Universitas Newcastle

Universitas Newcastle Australia

Universitas Details Newcastle

Ndhaftar ing Universitas Newcastle

Ringkesan


Universitas Newcastle (UoN), informal dikenal minangka Newcastle University, universitas umum Australia diadegaké ing 1965, wis kampus utama ing Callaghan, sing pinggir kutho Newcastle, New South Wales. Universitas uga makaryakke kampus in Ourimbah,Port Macquarie, Singapore lan kecamatan bisnis tengah Newcastle lan Sydney.

historis, Universitas Newcastle Medical School wis dipun ginakaken ing sistem learning adhedhasar masalah-kanggo undergraduateBachelor sawijining program Kedokteran - sistem mengko ditugasi dienggo dening Dewan Medical Australia ing Australia. Iku ngrintis nggunakake Annisa Kedokteran lan Kesehatan Ilmu Diakoni Test (wong) ing taun 1990-an awal. Umat ​​wis awit wis ditampa sacara wiyar dening sekolah medical beda tengen Australia minangka kritéria pilihan tambahan.

Universitas Newcastle iku anggota saka Universities Australia lan Association kanggo Advance Collegiate Sekolah Business.

ing 2015 Times Higher Education ditingkat Universitas nomer Newcastle 2 ing Australia lan sawetara 30 ing donya luhur ing 50 taun.

Dibangun ing prinsip saka usaha, keunggulan lan engagement, Universitas Newcastle nduwe reputasi minangka institusi-kelas donya nggawe impact ing wilayah dhewe, ing Australia lan tengen globe.

riset Kita donya-kelas lan warna. program jurusan kita sing diakoni sacara internasional lan kekancan lan collaborations kita drive inovasi. Lulusan kita pemimpin lan siswa kita nyepakaké kanggo nggawe prabédan ing donya.

We sing ditingkat telu ing ndhuwur saben sen saka universities donya-sudhut lan kita wis mung mung diuripake 50.

Ing UoN kita pracaya everybody karo kemampuan lan netepake kudu duwe akses kanggo pendidikan gedhe lan kesempatan karir apik. Kita bisa hard kanggo ngirim ing janji kita saka akses, partisipasi lan sukses ing pendidikan. saben taun, sawetara 3,000 siswa ndhaftar ing kita kursus mbisakake kang nyedhiyani pathway kanggo pendidikan gedhe lan ndhukung gedhe ing lapangan milih sing sinau.

Wiwit taun 1970-an kita wis digawe kontribusi unparallelled kanggo pendidikan masyarakat pribumi wonten ing Australia lan kita rumaos digandhengake karo sawetara saka mahasiswa pribumi Cilacap lan Insightful, akademik lan riset ing negara. Karo saklawasé setengah praktisi medical Indigenous ing Australia Duwe lulus saka UoN, kita ngerti kita nggawe prabédan ing akeh urip lan komunitas, saiki lan ing mangsa.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Bisnis lan Hukum

Newcastle Business School
Newcastle Law School

Fakultas Pendidikan lan Seni

  • School of Arts Creative
  • School of Education
  • Sekolah Kamanungsan lan Social Science

Fakultas Teknik lan Dibangun Environment

  • Sekolah Arsitektur lan Dibangun Environment
  • Sekolah Teknik
  • Sekolah Teknik Listrik lan Ilmu Komputer

Fakultas Ilmu Informasi lan Teknologi

  • School of Design, Komunikasi lan Informasi Teknologi
  • Sekolah Lingkungan lan urip Ilmu
  • Sekolah Kimia lan fisik Ilmu
  • Sekolah Psychology

Fakultas Kesehatan

  • Sekolah Tinggi Ilmu Biomedis lan Farmasi
  • Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan
  • School of Medicine lan Kesehatan Publik
  • Sekolah Nursing lan Midwifery

History


situs bushland loped ing Shortland. Minangka enrollments tansaya, Universitas miwiti program studi ing program bangunan utama lan redeveloped situs Shortland menyang kampus Callaghan, dijenengi kanggo Sir Bede Callaghan, anggota dhasar dewan University lan Kanselir saka 1977 kanggo 1988.

Siswa ing universitas ngrameke Otonomi Day ing 1 Juli saben taun. Miturut sumber-sumber unverified, otonomi resmi iki ditandhani ing 1 Januari 1965 karo “simbolis bonfire upacara dianakaké ing situs Agung Hall”. prayaan iki ngandika wis officiated dening Profesor Godfrey Tanner sing wis ngandika wis diwutahake libations anggur dhateng ing lemah minangka kanggo “nucèkaké tanah marang kang University dumateng”. Wiwit universitas teknis dadi otonomi ing 1 Januari 1965 dina otonomi kudu dianakake ing 1 Januari. 1 Juli bener bertepatan karo Wales University New South Teknologi kang otonomi saka panguwasa Service Papan Public ing 1 Juli 1954. Miturut Don Wright, siswa Juru Otonomi Day minangka ngerayakno otonomi Universitas Newcastle saka Universitas New South Wales. Mahasiswa padha anduweni hak menehi perayaan apa makna padha milih. Kasunyatan sing padha nyebut iku 'dina otonomi' heightened raos siswa kang wigati otonomi lan sing perlu kanggo defend marang gangguan njaba.

ing 1989, reformasi Dawkins Amalgamated ing Kerja Institute of Education luwih karo Universitas Newcastle. Newcastle guru College wis ditetepake ing 1949 lan salajengipun namanipun dipungantos ing Newcastle College of Education Advanced lan pungkasanipun ing Kerja Institute of Education luwih kang padha ditambahi kurban pendidikan sawijining ngluwihi pendidikan guru kanggo nursing, profesi kesehatan sekutu, business, lan seni nggoleki. The Hunter Institut iki dumunung ing seri saka bangunan ing tanah langsung jejer kanggo ing Universitas Callaghan lan amalgamation ditambahi kampus sawetara 140 hektar. Ing reformasi, Universitas uga gained cabang Newcastle saka NSW Conservatorium of Music dumunung ing distrik bisnis pusat kutha kang.

ing 1998, universitas diadegaké kemitraan karo Institut Wira, sekolah bisnis pribadi Malaysian. ing 2002, Firms Ian, dosen, gagal nomer akeh makalah mahasiswa saka Wira kanggo olehane tindak duraka akademisi, nanging kang tumindak padha ngowahi dening sampurna Newcastle lan piyambakipun dipunmedalaken. Banjur nyuwun Komisi Independent New South Wales Marang Korupsi, kang digawe finding korupsi marang Dr Paul Ryder, Gagal dening Wakil Kanselir Roger Holmes ing pelaksanaan tugas lan dianjurake disciplining Wakil Wakil Kanselir, Professor Brian Inggris.

ing 2003, Universitas Newcastle, bebarengan karo limang universities Australia liyane (Macquarie, La Trobe, Flinders, Griffith lan Murdoch) mantep Innovative Research Universities Australia (roh).

Patang puluh taun sawise nggayuh otonomi, Universitas Newcastle wis dikembangaké posisi ing wekdal klasemen universitas nasional lan internasional; ing 10-14 sawetara saka ditingkat 38 universities in Australia dening Shanghai Jiao Tong University lan 215th ing donya dening Tambahan Times Higher Education ing 2007.[16]

Universitas napakasmani logo anyar ing 31 Maret 2007 minangka bagéan saka account refresh kempal gambar universitas liyane rapet karo arah strategis sawijining.

on 11 May 2007, universitas dibukak kampus ing loro kampus utama ing PSB Academy ing Singapore. on 30 Juli 2015, Presiden Tanzanian Jakaya Kikwete ana kepala pisanan negara supaya nampa Gelar Kehormatan (Doctor of Laws) dening universitas.


Aja pengin ngrembug Universitas Newcastle ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Newcastle ing Map


Photo


Photos: Universitas Newcastle Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Newcastle

Join kanggo ngrembug saka Universitas Newcastle.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.