The University of New South Wales

The University of New South Wales

The University of New South Details Wales

Ndhaftar ing Universitas New South Wales

Ringkesan


Welcome to UNSW Australia (The University of New South Wales), siji saka riset lan memulang universities anjog Australia kang. ing UNSW, kita njupuk bangga ing sawetara sing godhongé amba lan kualitas program piwulang kita. Kita wulangan hasil kekuatan lan itungan saka aktivitas riset kita, pranala industri kuwat lan alam internasional kita; UNSW wis engagement regional lan global kuwat.

Ing ngembangaken gagasan anyar lan mromosiaken kawruh tahan kita nggawe lingkungan akademis mahasiswa pinunjul lan sarjana saka sak donya bisa inspirasi kanggo Excel program studi lan riset. Kekancan karo kaloro komunitas lokal lan global ngidini UNSW kanggo nuduhake kawruh, kasil debat lan riset. acara umum UNSW kang kalebu pagelaran konser, dina mbukak lan forum umum ing masalah kayata lingkungan, kesehatan lan politik global. Kita kasurung kanggo njelajah situs UNSW supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan apa kita apa. UNSW wis tradisi bangga inovasi bablas, ngarahke ing wilayah kritis kanggo mangsa kita - saka owah-owahan iklim lan tenogo dianyari kanggo lifesaving pangobatan medical lan teknologi temonan. Ing èlmu sosial, riset UNSW informs privasi lan pakar pangandikan ing masalah tombol madhep masyarakat kiro-kiro saka hak-hak manungsa lan pangenalan konstitusional saka pribumi Australia kanggo kesehatan umum lan tuwa pedunung.

UNSW nawakake sawetara ekstensif lulus, program pascasarjana lan riset. We narik kawigaten siswa bakat saka tengen Australia lan sak donya. Kita siswa 50,000-plus teka saka 128 negara, nggawe kita siji universitas paling cosmopolitan Australia kang. emphasis kita ing kualitas terus push up standar entri karo dikarepake rekaman saka leavers sekolah ndhuwur Negara.

Kampus UNSW utama dumunung ing 38 situs hectare ing Kensington, pitung kilometer saka pusat Sydney. kampus utama sing Art & Desain in Paddington lan UNSW Canberra ing Australia Angkatan Pertahanan Academy.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • UNSW Art & desain
  • UNSW Seni lan Ilmu Sosial
  • UNSW Dibangun Environment
  • UNSW Business School
  • Engineering UNSW
  • Hukum UNSW
  • UNSW Kedokteran
  • Ilmu UNSW
  • UNSW Canberra kanggo Adfa

History


Universitas iki digabung dening undhang Parlemen New South Wales ing Sydney ing 1949, nanging karakter lan idea bisa ditlusuri manèh ing tatanan saka Mechanics Sydney Institute in 1843, anjog kanggo tatanan saka Sydney Technical College ing 1878. Institut sought 'ing penyebaran kawruh ngelmu lan khusus', College sought kanggo aplikasi lan mulang.

Miwiti minangka The New South Wales University of Technology, konteks internasional ing Universitas iku saka pangenalan Australia sing rangsang ngelmu lan teknologi ing pendidikan tersier sing mrodhuksi Massachusetts Institute of Technology lan Berlin University of Technology. Iku ngakeni ing perguruan tinggi sing pembangunan penting ing kawruh manungsa lan badhan sing wis impelled abad kaping industri lan revolusi ilmiah.

Fokus anyar Universitas ana ing kawruh anyar, cara anyar ngadhepi, penjelasan lan Ngapikake donya materi. Australia needed supaya abreast bhinéka tantangan gadhah Perang Donya II, dikarepake dikenali dening Pemerintah NSW ing madegake Universitas. uneg-uneg inti iki memulang lan riset ing ilmu lan teknologi, nanging Kursus sawijining klebu ilmu lan komponen commerce pengakon marang perlu kanggo ngajari manungsa lengkap.

Kaping pisanan, ing 1949, operasi saka kampus kutha utama saka Sydney Technical College, iku langsung wiwit nggedhekake ing situs suburb sawijining saiki wétan ing Kensington, ngendi program utama lan bangunan terus iki ngoyak. Central kanggo pisanan ing Universitas puluh taun ana ing Manajemen otoriter dinamis pisanan Wakil Kanselir, Sir Philip Baxter (1955 - 1969, lan sadurunge, Director, 1953 - 1955). Kang visionary nanging ing kaping tenogo kontrovèrsial, dibangun ing universitas saka boten 15,000 siswa ing 1968, perintis loro mantep lan anyar disiplin ngelmu lan teknologi marang latar mburi external kritik tradisionalis. A Staff akeh, direkrut loro lokal lan jaban rangkah, conducted riset kang mantep mancanegari sudhut.

Universitas anyar rauh wis Colleges ing Newcastle (1951) lan Wollongong (1961) kang pungkasanipun dados universities sawijining. The Australian Angkatan Pertahanan Academy ing Canberra dadi, lan Sisa, Universitas College ing 1981.

ing 1958 jeneng Universitas iki diganti Universitas New South Wales, lan ing 1960 iku amba Nyinau sawijining, basa mahasiswa lan karakter karo panyiapan saka Fakultas Seni, rauh kanggo mèlu, ing 1960 dening Kedokteran, banjur ing 1971 dening Law.

Miturut leren Baxter ing 1969, Universitas wis digawe tandha Australia unik lan enterprising. Anyar Wakil Kanselir, Sir Rupert Myers, (1969-1981) nggawa consolidation lan gaya Manajemen urbane kanggo periode ngembangaken nomer mahasiswa, dikarepake kanggo owah-owahan ing gaya University, lan tantangan kumrungsung mahasiswa. Gampang karo, lan diakses kanggo siswa, Manajemen Myers 'dipastekake bisnis sains biasanipun liwat biyasane kaping University.

1980-an weruh University ing grup ndhuwur universities Australia. Sawijining Wakil Kanselir periode, Professor Michael Birt (1981-1992), Applied budidoyo liberal kanggo tugas kang nanggulangi karo nambah inroads, menyang kabèh sistem universitas Australia, saka birokrasi Federal lan pemerintah unsympathetic lan saya parsimonious. tugas pipis Sastranegara kanggo kaslametané financial karo patemon panjaluk saka asil mahasiswa kang njupuk Universitas menyang kang siji sing paling gedhé ing Australia, uga kang, ing akeh kothak, paling inovatif lan warna.

saka 1951 Universitas nampi mahasiswa internasional, lan 2000, saka populasi mahasiswa saka 31,000, bab 6000 padha siswa internasional, paling saka Asia. upacara lulusan Annual sing dianakaké ing Hong Kong, Singapore Kuala Lumpur.

Techniques stabil saka taun 1980-an kasedhiya basa tenan kanggo semangat corporatism lan kampus dandan ngoyak dening Wakil Kanselir sadurungé, Professor John Niland (1992 – 2002). Wonten ing taun 1990 weruh Kajaba saka ukuran Fine Arts ing Universitas lan luwih pembangunan saka menjangkau umum lan masyarakat kang wis ditondoi Universitas saka dhisikane sawijining. ing saiki, sumber pribadi kontribusi 45% pendanaan taunan.

Sawise sèket taun wutah dinamis tradisi University iku salah siji saka inovasi bablas, gabungan saka beasiswa lan aliran realisme praktis. muni sawijining nengsemake lan informal, atmosfer sawijining macem lan seneng. Nawakake sawetara palng Fakultas, emphasis dhisikan ing ilmu lan teknologi saiki nuduhake kaunggulan karo disiplin macem-macem minangka Arts, Arts Fine, ing Dibangun Environment, Commerce, Hukum, Ilmu urip, Kedokteran, Manajemen - kabèh donya kawruh kang diselidiki lan Komunikasi ana rangsangan dhisikan.


Aja pengin ngrembug The University of New South Wales ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


The University of New South Wales ing Map


Photo


Photos: The University of New South Wales Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews New South Wales saka

Join kanggo ngrembug saka Universitas New South Wales.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 languages, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.