gubernur kang, Old Government House lan lingkungan limang hektar padha disisihaké kanggo loro Universitas lan College Technical. Universitas pisanan ing situs iki Universitas Queensland kang dipindhah kanggo St Lucia ing 1945, ngendi iku tetep dina.


Aja pengin ngrembug Queensland University of Technology ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Queensland University of Technology ing Map


Photo


Photos: Queensland University of Technology Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Queensland University of reviews Teknologi

Join kanggo ngrembug Queensland University of Technology.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.