Ryerson University

Ryerson University. Study in Canada.

Ryerson Details University

  • Country : Canada
  • City : Toronto
  • acronym : Ryerson
  • Founded : 1948
  • siswa (kira-kira.) : 40000
  • Aja lali kanggo ngrembug Ryerson University
Ndhaftar ing Ryerson University

Ringkesan


Ryerson University punika pimpinan Kanada ing inovatif, pendidikan karir-fokus lan universitas cetha ing pamindhahan. Iku universitas distinctly kutha kanthi fokus ing inovasi lan Entrepreneurship. Ryerson wis misi kanggo ngawula perlu sosial lan prasetya long-ngadeg kanggo awake komunitas.

Dipandu dening Plan Academic kandel, agenda riset ambisi, lan Plan Master kanggo revitalize kampus lan tetanggan lingkungan, Ryerson wis paling Applied-kanggo universitas ing Ontario relatif kanggo spasi kasedhiya, lan ajining diri karo bisnis lan masyarakat pemimpin terus munggah.

Ryerson nawakake luwih saka 100 program seng durung lulus lan lulusan. Budaya warna lan klebu, universitas iki dadi panggonan kanggo 38,950 siswa, kalebu 2,300 siswa master lan PhD, saklawasé 2,700 fakultas lan staf, lan luwih saka 170,000 Lulusan donya. Research ing Ryerson iku ing lintasan sukses lan wutah: externally riset mbiayai wis tikel kaping loro ing patang taun kepungkur. G. Raymond Chang School of Terus Education punika panyedhiya leading Kanada pendidikan diwasa basis universitas. Fokus universitas ing inovasi lan Entrepreneurship dituduhake paling distinctly dening Digital Media Zone, panggonan kanggo mahasiswa kanggo kerjo bareng lan nggawa gagasan digital sing kanggo pasar.

Ryerson reshaping inti downtown of Toronto karo telung bangunan anyar: ing Mattamy Athletic Centre ing Gardens, ing Ryerson Image Centre ing jantung kampus, lan Centre Learning Student ing disalin Street. Saliyane, saiki ing proses pembangunan bangunan serbaguna anyar, pangembangan Church Street (CSD). bangunan anyar iki bakal dumunung mung lor Dundas ing Church Street lan bakal ngarep kanggo papat program layanan kesehatan akademisi, ry

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Ted Rogers School of Management

The Ted Rogers School of Management (TRSM) wis sekolah bisnis akreditasi dening Association kanggo Advance Collegiate Sekolah Business(AACSB). Dumunung ing Bay cedhak financial Toronto kang, TRSM nawakake macem-macem program ing macem-macem disiplin bisnis. program manajemen lulus paling omahé sekolah Kanada, bebarengan karo sawetara program lulusan. Sarjana lulus sekolah kang Commerce (BComm) program sing diklompokaké dadi:

  • Accounting & Finance
  • Manajemen Bisnis
  • Manajemen Teknologi Bisnis
  • Hospitality & Manajemen Pariwisata
  • Manajemen Retail

The Ted Rogers School of Management punika pimpinan dikenali ing pendidikan Entrepreneurship ing Kanada lan omahé Program Entrepreneurship Universitas Ryerson, salah siji program sing Entrepreneurship paling gedhé ing Kanada.

studi kalebu MBA karo fokus global, lan MBA ing Management Teknologi lan inovasi. Sekolah uga nawakake Master of Science Management (mScm-) ing Management Teknologi lan inovasi.

Ing tingkat pamukiman Ted Rogers Sekolah Manajemen program MBA iku 25%, kaloro paling 39 program MBA Canadian ditingkat dening Financial Post ing Maret 2012.

ing 2009-2010 taun akademik, Ryerson ngenalaken loro jurusan anyar kanggo program Manajemen: Hukum & Business, lan Pasinaon Management Global. The Global Management Studies utama iku suksese Management utama, pungkasan ana ing 2010-2011.

ing tiba 2013, Ted Rogers School of Management dibukak School anyar Accounting Finance. Accounting lan Finance jurusan sing istimewa ana liwat Sekolah Accounting lan Finance lan maneh attainable liwat Program Manajemen.

Program bisnis sadurunge manggon ing kampus ing “Bangunan Business”, dipindhah menyang fasilitas anyar sawise $15 yuta sumbangan saka Ted Rogers. sekolah dumunung ing swiwi anyar Toronto Eaton Center ing sudhut southeast of Bay lan Dundas Streets. sekolah iki dumunung tigang lantai saka swiwi sangang-lantai (loro jubin sing dikuwasani dening toko Efesus, karo garage parking ndhuwur-bahan kang nguwasani telung storeys isih). Integrasi saka fakultas Ryerson karo komersial ing bangunan padha uga dialem minangka solusi inovatif kanggo universitas downtown.

sekolah sing ditampa purnama nasional nalika siji saka profesor sawijining (James Norrie) moyoki cast Dragons’ Den sak tataran rembugan final saka Jarak sukses dening siswa sekolah. Sing menehi hasil wekasanipun ambruk liwat amarga saka tumindak profesor. Profesor padha mengko begalan saka kampus lan digugat universitas.

Fakultas Seni

Fakultas Seni dumadi rolas humaniora lan departemen ilmu sosial (ing tiba 2016) lan main peran dual unik ing universitas. Nawakake fakultas:

  • lulusan program, ing tingkat loro master lan doktor, sing duwe komponèn kuwat beasiswa, riset, inovasi lan analisis kritis;
  • pendidikan basis seni kualitas dhuwur liwat pasinaon liberal kursus sing Cut tengen kabeh program gelar curricula Ryerson kang, saka jurnalisme kanggo engineering kanggo bisnis. pasinaon Liberal tantangan siswa’ embun lan bayangan, Nggawe jalur kekancan kemampuan kanggo mikir kritis lan ngganti menyang jangkah accelerating saka owah-owahan ing donya dina.
Departemen ing Fakultas Seni
  • Arts lan Pasinaon Contemporary
  • Kriminologi
  • Ekonomi
  • Inggris
  • Lingkungan & Urban Sustainability
  • Geography
  • History
  • Basa, Literatures, lan Budaya
  • Philosophy
  • Politics lan Administrasi Public
  • Psychology
  • Sosiologi

Fakultas Komunikasi & desain

Fakultas Komunikasi & Desain dumadi saka sangang sekolah, aturan lulus lan / utawa lulusan derajat saka sinau utama.

Sekolah ing Fakultas Komunikasi & desain
  • Lemar Sekolah Media
  • Sekolah Gambar Arts
  • School of Design Interior
  • Sekolah Fashion
  • Sekolah Tinggi Manajemen Komunikasi Graphic
  • Sekolah Jurnalisme
  • Sekolah Komunikasi Profesional
  • Theater School
  • Sekolah Creative Industries

lulusan program tambahan sinau kasedhiya ing media dokumen, jurnalisme, produksi media, pengawetan saka foto lan Manajemen koleksi lan komunikasi profesional. fakultas uga omahé ing Center Rogers Komunikasi, kang menehi lingkungan inovatif lan technical kanggo sinau lan riset beda aspèk media lan masyarakat.

Fakultas Services Community

Fakultas Ryerson kang Services Community nawakake program multi-dhisiplin ing kesehatan, pasinaon PAUD, kaadilan sosial lan masyarakat. program seng durung kalebu:

  • Care Youth anak lan
  • Pasinaon cacat
  • Pasinaon kanak-kanak awal
  • Midwifery
  • Nursing
  • Nutrition
  • Occupational lan Kesehatan Publik
  • Social Work
  • Planning Regional Urban lan

lulusan program kalebu:

  • Pasinaon kanak-kanak awal
  • Nursing
  • Komunikasi Nutrition
  • Social Work
  • Development Urban

fakultas nggabungaké program kesehatan lan safety ing School of Occupational lan Kesehatan Publik. Sekolah Pendidikan lan Kesehatan Publik (kursi) dianggep dadi pemimpin kondhang ing bundhas lan penyakit Nyegah pendidikan. Ryerson University mung sekolah sing nawakake program gelar kesehatan lan safety komunikasi ing provinsi Ontario. program Certificate ing kesehatan lan safety bisa rampung liwat Chang Sekolah terus pendidikan.

fakultas uga kalebu ing Program Pendidikan Midwifery (MEP), kang ngrayakake ulang taun ing 20 ing 2013. Situs Ryerson MEP bagéan saka konsorsium-mlaku paling dawa saka sawijining jinis ing Kanada (karo adhine-Camping ing Universitas Laurentian lan McMaster Universitas).

Ing tetep karo account Ryerson kang saka pendidikan karir-fokus, partner mahasiswa karo macem-macem mentors, pengawas, Praktisi lan profesional kanggo mesthekake pengalaman karir-cocog diwenehake, saliyane instruksi teori umum ana ing setelan kelas.

Universitas uga sarwa dumadi sekolah Nursing gedhe jenenge ing 2008 kanggo Daphne Cockwell, ibune donor Jack Cockwell lan perawat kuwi sukarelawan sing bisa karo veteran bali toSouth Afrika saka Perang Donya II.

Fakultas Teknik lan Ilmu Architectural

The Ryerson Fakultas Teknik lan Ilmu Architectural (biyen Fakultas Teknik, Arsitektur & Ilmu) iku salah siji saka fakultas Teknik paling gedhé ing Kanada, karo liwat 4,000 siswa lulus dipuntampi ing 9 program gelar sarjana (19 nalika kalebu opsi / Spesialisasi), lan liwat 500 lulusan mahasiswa ing 15 master lan 5 program gelar doktor. Aerospace Komputasi Laboratory Ryerson iku simpul kanggo High Performance Komputasi Virtual Laboratory kanggo Toronto Area Greater. The HPCVL iku sawijining jaringan etungan dhuwur-kacepetan interuniversity kang tumindak minangka super virtual, nyediakake daya komputasi ing intensif needed ing solusi saka masalah Komplek ing engineering lan disiplin liyane.

Fakultas Teknik lan Ilmu Architectural ngawèhaké Bachelor of Science Architectural lan Sarjana derajat Engineering ing disiplin iki nduwé:

  • engineering Aerospace : stream Aeronautical Design, stream Avionics Design, stream Space Systems Design
  • Arsitektur : pilihan Arsitektur, pilihan Science Building, pilihan Manajemen Proyek
  • Teknik Biomedis
  • kimia
  • Teknik Sipil : stream Lingkungan, pilihan Engineering Structural, stream transportasi
  • engineering Komputer
  • engineering : pilihan Energy Systems, pilihan Microsystems, pilihan Sistem Multimedia, pilihan Robotics lan Control Systems
  • engineering Industrial
  • engineering : pilihan Mechatronics

Fakultas Teknik lan Ilmu Architectural nawakake lulusan program ing:

  • engineering Aerospace
  • Arsitektur
  • ilmu bangunan
  • kimia
  • Teknik Sipil
  • jaringan komputer
  • engineering Komputer
  • engineering
  • engineering
  • engineering Industrial

Ryerson Universitas Jurusan Ilmu Architectural manggon ing bangunan dumunung ing 325 Church Street dirancang dening arsitek Canadian penting Ronald Thom(Ryersonian). Nawakake program ing arsitektur akreditasi dening Dewan Certification Architectural Canadian ing loro tingkat sarjana (B.Arch.) lan tingkat master (Maret.).

Pusat Computing lan Teknik kabuka ing September 2004 lan iku èlmu sing negara-saka-saka-gambar, teknologi, lan fasilitas riset pepak meh pemblokiran kutha kabeh ing downtown Toronto. Bangunan iki jeneng George Vari Engineering lan Computing Center in November 2005. peneliti Ryerson ing engineering lan ilmu disiplin wis entuk adiluhung Premier kang Research Excellence Anugrah (banget), Kursi Kanada Research, NSERC Industrial Research Kursi. Program Teknik Biomedis diwiwiti ing Ryerson ing tiba 2008 punika program kuwi pisanan ing Kanada.

fakultas sarwa dumadi Pusat Urban Energy. Isyarat wis disponsori Hydro Salah, Ontario Power Authority lan Toronto Hydro. tengah fokus ing riset energi lan tantangan energi kutha.

Fakultas Ilmu

on June 29, 2011, universitas announced sing Senat Universitas diijinake Fakultas Ilmu, fakultas Newest ing Ryerson University ing kira-kira 40 taun. Fakultas Ilmu bakal kalebu papat departemen founding – Kimia & Biology, Fisika, Mathematics, lan Ilmu Komputer.

Fakultas Ryerson Universitas Sains nawakake Bachelor of Science (BSc) gelar wilayah matématika terapan, biologi, ilmu Biomedis, kimia, ilmu komputer, matématika financial, lan fisika medical. studi kalebu wilayah ing biomolekuler, Biomedis, pasinaon komputasional lan matématika.

 

History


ing 1852 ing inti saka kampus sing ana, ing St sajarah. James Square, Egerton Ryerson didegaké fasilitas guru latihan pisanan Ontario kang, Toronto Normal School. Uga manggon ing Departemen Pendidikan lan Museum of Natural History lan Seni Fine, kang dadi Royal Ontario Museum. Lan laboratorium tetanèn ing situs mimpin kanggo ngadegé mengko saka Ontario Agricultural College lan theUniversity saka Cenang. St. James Square tindak liwat macem-macem Efesus pendidikan liyane sadurunge omah a gayutanipun ngedegaken asli.

Egerton Ryerson ana pendidik anjog, politisi, lan mentri Methodist. Dheweke dikenal minangka bapak saka sistem sekolah umum Ontario kang. Dhèwèké uga sawijining ngedegaken saka perusahaan Publishing pisanan ing Kanada ing 1829, Methodist Book lan Publishing House, kang genti jeneng The Ryerson Press in 1919 lan dina iku bagéan saka McGraw-Hill Ryerson, publisher Canadian buku pendidikan lan profesional, kang isih ngangkat jenengé Egerton Ryerson kanggo operasi Kanada.

Maju ing ilmu lan teknologi nggawa kanthi Perang Donya II, lan terus industrialization Canadian, sadurunge diselani dening Depresi theGreat, digawe dikarepake kanggo pedunung luwih Highly dilatih. Howard Hillen Kerr kaparingaken kontrol sangang Ontario Training lan Re-panyiapan pusat kanggo ngrampungake iki. sesanti apa institusi iki bakal nindakake iki wiyar saking apa wong padha nyaranke. ing 1943, kang dibukak ing Massachusetts Institute of Technology (WITH) lan iki nggawe percoyo sing Kanada bisa berkembang MIT dhewe liwat periode satus taun. Sadawane dalan, institusi saged nanggapi kanggo kabutuhan banjur saiki ing masyarakat. Nalika Provinsi pungkasanipun disetujoni idea Gambling technical, ing 1946, iku ngajokaken kanggo ketemu sawetara. Iku nguripake metu sanadyan sing kabeh nanging siji bakal sekolah khusus waé, kayata sekolah mining. Mung tengah retraining Toronto, kang dadi Ryerson Institute of Technology ing 1948, bakal dadi kampus multi-program, Kerr iku mangsa MIT saka Kanada. sesanti iki kacetha ing Motto Ryerson lan statement sawijining misi.

Toronto Training lan Re-panyiapan Institut iki digawe ing 1945 ing tilas saka Toronto Normal School ing St James Square, kajiret Gerrard, Church, Disalin lan Gould. Bangunan Gothic-Romawi iki dirancang déning arsitek Thomas Ridout lan Frederick William Cumberland ing 1852. Situs kasebut digunakake minangka fasilitas Royal Canadian Air Forcetraining Perang Donya II.[10] Institut iki joint venture saka pamaréntah federal lan provinsi kanggo olahraga Ex-servicemen lan wanita kanggo maneh entri menyang urip sipil.

The Ryerson Institut Teknologi didegaké ing 1948, marisi Staff lan fasilitas saka Training Toronto lan Re-panyiapan Institute. ing 1966, dadi Ryerson Polytechnical Institute.

ing 1971, UU propinsi dibenakake kanggo ngidini Ryerson ngawèhaké derajat universitas akreditasi dening loro aturan pemerintah provinsi lan dening Association of Universities lan Colleges of Canada (aucc). taun sing, iku uga dadi anggota Dewan Universities Ontario (Cou). ing 1992, Ryerson dadi sekolah liya Toronto kang engineering kanggo nampa akreditasi saka Papan Akreditasi Engineering Canadian (CEAB). Taun iki (1993), Ryerson resmi dadi Universitas, liwat undhang saka Legislatif Ontario.

ing 1993, Ryerson ditampa persetujuan kanggo uga ngawèhaké derajat lulusan (master lan doktor). Ing taun kang padha, Dewan Gubernur diganti jeneng institusi kang kanggo Ryerson Polytechnic Universitas kanggo nggambarake emphasis kuwat ing riset gadhah lulusan program lan expansion saka kang derajat lulus universitas kurban. Siswa dikuwasani kantor administrasi universitas ing Maret 1997, protes escalating hikes kuliah.

ing wulan Juni 2001, sekolah wiwit jeneng sawijining saiki minangka Ryerson University. dina iki, Ryerson Universitas nawakake program ing aerospace, kimia, sipil, mechanical, Industri, electrical, Biomedis lan komputer engineering. The B.Eng program Teknik Biomedis punika program ngadeg-piyambak pisanan lulus Teknik Biomedis ing Kanada. Universitas iki uga salah siji saka mung loro universities Canadian kanggo kurban program ing engineering aerospace akreditasi dening Dewan Akreditasi Engineering Canadian (CEAB).


Aja pengin ngrembug Ryerson University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Ryerson University ing Map


Photo


Photos: Ryerson University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Ryerson University

Join kanggo ngrembug saka Ryerson University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.