Universitas Victoria

Universitas Victoria

Victoria Details University

Ndhaftar ing Universitas Victoria

Ringkesan


Universitas Victoria (VU) wis perguruan tinggi negeri adhedhasar ing Melbourne, Australia. Punika institusi tersier dual-sektor nyediakake di loro pendidikan sing luwih dhuwur lan Technical lan Education Luwih (TAFE).

universitas wis sawetara kampus in central business district Melbourne, wilayah kulon, lan ing Sydney. Iku uga nawakake kursus ing institusi partner saindhenging Asia, China, India, Kuwait, Malaysia, Singapore, lan Vietnam. Luwih saka 47,000 siswa, kalebu sak 15,000 siswa internasional, sinau ing Universitas Victoria ing 2014.

VU wis pitung colleges akademisi ing seni, business, pendidikan, engineering lan ilmu, kesehatan lan Biomedicine, hukum lan kaadilan, lan olahraga lan ngleksanani ilmu. Saliyane, VU kang Victoria Polytechnic menehi pendidikan SMK lan latihan.

VU sarwa dumadi enem Gambling lan pitu pusat riset. wilayah fokus Research sing dibangun watara telung tema:

  • Olahraga, kesehatan lan urip aktif
  • Education, learning kekal lan pembangunan kekiyatan kerjo
  • industri ramah lingkungan lan kutha livable

ing 2016, VU mengeti 25th minangka universitas, kang uga bakal menehi tandha centenary minangka institusi pendidikan.

Boten wonten kamenangan luwih saka kang mesthi lan disiapake kanggo proyek pengin nalika sampeyan lulusan - lan boten wonten cara luwih apik kanggo njaluk ana saka dening teaming munggah karo Universitas Victoria (VU).

We fokus ing goal pungkasan: murid sing lulus proyek-siap. sambungan industri kita lan Kepemimpinan ing lapangan kayata olahraga bantuan kita lulusan Forge careers sukses ing pasar proyek competitive.

sambungan industri dhuwur-profil kita kurban tangan-on learning papan lan kesempatan jaringan terkenal. Sampeyan bakal lulus karo skills lan pengalaman nyata-donya sing Value juragan lan katon ing karyawan.

We offer lingkungan kang miara sukses individu saben mahasiswa kang liwat:

  • arepe diakses saka TAFE pendhidhikan dhuwur
  • layanan Dhukungan mahasiswa ekstensif
  • sawetara paling gedhé Beasiswa samubarang universitas ing Victoria.

Entuk Karir ngimpi tanpa latar mburi utawa ATA Skor nyekeli kowe bali.

Saben anggota masyarakat VU wis fokus ing ngewangi tekan potensial bener - lan kita ora bakal nyerah nganti sampeyan kanthi disiapake kanggo kamenangan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Arts
  • Business
  • Education
  • Engineering & Ilmu
  • Health & Biomedicine
  • Hukum & Justice
  • Olahraga & Ilmu ngleksanani
  • Victoria Polytechnic
  • VU College

History


Ing idea kanggo sekolah technical adhedhasar ing pinggiran kulon Melbourne pisanan diajokaké ing 1910. The Footscray Technical School mbikak sawijining 220 siswa lan 9 guru ing 1916 sawise limang taun penggalangan dana.

Charles Archibald Hoadley ana principal sekolah iku saka sawijining founding nganti séda ing 1947. sesanti iki kanggo Aid lan mbedakake murid sing wis ora mung kawruh technical swara nanging uga apresiasi seni, olahraga, kegiyatan lan masyarakat. Panjenenganipun pracaya ing ingkang siswa “kanggo urip uga kanggo urip” lan wanted siswa kanggo ndeleng pendidikan minangka mbukak lawang kesempatan.

Ing Kepemimpinan Hoadley kang, sekolah ditambahi kanthi cepet lan wiwit aturan Kursus certificate perdagangan, Jl ing arsitektur, bangunan, lan panularan, uga kelas sore. Perang lan depresi weruh daptar acara ing nomer. Nanging, dening 1943, ana 2500 siswa dipuntampi ing kursus memulang ing Footscray Park lan Footscray Nicholson kampus.

Dekade ing ngisor iki weruh gender lan budaya Nggeser. Women pisanan dipuntampi ing dina Kursus diploma in 1960, lan owah-owahan kanggo privasi Kebangsaan pamaréntah federal kang ngasilaken ing akeh mahasiswa liyane ing Eropa lan Asia mlebu sekolah ing.

ing 1958, sekolah diganti jeneng dadi Footscray Technical College. Sepuluh taun mengko, diganti jeneng maneh, saiki, menyang Footscray Institute of Technology (FIT). Komponèn sekolah menengah iki kapisah saka liyane saka Institut ing 1972.

Miturut pertengahan 1970-an, kurikulum ditambahi klebu kursus gelar lan ana uga ngluwihi fokus technical saka Footscray Technical School asli.

owah-owahan luwih wonten ing taun 1980-an karo bagean technical lan pendidikan perdagangan pamisahan saka FIT kanggo mbentuk Footscray lan Newport Colleges of TAFE.

ing 1990, FIT gabung karo Institute Western, kang wis didegaké telung taun sadurungé kanggo nyedhiyani Kursus TAFE lan pendhidhikan dhuwur pinggiran outlying ing kulon Melbourne. ing 1990, iki diadegaké minangka universitas Parlemen negara Victorian minangka Victoria University of Technology. A amalgamation luwih wonten ing 1998, wektu iki karo Western Melbourne Institute of TAFE. ing 2005, Victoria Universitas Teknologi undhang saka 1990 dibenakake kanggo ngganti jeneng Universitas Universitas Victoria, nggambarake pangembangan riset ajaran universitas menyang domain luwih akeh.

Institusi sing digabung mbentuk VU liwat luwih saka 80 taun kalebu:

  • Footscray School Technical, jeneng Footscray Technical College lan mengko Footscray Institute of Technology
  • Newport Technical College, jeneng Newport College of TAFE
  • Melbourne School of Hairdressing
  • Sekolah Painting, Hiasan lan Mlebu Crafts
  • Melbourne Technical College of Hairdressing
  • Melbourne College of Hiasan
  • Footscray College of TAFE
  • Flagstaff College of TAFE
  • Institut Western
  • Gellibrand College of TAFE, jeneng Western Metropolitan College of TAFE
  • Western Melbourne Institute of TAFE
  • Victoria University of Technology
  • Victoria Polytechnic


Aja pengin ngrembug Universitas Victoria ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Victoria ing Map


Photo


Photos: Universitas Victoria Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Universitas Victoria

Join kanggo ngrembug saka Universitas Victoria.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.