Memorial University of Newfoundland

Memorial University of Newfoundland. Study in Canada. Education Abroad.

Memorial University of Details Newfoundland

Ndhaftar ing Memorial University of Newfoundland

Ringkesan


Minangka Newfoundland lan Labrador kang mung universitas, Memorial wis kewajiban mligi kanggo wong provinsi iki. Madeg minangka tugu pengetan menyang Newfoundlanders sing ilang sing urip ing layanan aktif sak Wars Donya lan Kapindho, Memorial University ndudohke inspirasi saka kurban shattering saka sasi kita bantuan kanggo mbangun mangsa luwih kanggo provinsi kita, negara kita lan donya kita.

We are a multi-kampus, multi-dhisiplin, umum, universitas wulangan / riset setya kaunggulan ing kabeh kita apa. Kita usaha kanggo duwe impact nasional lan global, nalika manggoni tugas sosial kita kanggo nyedhiyani akses kanggo pendidikan universitas kanggo wong provinsi lan kanggo kontribusi marang sosial, budaya, pembangunan ngelmu lan ekonomi Newfoundland lan Labrador lan ngluwihi.

Memorial wis luwih saka 18,500 siswa nyebar ing patang kampus lan saklawasé 85,000 Lulusan aktif ing saindhenging donya. Saka upoyo lokal kanggo riset proyèk badhan nasional, impact Memorial kang wis felt adoh lan sudhut.

Vision:
Memorial University bakal dadi salah siji saka universities umum paling bentenaken ing Kanada lan ngluwihi, lan bakal netepi kewajiban mligi kanggo wong Newfoundland lan Labrador.

Mission:
Memorial University sawijining komunitas klebu kebon inovasi lan kaunggulan ing sinau, riset, beasiswa, kegiatan kreatif, layanan lan engagement umum.

Memorial nampani lan ndhukung mahasiswa lan sarjana saka kabeh ndonya lan nyumbang kawruh lan pengalaman lokal, nasional lan internasional.

angka:
Excellence: Nyemangati lan mromosiaken kaunggulan liwat inovasi lan kreatifitas, kakakuan lan pragmatism.

integritas: Kang jujur ​​lan sopan ing kabeh interaksi, ngramut sopan standar dhuwur ing wulangan, riset, engagement umum lan layanan.

Collegiality: Awake wong bab, openness lan dateng ing nguber saka tujuan umum, gadhah gati kanggo individu, cita-cita lan institusi minangka kabèh.

Inclusiveness lan bhinéka: Ngisinake lan tumindak tanggung jawab kanggo njamin bhinéka lan usaha.

tanggapan: Kang receptive kanggo individu lan masyarakat.

tanggung: Nrima tanggung jawab kanggo prestasi gol lan dislametaké umum.

Kebebasan lan Discovery: Ndhukung ingatase hak bebas kanggo nguber kawruh sing adhedhasar Intelligence individu lan bebarengan, penasaran, gathekan lan kreatifitas.

pengakuan: ngakeni, nyata-nyata, kabèh aspèk perusahaan universitas kalebu sinau, riset, beasiswa, kegiatan kreatif lan engagement umum.

Tanggung jawab kanggo panggonan: Valuing lan manggoni kewajiban mligi kanggo wong Newfoundland lan Labrador dening ndhukung lan bangunan kapasitas kanggo keunggulan sing:

  • alamat kabutuhan lan kesempatan kanggo Newfoundland lan Labrador;
  • engages masyarakat universitas ing prakara kang pinunjul nasional lan internasional;
  • mrodhuksi lan ngirim program akademik kaliber nasional lan internasional; lan,
  • mangerteni kesempatan dinamis presented dening institusi multi-kampus.

Tanggung jawab kanggo siswa: Pangling siswa minangka prioritas pisanan lan nyediakake lingkungan lan ndhukung kanggo njamin sukses akademisi lan pribadi.

collaboration interdisipliner: Ndhukung tema overarching ing kabeh deweke sing Cut tengen Unit akademisi lan alamat kesempatan pinunjul lan tantangan kanggo kang Memorial utamané uga dipanggonke kanggo mbangun karya lan kapasitas diakoni sacara internasional.

Sustainability: Tumindak ing proses sing lingkungan, ekonomi lan sosial sustainable administrasi, program akademik lan riset.

Memorial University wis papat kampus, saben karo roso lan Pesona dhewe. ibu kutha provinsi, St. Yohanes, punika asal menyang St. kampus John kang nawakake macem kebak program akademik ing modern, setelan kutha. Uga dumunung ing St. John iku theMarine Institute, tengah Kanada anjog ulam lan latihan marine lan siji sing paling gedhé fasilitas pendidikan segara ing donya. Grenfell Campus, dumunung ing Corner Brook ing pesisir kulon apik saka pulo, wis kampus seni liberal lan ilmu sing spesialisasine ing program seni lingkungan lan nggoleki.

sinau kesempatan Memorial kang ngluwihi provinsi Newfoundland lan Labrador. Ing Britania Raya, ing Harlow Campus, nestled ing kutha kuna ingkang of Harlow, Essex, is vantage unik saka kang kanggo sinau, riset, lan njelajah ing Uni Eropah.

Menapa malih, Memorial Universitas 450 Kursus pendidikan kadohan wis bisa kanggo ngluwihi kelas ngluwihi wates, Nerjemahake isoh sampeyan kanggo nggarap eksplorasi akademisi ngendi wae ing donya.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Business

  • Sarjana administrasi
  • Sarjana commerce (co-op)
  • sarjana internasional administrasi
  • sarjana peserta utawa seni lan sarjana saka commerce (co-op)

Education

  • Sarjana pendidikan (utami / SD) minangka gelar pisanan
  • Sarjana pendidikan (utami / SD) minangka gelar kaping kalih
  • Sarjana pendidikan (penengah / secondary)
  • Sarjana pendidikan (penengah / secondary) conjoint karo diploma in pendidikan teknologi
  • Sarjana conjoint music karo sarjana pendidikan music
  • Sarjana pendidikan music (minangka gelar kaping kalih)
  • Sarjana pendidikan khusus

Engineering

  • Sarjana engineering

Kinetics Human lan Recreation

  • Sarjana kinesiology (co-op kasedhiya)
  • Sarjana rekreasi (co-op kasedhiya)
  • Sarjana pendidikan fisik (co-op kasedhiya)

Kamanungsan lan Ilmu Sosial

  • Sarjana Seni
  • sarjana peserta saka seni lan sarjana saka commerce (co-op)
  • Certificates
  • Diplomas

Kedokteran

  • Doctor of Medicine

music

  • Sarjana music
  • Sarjana conjoint music karo sarjana pendidikan music

Nursing

  • Sarjana nursing

Pharmacy

  • Sarjana ilmu (farmasi)

Ilmu

  • Sarjana ilmu

Social Work

  • Sarjana karya sosial

History


Memorial University of Newfoundland inggih punika sawijining universitas non-denominasi ing St Yohanes iku, Newfoundland. Memorial University wiwit minangka Memorial University College (MUC), kang kabuka ing September 1925 ing kampus ing Parade Street in St. Yohanes.

Presiden pisanan ana J. L. Paton. Iku ana loro taun pisanan kuliah. enrollment dhisikan MUC kang ana 57 siswa, Rising menyang puncak liwat 400 ing taun 1940-an. ing 1933 iku gabung karo sekolah Normal jejer lan njupuk tanggung jawab kanggo latihan guru. Sakwéné taun-taun ing College kang nampa dhukungan owahan saka Carnegie Corporation of New York.

College iki diadegaké minangka tugu pengetan menyang Newfoundlanders sing wis ilang sing urip ing layanan aktif jroning Perang Donya. Iki mengko rededicated kanggo uga nyakup mati perang provinsi saka Perang Donya II. Alan Beddoe dirancang jaket saka penyelundupan kanggo Memorial University of Newfoundland. Pamaréntah kirim-Konfederasi munggah pangkat status Memorial University College kanggo status universitas lengkap ing Agustus 1949, ngganti institusi kanggo Memorial University of Newfoundland. Memorial University iki diadegaké déning undhang Memorial University.

Enrollment ing taun pisanan MUN kang ana 307 siswa. ing 1961, enrollment Duwe tambah 1400, MUN dipindhah saka Parade Street menyang lokasi saiki ing Elizabeth Avenue (Kampus utama).

on 8 Maret 1965, pemerintah Newfoundland announced kuliah free kanggo mahasiswa taun pisanan dipuntampi ing Memorial University in St. Yohanes. Fakultas Kedokteran saka Memorial University of Newfoundland iki diadegaké ing 1967, lan siswa kang pisanan ngakoni ing 1969. Iku ngakoni kira-kira 80 siswa menyang M.D ing. program saben taun, lan uga nawakake M.Sc. lan Ph.D. program.

MUN njogo kampus ing Harlow, Inggris kang kabuka kanggo siswa ing 1969. kampus iki wis lokasi populer kanggo Internships ing Education, lan saiki nawakake kursus kredit, istilah karya, lan internships ing sawetara wilayah. kampus accommodates kira-kira 50 siswa.

Memorial diadegaké ing Institut Frecker ing St. Pierre ing 1973, kanggo kurban siji-semester program kecemplung Prancis. Sampeyan iki manggon ing bangunan diwenehake dening Keuskupan saka St. Pierre nganti 2000. Saiki dikenal minangka Program Frecker, iku lagi mbukak saka FrancoForum ing, fasilitas wulangan basa diduweni dening pemerintah St. Pierre. Program iki sebagéyan didhukung dening pemerintah ing Kanada lan Newfoundland lan Labrador.

ing September 1975 kampus iki dibukak ing Corner Brook; iki pisanan ganti jeneng Sir Wilfred Grenfell College ing 1979 lan jeneng maneh ing 2010 minangka Grenfell Campus, Memorial University of Newfoundland. saiki 1300 a rawuh Grenfell, kang nawakake program gelar lengkap ing saperangan disiplin, kalebu Arts Fine, lan program sebagean, kang bisa rampung ing kampus utama, ing akeh liyane subjek.

ing 1977, ing Memorial University of Newfoundland Educational Television Center dipun ginakaken ing project Telemedicine.

ing 1992, Institut Fisheries lan Teknologi Marine in St. Yohanes dadi afiliasi karo MUN minangka Fisheries lan Marine Institute of Memorial University of Newfoundland. Dina iki dijenengi Marine Institute of Memorial University of Newfoundland. Nawakake loro program gelar lan non-degree.

ing 2008, proses hiring universitas kanggo présidhèn mlebu dawah nliti kanggo campur tangan pulitik mentri pendidikan provinsi, Joan Shea.


Aja pengin ngrembug Memorial University of Newfoundland ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Memorial University of Newfoundland ing Map


Photo


Photos: Memorial University of Newfoundland Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Memorial University of reviews Newfoundland

Join kanggo ngrembug saka Memorial University of Newfoundland.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.