Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology Australia

Swinburne Universitas Details Teknologi

Ndhaftar ing Swinburne University of Technology

Ringkesan


Swinburne University of Technology (asring mung disebut Swinburne) iku sawijining perguruan tinggi negeri Australia adhedhasar ing Melbourne, Victoria. kampus utama dumunung ing Hawthorn, pinggiran Melbourne kang dumunung 7.5 km saka distrik tengah bisnis Melbourne.

Swinburne nganggo limang kampus; ing total, Swinburne wis 60,000 siswa.

Saliyane kampus utama Hawthorn, Swinburne wis kampus ing wilayah metropolitan Melbourne ing Wantirna lan Croydon. Swinburne uga wis kampus in Sarawak, Malaysia.

ing 2016, Swinburne iki ditingkat kanggo pisanan ing ranking QS kanggo lulusan employability donya kelas kita. QS Graduate Employability Rankings adhedhasar tarif Employment lulusan lan kekancan antarane luhur lan juragan. peringkat iki mendukung Swinburne minangka universitas sing nyedhiyani kasil Karir praktis kanggo lulusan sawijining.

posisi Swinburne kang minangka universitas-kelas donya iki dikenali ing 2016 Kaping Education luwih Top 100 Paling ranking universities internasional. Kajawi katon kaping kalih Swinburne kang ing 2015 QS Top 100 ing 50, ranking iki nguwataké Swinburne minangka universitas karo ambane kaahlian ing pengajaran lan panalitèn, loro ing Australia lan internasional.

Swinburne iki uga ditingkat siji saka ndhuwur ing donya 400 universities dening adiluhung 2015 Peringkat Academic saka Universities World (ARWU). Swinburne uga ngrambah ndhuwur 75 peringkat ing ARWU ing lapangan Civil Engineering.

Swinburne dinobataké minangka siji saka ndhuwur ing donya 400 universities dening Times Higher Education Universitas World Rankings 2014-2015. ing 2016, Swinburne iki maneh ditingkat ing Times Higher Education Top 100 ing 50 Rankings, indeks saka universities donya ndhuwur ing yuswa 50.

Swinburne uga dikenal minangka gadhah salah siji saka sekolah desain paling apik ing donya dening 2016 QS World Rankings saka Universities by Subject. universitas iki salah siji saka mung telu institusi ing Melbourne kanggo bakal kadhaptar ing ndhuwur 50 kanggo wilayah subyek Art and Design.

Swinburne donya-ditingkat lan diakoni sacara internasional universitas ing Melbourne. We nglengkapi siswa kita karo kawruh lan kabisan padha kudu netepake careers sukses liwat ajaran kualitas lan engagement industri.

Melbourne minangka panggonan gedhe kang manggon lan sinau. Kutha iki dijenengi kutha paling Liveable ing donya dening Index Liveability Global Unit kang Economist Intelligence (2011-14).

1. A universitas donya-ditingkat

Swinburne wis ditingkat ing ndhuwur 400 universities ing donya lan ing ndhuwur 75 universities ing donya ing lapangan Civil Engineering dening peringkat Academic saka Universities World 2015/2016. We gawé riset pinunjul lan terus kanggo nandur modal ing infrastruktur riset.

Swinburne iki maneh ditingkat minangka salah siji universitas top ing donya ing yuswa 50 dening 2016 Times Higher Education 100 ing 50 Rankings lan 2015 QS Top 100 ing 50 Rankings. Iki didhukung dening ranking kita minangka universitas donya-ditingkat kanggo lulusan employability lan siji saka universities paling internasional ing donya.

Swinburne uga dikenal minangka gadhah salah siji saka sekolah desain paling apik ing donya dening 2016 QS World Rankings saka Universities by Subject. universitas iki salah siji saka mung telu institusi ing Melbourne kanggo bakal kadhaptar ing ndhuwur 50 kanggo wilayah subyek Art and Design.

2. layanan Dhukungan kanggo mahasiswa internasional

Ing Swinburne kurban akeh layanan kanggo entuk gol akademisi lan kanggo nambah gesang minangka mahasiswa.

We kudu agen kabeh ndonya kanggo mbantu milih mesthi tengen. Yen sampeyan ana ing Melbourne, kita kurban siji-siji ing janjian supaya sampeyan bisa nganggo mesthi penasehat kanggo njawab kabeh pitakonan Panjenengan.

We Care babagan seger ing Swinburne. We wis darmabakti panasehat Student International sing bisa nyedhiyani saran ing kabutuhan akademisi lan pribadi. Padha bisa mbantu support sinau akses, layanan kesehatan lan penyuluhan.

3. wulangan Quality

Ing Swinburne sampeyan bakal sinau saka Staff Highly experienced. Kita kursus nyedhiyani akses kanggo kesempatan sing ngijini sampeyan kanggo mangerteni ing cara inovatif.

raket kita karo industri ateges kita kursus sing cocog lan gaul. Akeh kita kursus sing dikenali dening organisasi profesional lan padha kurban pengalaman invaluable tengen kabeh tingkat sinau.

4. Siapke kanggo Karir

Swinburne dikenali kanggo prodhuksi lulusan ingkang siap kanggo Employment. We offer sawetara saka program sing ngluwihi apa sing sinau ing kelas kanggo nyiapake sampeyan kanggo Karir. padha kalebu:

  • careers lan layanan Employment
  • proyèk karo industri
  • program studi internasional short-term
  • Kepemimpinan Mahasiswa lan Program Volunteer.

5. fasilitas Fantastic

kampus Hawthorn kita wis negara-saka-saka-gambar laboratorium lan fasilitas memulang ing Pusat Advanced Technologies lan Manufacturing Advanced lan Design Center. Wonten akomodasi ing-kampus lan kampus iku gampang diakses dening transportasi umum. A sawetara layanan uga kasedhiya ing kampus, kalebu karir lan kesehatan layanan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Bisnis lan Hukum:

  • Swinburne Business School
    • Departemen Accounting, Ekonomi lan Keuangan
    • Departemen Teknologi Bisnis lan Entrepreneurship
    • Departemen Manajemen lan Marketing
  • Swinburne Law School
  • Fakultas Kesehatan, Seni Rupa lan Desain:
    • School of Arts, Ilmu Sosial lan Kemanusiaan
      • Departemen Pendidikan lan Social Sciences
      • Departemen Film lan Animasi
      • Departemen Media lan Komunikasi
    • School of Design
      • Departemen Design Komunikasi lan Digital Media Design
      • Departemen Interior Arsitektur lan Design Industrial
    • Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan
      • Departemen Gesundheit Ilmu
      • Departemen Ilmu Psychological
      • Departemen Statistik, Ilmu Data lan Epidemiologi
    • National Institute of Circus Arts Australia (NICA)
  • Fakultas Ilmu, Teknik lan Teknologi:
    • School of Science
      • Departemen Kimia lan Bioteknologi
      • Departemen Matematika
      • Departemen Fisika lan Astronomy
    • Sekolah Teknik
      • Departemen Aviation
      • Jurusan Teknik Sipil lan Construction
      • Departemen Teknik Mesin lan Design Product Engineering
    • Sekolah Software lan Teknik Listrik
      • Jurusan Ilmu Komputer lan Teknik Software
      • Departemen Telekomunikasi, Listrik, Robotics lan Teknik Biomedis

History


Swinburne Universitas Teknologi wis asli ing pinggiran Eastern Technical College, Diadegaké 1908 ing pinggiran Melbourne saka Hawthorn dening kinurmatan George Swinburne. ing 1913, institusi, jenengé diowahi kanggo Swinburne Technical College. Institut ngrambah status universitas ing 1 Juli 1992 Dipuntedahaken wacana saka Swinburne Universitas Teknologi undhang 1992.

Minangka akibat saka reformasi Dawkins pendhidhikan dhuwur Australia ing taun 1990-an awal, universitas miwiti layang ing pinggiran Prahran liwat panggabungan ing 1992 karo Victoria College (sadurunge ing Prahran Institut TAFE), kang ana ing situs Gambling latihan pisanan Victoria, Mechanics Prahran’ Institute.

ing 1997, Swinburne kabuka kampus ing Lilydale, Victoria. ing 1998, iku gabung karo Outer East Institut TAFE lan miwiti operasi saka kampus ing Croydon lan Wantirna.

ing 1999, Swinburne diadegaké ing National Institute of Circus Arts (NICA).

ing 2000, universitas kabuka kampus in Sarawak, Malaysia, minangka kemitraan antarane universitas lan Pemerintah Negara ing Sarawak.

ing Februari 2011, universitas kabuka ing Advanced Technologies Center, a 22,000 bangunan meter saka desain arsitektur modern ing kampus Hawthorn sawijining, jasanipun minangka “bangunan grater keju”.

Sasampuning seri ngethok pendanaan announced dening Pemerintah Victorian kanggo pendidikan SMK ing May 2012, Swinburne ngumumake bakal nutup sawijining Lilydale lan Prahran kampus. kampus Lilydale resmi ditutup 1 Juli 2013. ing Agustus 2013 universitas ngumumake yen wis mlebu ing Nota Understanding karo Northern Melbourne Institute of TAFE kanggo ngedol kampus Prahran kanggo NMIT karo efek saka 2014.


Aja pengin ngrembug Swinburne University of Technology ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Swinburne University of Technology ing Map


Photo


Photos: Swinburne University of Technology Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Swinburne Universitas reviews Teknologi

Join kanggo ngrembug saka Swinburne University of Technology.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.