Universitas Waterloo

Universitas Waterloo. Education in Canada. Study Abroad.

Universitas Details Waterloo

Ndhaftar ing Universitas Waterloo

Ringkesan


Ing jantung Waterloo Region, ing ngarep inovasi, Universitas Waterloo ngarep kanggo riset ganti donya-lan memulang inspirasi. Ing hub jaringan akeh kekancan global, Waterloo bakal wangun mangsa dening bangunan kreteg karo industri lan antarane disiplin, institusi lan komunitas.

Saka komputerisasi kuantum lan nanotechnology psikologi klinis, engineering lan ilmu kaséhatan riset, gagasan sing bakal ngganti donya ing jantung sing kita.

Ing mung setengah abad, Universitas Waterloo, dumunung ing jantung Kanada penghubung teknologi, wis dadi universitas lengkap anjog karo saklawasé 36,000 lengkap- lan siswa part-wektu ing program seng durung lulus lan lulusan.

Terusan ditingkat universitas paling inovatif Kanada, Waterloo ngarep kanggo riset lan memulang ing èlmu lan rekayasa, matématika lan komputer ilmu, kesehatan, lingkungan, seni lan ilmu sosial. Saka komputerisasi kuantum lan nanotechnology kanggo riset psikologi lan ilmu kaséhatan Clinical, Waterloo ndadekke gagasan lan pikiran sarwa bebarengan, inovasi inspirasi karo impact nyata dina lan ing mangsa.

Minangka ngarep kanggo program pendidikan kirim-secondary co-operative paling gedhé ing donya, Waterloo nganut sambungan kanggo donya lan nyengkuyung kekancan enterprising ing learning, riset, lan komersialisasi. Kanthi kampus lan pusat pendidikan ing patang bawana, lan kekancan akademisi pepak globe, Waterloo mbentuk mangsa planet.

universitas paling inovatif Kanada dening nomer

wong

  • 1957: Universitas Waterloo mbukak karo 74 siswa
  • dina iki: 30,600 lulus, 5,300 lulusan mahasiswa
  • 15 saben sen lulus internasional, 36 saben sen internasional lulusan mahasiswa
  • 1,139 fakultas full-time, 322 fakultas internasional
  • derajat diwenehake: 5,778 bachelors derajat, 1,723 Master,303 PhDs (2014)

pengaruh global kita

  • 1,000-hektar kampus utama ing Waterloo
  • kampus satelit reinvigorating intine kutha antarane wilayah kita ing Kitchener, Cambridge lan Stratford
  • $2.6 milyar saben taun ing impact ekonomi Ontario (2013 Report Impact ekonomi)

6 fakultas

  • Ilmu Kesehatan Terapan
  • Arts
  • Engineering
  • lingkungan
  • math
  • Ilmu

10 sekolah adhedhasar fakultas-

  • Accounting lan Finance (Arts)
  • Arsitektur (Engineering)
  • Balsillie School of Affairs International (Arts)
  • David Cheriton School of Science Komputer (Mathematics)
  • Campgrounds (Ilmu)
  • Pharmacy (Ilmu)
  • planning (lingkungan)
  • School of Health lan Health Public Systems (Ilmu Kesehatan Terapan)
  • Sekolah Lingkungan, Enterprise lan Development (lingkungan)
  • Sekolah Lingkungan, Resources lan Sustainability (lingkungan)
  • Social Work (Renison)

4 institusi hubungan lan keklumpukan

  • Conrad Grebel University College
  • Renison University College
  • St. Universitas Jerome kang
  • St. Paulus University College

keunggulan global dikenali

  • QS Stars 5+ peringkat
  • Universitas Research Top Comprehensive ing Kanada kanggo wolung taun consecutive (Research Infosource)
  • Top 25 ing donya kanggo Ilmu Komputer lan Mathematics (Rankings QS)
  • Top 50 ing donya kanggo Geography (Rankings QS)
  • Top 100 ing donya kanggo Teknik Sipil, Tukang lestrek, Teknik Mesin, Ilmu Lingkungan, Sosiologi, Arsitektur lan lingkungan sing diwangun, Psychology, lan Research Statistical lan Operational (Rankings QS)
  • Salah siji saka ndhuwur ing donya 50 sekolah engineering (Peringkat Academic saka Universities World)
  • #19 kanggo Science Komputer (U.S. News lan Report World)
  • #47 kanggo Engineering (U.S. News lan Report World)

Siswa unik dilengkapi kanggo sukses

siswa Waterloo miwiti kuwat lan Excel ing lingkungan learning sing experiential, riset-sugih lan nyata-donya sing cocog.

  • $250+ yuta pangentukan kacarita dening Waterloo siswa co-op (2014-15)
  • Rong taun sawise lulus, 89 saben sen saka Waterloo siswa co-op bisa ing lapangan related kanggo sarjanadibandhingake 75 saben sen saka kabeh grads universitas Ontario
  • #1 kanggo preparation Karir (Globe lan Mail University Report)
  • 54 saben sen saka mahasiswa duwe ngleboke rata-rata 90+ saben sen (2015)
  • 17,600+ istilah karya ing 60+ negara karo 6,300+ organisasi

Sawetara perusahaan ndhuwur sing nyewa siswa kita kalebu:

  • Apple
  • Barclays
  • BlackBerry
  • Bloomberg
  • Bombardier
  • Ernst & Young
  • Facebook, Inc.
  • Langkawi Financial
  • Holding Ltd.
  • GM Kanada
  • Google
  • OpenText
  • RBC
  • Sun Life Financial
  • Twitter
  • The Rumah Sakit Bocah Lara
  • Toyota Motor Manufacturing Kanada Inc.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Anthropology
  • Language Studies Terapan
  • Kelautan lan Biologi Akuatik
  • Arsitektur
  • Balsillie School of Affairs International
  • Biokimia
  • Biology
  • Teknik Biomedis
  • Teknik Kimia
  • Kimia
  • Teknik Sipil lan Environmenal
  • Pasinaon klasik
  • Kombinatorika lan Optimization
  • Ilmu Komputer
  • Drama lan Komunikasi Speech
  • Bumi lan Ilmu Lingkungan
  • Pasinaon East Asian
  • Ekonomi
  • Listrik lan Teknik Komputer
  • Sastra Inggris
  • Inggris Language Institute (Renison Eli)
  • lingkungan, Enterprise lan Development
  • lingkungan, Resources lan Sustainability
  • Arts Fine
  • Pasinaon French
  • Geografi lan Manajemen Lingkungan
  • Jerman lan Slavic Pasinaon
  • History
  • Pasinaon Independent
  • International Affair
  • Pasinaon Italia
  • Pasinaon Yahudi
  • Kinesiology
  • Integration kawruh
  • Ilmu Manajemen
  • Teknik lan Mechatronics Engineering
  • Pasinaon Medieval
  • music
  • Engineering nanotechnology
  • Campgrounds lan Vision Science
  • Pasinaon Peace lan Konflik
  • Pharmacy
  • Philosophy
  • Fisika lan astronomi
  • planning
  • Ilmu Politik
  • Psychology
  • Kesehatan Publik lan Kesehatan Sistem
  • Mathematics Pure
  • Recreation lan Pasinaon Leisure
  • Pasinaon agama
  • Ilmu lan Aviation
  • Ilmu lan Bisnis
  • Seksualitas, Marriage lan Family
  • Pasinaon Development Social
  • Social Work
  • Sosiologi lan Legal Pasinaon
  • Engineering Software
  • Pasinaon Spanyol lan Amérika Latin
  • Statistik lan Ilmu Actuarial
  • Pasinaon Islam
  • Sistem Design Engineering
  • Pasinaon Wanita

History


ing 1957, inovasi lan Entrepreneurship nggawa Universitas Waterloo menyang kang, minangka klompok pemimpin bisnis mbayangke sing UII dibangun kanggo nyegat sawetara tantangan paling satunggaling perkawis ingkang ngajrihi donya.

Iku umur Perang Dingin lan lomba papan, nalika komputer siji kapenuhan kamar. Panemon ing ilmu, medicine lan engineering padha teka cepet lan ngamuk. pemimpin Industry in Kitchener-Waterloo sumurup obah maju temenan luwih saka wong mung latihan ing teknologi ing dina.

“Prodhuk paling kang kita bakal éling saka jaman elektronik kita punika lomba sinau luwih,"Ngandika Ira Langkawi, presiden B.F. Goodrich Kanada, ing 1956 wicara sing mbantu lay madegé ing Universitas Waterloo. "Iki kanggo nèng saubenging kabeh kothak -. Ora mung ing lapangan ilmu"

Bebarengan karo J. Gerald Hagey, presiden founding Waterloo kang, lan Rev. Cornelius Siegfried, sing nggawa St. Jerome dadi federasi karo Waterloo, Langkawi mbantu lay madegé kanggo jenis anyar pendidikan waé-mimpin.

Waterloo dibangun kanggo mulang wong mikir ing cara anyar. Sing ateges sik njongko metu tengen disiplin lan fakultas, enggo bareng sumber, lan miwiti perkawis directions anyar ing riset. Iku ateges tangan-in-tangan karo industri apa, ngeculke wong duwe properti intelektual lan sukses sing teka saka komersialisasi.

Dibangun ing madegé ilmu, engineering lan math, Waterloo uga wis dadi pimpinan ing pendidikan lingkungan, arsitektur, seni, psikologi lan manungsa kesehatan.

A bangunan teknik kimia iki pisanan kanggo munggah ing 1958, ngiring dening fisika lan matématika bangunan taun mengko. bangunan seni pisanan Waterloo kang kabuka ing 1962, ing taun sing padha universitas enom lulus kelas kapisan engineers. ing 1967, Waterloo dadi ngarep kanggo sekolah Inggris-basa sing negara kang optometri.

Ing taun 1960-an awal, profesor matématika Wes Graham digawe Waterloo antarane universities pisanan ing donya kanggo menehi undergraduates ngakses kanggo negara-saka-saka-gambar komputer sing ing wektu kapenuhan kamar. roh sing saka resiko-njupuk lan inovasi kejiret geni karo mahasiswa lan peneliti memper, ngewangi kanggo netepake identitas global langgeng iki wilayah kang minangka powerhouse teknologi.

Sawise leren Hagey ing 1969, Presiden Burt Matthews terus kanggo njupuk Waterloo arah anyar, nambah departemen ing donya kang kawitan saka kinesiology, lan program ing wilayah berkembang kalebu èlmu bumi, psikologi klinis lan accounting.

Bangunan donya-pangisi

ing 1957, inovasi lan Entrepreneurship nggawa Universitas Waterloo menyang kang, minangka klompok pemimpin bisnis mbayangke sing UII dibangun kanggo nyegat sawetara tantangan paling satunggaling perkawis ingkang ngajrihi donya.

Iku umur Perang Dingin lan lomba papan, nalika komputer siji kapenuhan kamar. Panemon ing ilmu, medicine lan engineering padha teka cepet lan ngamuk. pemimpin Industry in Kitchener-Waterloo sumurup obah maju temenan luwih saka wong mung latihan ing teknologi ing dina.

Telu ngedekke Waterloo

tukang Waterloo: J. Gerald Hagey (kiwa), Ira G. Langkawi(Tengah, pusat) lan Pandhita Cornelius Siegfried (tengen).

“Prodhuk paling kang kita bakal éling saka jaman elektronik kita punika lomba sinau luwih,"Ngandika Ira Langkawi, presiden B.F. Goodrich Kanada, ing 1956 wicara sing mbantu lay madegé ing Universitas Waterloo. "Iki kanggo nèng saubenging kabeh kothak -. Ora mung ing lapangan ilmu"

Bebarengan karo J. Gerald Hagey, presiden founding Waterloo kang, lan Rev. Cornelius Siegfried, sing nggawa St. Jerome dadi federasi karo Waterloo, Langkawi mbantu lay madegé kanggo jenis anyar pendidikan waé-mimpin.

solusi inovatif, pendidikan inovatif

Waterloo dibangun kanggo mulang wong mikir ing cara anyar. Sing ateges sik njongko metu tengen disiplin lan fakultas, enggo bareng sumber, lan miwiti perkawis directions anyar ing riset. Iku ateges tangan-in-tangan karo industri apa, ngeculke wong duwe properti intelektual lan sukses sing teka saka komersialisasi.

Dibangun ing madegé ilmu, engineering lan math, Waterloo uga wis dadi pimpinan ing pendidikan lingkungan, arsitektur, seni, psikologi lan manungsa kesehatan.

 

Chemistry lan teknik kimia bangunan, (saiki disebut Douglas Wright Engineering) dipunbangun ing 1958.

A bangunan teknik kimia iki pisanan kanggo munggah ing 1958, ngiring dening fisika lan matématika bangunan taun mengko. bangunan seni pisanan Waterloo kang kabuka ing 1962, ing taun sing padha universitas enom lulus kelas kapisan engineers. ing 1967, Waterloo dadi ngarep kanggo sekolah Inggris-basa sing negara kang optometri.

Ing taun 1960-an awal, profesor matématika Wes Graham digawe Waterloo antarane universities pisanan ing donya kanggo menehi undergraduates ngakses kanggo negara-saka-saka-gambar komputer sing ing wektu kapenuhan kamar. roh sing saka resiko-njupuk lan inovasi kejiret geni karo mahasiswa lan peneliti memper, ngewangi kanggo netepake identitas global langgeng iki wilayah kang minangka powerhouse teknologi.

Sawise leren Hagey ing 1969, Presiden Burt Matthews terus kanggo njupuk Waterloo arah anyar, nambah departemen ing donya kang kawitan saka kinesiology, lan program ing wilayah berkembang kalebu èlmu bumi, psikologi klinis lan accounting.

Ideas miwiti kene

Kekancan karo pamaréntah, karo sektor pribadi, karo alumni lan karo institusi ing saindhenging donya exemplify impact lan pengaruh Waterloo kang.

Liwat taun, mayuta-yuta dolar kanggo riset wis teka saka pemerintah, saka amal agensi lan industri kanggo ndhukung Laboratorium lan pamikir. perusahaan spinoff diadegaké déning lulusan utawa profesor moonlighting anyar mbantu drive lunak- lan revolusi hardware-bangunan, ngowahi wilayah iki menyang apa akeh saiki dub "lembah Silicon saka Lor." Tembung "teknologi transfer" dadi pokok Waterloo.

Kanthi kaunggulan dikenali ing co-operative pendidikan, Waterloo mangertèni pinaringan pentinge industri nyambungake lan gagasan. Siswa infuse perusahaan sing tugas karo cedhak seger lan riset pinggiran anjog. Padha gain karya pengalaman nyata-donya terkenal, lan gaji sing ndadekake pendidikan liyane diakses.

A pengacara kuat kanggo kegiatan kuwi ana Doug Wright, sing dadi presiden kaping universitas. Wright lelungan adoh lan sudhut marang pemerintah, buruh pemimpin perusahaan lan industrialis internasional sing apa perlu donya iki luwih Highly dilatih, lan sing akeh wong sabisa kudu teka saka Waterloo.

James Downey dadi presiden 1993-99, lan diikuti David Johnston, term kang weruh multi-yuta dollar Kampanye Waterloo lan emphasis anyar Wiki utama nglibatno "kekancan" karo industri, pemerintah lan alumni. The long-diantisipasi Riset lan Teknologi park ing kampus lor kabuka, lan dijenengi ing pakurmatan Johnston kang sasampunipun dados Kanada 28thGubernur Jendral. support pribadi lan Civic kasedhiya kampus kanggo sekolah babagan arsitektur ing Cambridge, 30 kilometer saka situs Waterloo utama.

minangka 2009 wiwit, kampus ilmu kaséhatan - ngarep kanggo sekolah anyar farmasi - kabuka ing downtown Kitchener. Lan kampus engineering kabuka ing Uni Emirat Arab ing taun sing padha, lan kampus digital kabuka ing Stratford, duwe. ing 2010. Ing Plan Decade Sixth kanggo taun 2007-17, universitas rinci plans kanggo expansion luwih njaba Kanada.

Wiwit rawuh saka Presiden Feridun Hamdullahpur, pengaruh global Waterloo kang wis thukul, liwat perjanjian kemitraan karo institusi ing Nanjing lan Suzhou China, Brazil, Jerman, lan Saudi Arabia.

Karo impact felt ndonya, Waterloo wis terus-terusan antarane ndhuwur universities ing Kanada lan donya ditingkat. Mimpin saka banget awal kanggo njawab tantangan lan nggawe solusi, iki universitas darmabakti kanggo obah maju donya, siji inovasi ing wektu.


Aja pengin ngrembug Universitas Waterloo ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Waterloo ing Map


Photo


Photos: Universitas Waterloo Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Waterloo

Join kanggo ngrembug saka Universitas Waterloo.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.