Universitas Melbourne

Universitas Melbourne Australia

Universitas Details Melbourne

Ndhaftar ing Universitas Melbourne

Ringkesan


Universitas Melbourne (informal Melbourne University, Melbourne Inggris utawa mung Melbourne) iku sawijining universitas publicresearch Australia dumunung ing Melbourne, Victoria. Founded in 1853, iku universitas paling tuwa kaloro ing Australia lan paling tuwa ing Victoria. Times Higher Education rangking Melbourne minangka bagéyan ka-33 ing donya, nalika peringkat Academic saka Universities World panggonan Melbourne 44 ing donya (loro pisanan ing Australia). Miturut Rankings Subject QS University World 2015, Universitas Melbourne wis ditingkat 5th ing donya kanggo pendidikan, 8th ing hukum, 13TH ing èlmu komputer lan IT, 13TH ing seni lan humaniora, 14TH in accounting finance, 14TH in Dentistry lan kaping 18 ing medicine.

kampus utama Melbourne dumunung ing Parkville, lan suburb lor utama saka distrik tengah bisnis Melbourne, karo sawetara kampus liyane dumunung antarane Victoria. Melbourne inggih punika sawijining universitas sandstone lan anggota saka klompok Hastha, universitas 21 lan Asosiasi Rim Pacific Universities. wiwit 1872 macem-macem colleges omah wis dadi afiliasi karo universitas. ana 12 colleges dumunung ing kampus utama lan ing pangonan toko aturan akademisi, program singing lan budaya kajawi akomodasi kanggo mahasiswa lan fakultas Melbourne.

dumadi Melbourne 11 kapisah Unit akademisi lan digandhengake karo numerous institut lan pusat riset, kalebu Walter lan Eliza Hall Institute of Medical Research, Florey Institut Ilmu Saraf lan Kesehatan Mental, Melbourne Institute of Applied Ekonomi lan Research Social lan Institut Grattan. Diantara Melbourne 15 sekolah lulusan Melbourne Business School, Melbourne Law School lan Melbourne Medical School sing utamané uga dianggep.

Papat perdhana mentri sing Australia lan limang bupati-umum wis lulus saka Melbourne. Nine pamenang Nobel wis mahasiswa utawa fakultas, paling samubarang universitas Australia.

Universitas Melbourne seneng lan ajining diri pinunjul karo ranking donya terusan manggonke kita minangka universitas riset-intensif lengkap anjog Australia kang, lan salah siji saka ndhuwur ing donya 50.

Melbourne nengsemake paling apik lan paling padhang siswa lan peneliti lan, karo sajarah liwat 160 taun, kita ngisi papan khusus ing jantung pemandangan budaya kutha kita.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Melbourne Business School
  • Melbourne dental School
  • Melbourne Sekolah Ilmu Biomedis
  • Melbourne Sekolah desain
  • Melbourne Graduate School of Education
  • Melbourne Sekolah Engineering
  • Kantor Program Lingkungan
  • Melbourne Sekolah Government
  • Melbourne Sekolah Ilmu Kesehatan
  • Graduate School of Kamanungsan & Ilmu sosial
  • Melbourne Sekolah informasi
  • Melbourne Hukum School
  • Melbourne Medical School
  • Melbourne Conservatorium saka music
  • Melbourne Sekolah Pedunung lan Kesehatan Global
  • Melbourne Sekolah Ilmu psikologis
  • Fakultas Ilmu
  • Fakultas Veterinary lan Ilmu Agricultural
  • Victorian College saka Arts (VCA)

History


Universitas Melbourne iki diadegaké dening Hugh Childers, Menteri Auditor-Umum lan Keuangan, ing Budget Speech kapisan ing 4 November 1852, sing disisihaké jumlah saka £ 10.000 kanggo panyiapan saka universitas. Universitas iki diadegaké dening undhang saka Incorporation ing 22 Januari 1853, karo daya kanggo ngganjar derajat ing seni, medicine, hukum lan music. Ing tumindak kasedhiya kanggo dhana taunan saka £ 9,000, nalika Grant khusus saka £ 20,000 iki digawe kanggo bangunan sing taun. Watu pondasi iki glethakaken ing 3 Juli 1854, lan ing dina sing padha ing sanginggiling watu pondasi kanggo Classes Library State dimulai 1855 karo telung profesor lan nembelas siswa; awak iki mahasiswa, mung papat lulus. Bangunan asli padha resmi dibukak dening Gubernur Letnan saka Colony of Victoria, Sir Charles Gambier, ing 3 Oktober 1855. Kanselir pisanan, Redmond Barry (mengko Sir Redmond), dianakaké posisi nganti séda ing 1880.

Peresmian universitas iki bisa digawe dening kasugihan asil saka Victoria rush emas. institusi iki dirancang kanggo dadi “pengaruh civilizing” ing wektu utang cepet lan wutah komersial.

ing 1881, diakoni wanita iki sing katon minangka kamenangan Dhéwan ngatur liyane Konservatif.

mengeti 150th universitas iki ngrayakake ing 2003.


Aja pengin ngrembug Universitas Melbourne ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Melbourne ing Map


Photo


Photos: Universitas Melbourne Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Melbourne

Join kanggo ngrembug saka Universitas Melbourne.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.