Claude Bernard University Lyon 1

Université Claude Bernard Lyon 1. Study in France.

Claude Bernard University Lyon 1 Details

Ndhaftar ing Claude Bernard University Lyon 1

Ringkesan


Claude Bernard Lyon 1 iku sawijining universitas sing nyedhiyani wulangan kanggo 40,000 siswa ing kothak ilmu pengetahuan lan teknologi, kesehatan lan olahraga. Claude Bernard Lyon 1 iku nuduhake Lyon University, paling penting situs University French njaba wilayah Paris.
Duwe diadegaké reputasi intellectual kuwat loro ing Prancis lan ing saindhenging donya, Claude Bernard Lyon 1 Universitas ajeg meksa nindakake perkara wates kawruh,mromosiaken pendidikan liwat riset lan saya nyemangati dialog antarane ilmu lan masyarakat.

Claude Bernard Lyon 1 punika University kanggo gesang ingkang kebak. kampus sawijining, dumunung ing jantung saka wilayah pinunjul, panggonan nengsemake karo kathah aktivitas, Nerjemahake isoh siswa kanggo berkembang lan entuk raos kasenengan pribadi. Universitas Lyon 1 dumunung ing 13 beda ing papat saka pusat utama kegiatan saka wilayah Rhône-Alpes Prancis : kutha Lyon, Saint-Etienne lan Bourg-en-Bresse lan kutha Roanne. Universitas umumé nyumbang kanggo pangembangan wilayah iki liwat Usaha karo perusahaan lokal lan nasional lan panguwasa daerah.

Lyon 1 ngandhut 2900 guru / peneliti lan guru, kang 700 uga praktisi rumah sakit uga Staff technical lan administratif 1800. Lyon 1 dadi panyiapan otonomi ing 1st Januari 2009 lan karo budget total 405 m € Lyon 1 iku salah siji saka juragan gedhe saka wilayah.

A universitas sambutan, karo pasinaon sing cocog kanggo kabutuhan masyarakat kang

populasi mahasiswa Lyon 1 iku saklawasé 40.000. 54% saka populasi iki wadon lan 18% nampa Grant mahasiswa kang. Lyon 1 uga bangga count sebagéyan gedhé saka mahasiswa manca (10,5% mahasiswa sawijining, saka 134 bangsa).

saklawasé 80% mahasiswa milih kanggo program kejuruan : Lyon 1 mrodhuksi ora kurang saka 9250 lulusan saben taun.

  • Program studi ing nawarake ing fakultas ilmu kesehatan menehi akses kanggo totalitas profesi medical (dhokter saka medicine, apoteker, dentist, bidan) lan profesi paramedical (audioprosthesist, ergotherapist, proud, terapi wicara, orthoptist, proud specialized ing integrasi psychomotor).
  • sektor ilmu Lyon 1 kang uga nawakake pilihan sungguh saka subjek: ing DUT diploma menehi training in 17 wilayah kaahlian kanggo Managers technical mangsa. 57 derajat SMK sarjana nyiapake siswa kanggo proyek Manajemen tengah. 111 derajat master (SMK, reasearch utawa dikombinasikaké kejuruan lan reasearch) nyiapake siswa kanggo proyek Manajemen senior utawa kanggo karya ing riset lan pangembangan. Lyon 1 uga nawakake standar banget dhuwur saka pelatihan karya specialized in engineering (Polytech Lyon) lan èlmu actuarial (Isfara).
  • L'ESPE, panyiapan guru latihan khusus ing preparation SMK guru primer lan sekunder (kabeh subjek).

Lyon 1 Anugrah 300 doktor taun kanggo mahasiswa ing kasil saka pasinaon resarch sing, conducted ing laboratorium universitas, kerjasama karo industri partner utawa perusahaan pendidikan liyane.

Uga nyediakake program program sarjananipun dhisikan sudhut, Lyon 1 diprecaya siswa sawijining utawa perusahaan digawe ing terus latihan pembangunan penerjemah.

Dhesekan aktif inovasi

Lyon 1 punika universitas multidisciplinary spesialisasine ing loro dhasar lan Applied riset lan kuwi bisa gumunggung luwih saka 4415 artikel diterbitake internasional lan 44 paten saben taun. Universitas wis 68 Unit riset negara-mbiayai makarya ing tigang bidhang; kesehatan, lingkungan lan materi teknologi. A nomer tartamtu saka Unit iki arupa asil saka asosiasi sawetara Laboratorium menyang kelompok-kelompok riset. Ngijini struktur bebarengan duwe lapangan luwih amba kaahlian lan akses kanggo, utawa tuku saka, Piranti riset kinerja luwih saka bakal bisa minangka struktur individu.

intermediaries industri sektor pribadi Universitas, EZUS Lyon1 lan Project Engineering Lyon (lip) bantuan Lyon 1 kang Laboratorium kanggo reply kasil kanggo telpon kanggo Tender kanggo kontrak riset nasional lan internasional.

Nasional lan internasional ngakeni

Universitas wis setya luwih saka 80 proyèk Uni Eropa lan berpartisipasi aktif ing Kapitu Framework Program Riset lan Teknologi Development (FP7).
Status internasional Lyon 1 minangka pusat keunggulan kanggo riset wis bubar wis tontonan:

  • dening backing financial kanggo Universitas Banget dening Nasional Riset,
  • dening partisipasi Universitas ing Network Category kanggo Advanced Riset disebut Innovations Babagan pengobatan lan Infectiology,
  • sarta Pusat Category Riset lan Healthcare: Neurocap (Ilmu syaraf), Centaure (transplantasi organ) lan Cancer Synergie Lyon
  • lan Institut CarnotI @ L: transportasi lan bahan ilmu.
  • Tambah iki 6 kelompok-kelompok riset ing kothak ing ilmu kaséhatan (Lyonbiopole), nanotechnology (Minalogic), kimia lan lingkungan (axelera), plasturgy (Plastipolis), tekstil (Techtera), olahraga (Sporaltec) lan transportasi umum (Lyon Truck Urban lan bus 2015).

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


HEALTH

  • Fakultas Kedokteran Lyon East
  • Fakultas Kedokteran lan Maieutic Lyon Sud – Charles Mérieux
  • Fakultas odontology
  • Bagéyan Biologi Human
  • Institute of Pharmaceutical lan Biologi Ilmu
  • Rehabilitation Institut Ilmu lan Teknik

SCIENCE lan TECHNOLOGY

  • Fakultas Ilmu lan Teknologi
  • Fakultas Ilmu lan Techniques saka fisik lan Olahraga Activities
  • Universitas Institut Teknologi Lyon 1
  • Polytech Lyon
  • Lyon Observatory
  • Institut Ilmu Financial lan Insurance
  • School saka Pengajaran lan Education


Aja pengin ngrembug Claude Bernard University Lyon 1 ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Claude Bernard University Lyon 1 ing Map


Photo


Photos: Claude Bernard University Lyon 1 Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Claude Bernard University Lyon 1 reviews

Join kanggo ngrembug saka Claude Bernard University Lyon 1.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.