Paris Dauphine University

Université Paris Dauphine. Study in France. Education in Europe.

Paris Dauphine Details University

Ndhaftar ing Paris Dauphine University

Ringkesan


Paris Dauphine University , asring diarani minangka paris Dauphine utawa dauphine punika riset umum lan institusi pendidikan sing luwih dhuwur ing Paris, France. Dauphine Diadegaké minangka fakultas ekonomi lan Manajemen 1968 ing tilas kantor NATO ing Western Paris, ing arondisemen XVIth. Nanging belongs kanggo Konferensi Colleges.

Dauphine wis purwakala kanggo memulang ing finance, ekonomi, Hukum, finance lan matématika lan bisnis strategi. Dauphine inggih punika sawijining universitas Milih karo status 'panyiapan utama’ (Grand Etablissement): status legal iki unik ing sistem pendidikan sing luwih dhuwur French ngidini Dauphine kanggo nggawe pilihan lawang students.On saben sawijining, 90 kanggo 95% saka mahasiswa Ditampa ditampa salah siji Pamilahan dhuwur utawa ing Pamilahan paling ing asil Exam French High School National (ujian nasional Baccalaureate).

“Sampeyan wis milih Dauphine lan Dauphine wis milih kowé.
Saiki iku nganti sampeyan kanggo nggawe paling wektu kene, kanggo sinau, kanggo tuwuh lan kanggo nyiapake kanggo mangsa profesional.
Saindhenging pasinaon, sampeyan bisa Count ing fakultas Dauphine lan Staff kanggo ngancani, nuntun lan ngewangi sampeyan .
Sugeng saben lan teamhealth Alexa saben siji kowe - kita remen kanggo welcome sampeyan Dauphine!”

Laurent Batsch, Presiden, Paris Dauphine University

program gelar Full-time

  • 6 Sarjana lan 22 Spesialisasi Master. 88program gelar beda, kalebu 77 ing Ilmu Organization, 10 in Mathematics lan IT kanggo Organisasi lan Ilmu Keputusan lan 1 ing Jurnalisme
  • 8,750 full-time mahasiswa: 40% sarjana, 55%Master lan 5% ing program PhD
  • 47 program gelar mbukak kanggo magang mahasiswa (luwih saka 1,000 siswa)
  • 90% saka 1st taun siswa nampa A lan A + kaurmatan ing Baccalaureate sing

program pendidikan Executive lan terus

  • 40 sarjana, program gelar Master lan MBA
  • 2,500 profesional dilatih tahunan
  • € 10.6 yuta ing revenue saka eksekutif lan terus pendidikan ing 2014
  • 30% siswa internasional

Life Student

  • 34 klub universitas-didhukung lan hubungan nggawa bebarengan 1000 sukarelawan mahasiswa setya kamanungsan, budaya, proyèk atletik lan masyarakat
  • 54 proyèk mahasiswa nampa pendanaan universitas
  • 56 hubungan Master ningkataké lan informasi bab lapangan profesional lan tuku informasi online amoxil njaga hubungan karo alumni Dauphine
  • 78 mahasiswa karo sumber daya winates ketemu thanks omah terjangkau kanggo kekancan Dauphine Logement
  • 19 debat tingkat dhuwur padha diklumpukake klub Debate Dauphine Diskusi kalebu konferensi Grands Entretiens karo B. Prot (BNP Paribas)

Fakultas, Lowongan & RESOURCES

  • 520 profesor, peneliti lan dosen
  • liwat 1,500 dosen part-wektu
  • 460 Staff support wedhi administratif
  • € 110.5 yuta budget kanggo fiskal 2014
  • sumber daya dhewe: 32% saka budget operasi

INTERNATIONAL

  • 26 derajat pindho ing tingkat sarjana lan Master, lan 15 program adhedhasar internasional ing Education Executive lan terus
  • 18% lulusan Dauphine bisa luar negeri
  • 300 Usaha internasional karo universitas top-level: Bocconi, City University of New York (CUNY), Laval, London School of Economics (LSE), McGill, Otonomi Universitas Madrid (CARA)...
  • 18% saka fakultas kita internasional
  • 30% mahasiswa Level Master kang teka saka luar negeri
  • 300 siswa ing Tunis Campus

Relations CORPORATE, Foundation, Alumni

  • 89% saka 2013 lulus kelas lagi dipunginaaken, 79% terus posisi permanen (2014 survey Employment Pluricité / Paris-Dauphine) kanggo saben gaji taunan reged € 42,873.
  • 1,500 sesambetan perusahaan (kursi mbiayai, kontrak riset, Learning tax, kontrak magang, Internships ...)
  • 4 universitas & Fondation Dauphine partners global perusahaan (BNP Paribas, Carrefour, Mazars)
  • 40 partners perusahaan fondation Dauphine
  • € 19 yuta wungu dening Fondation Dauphine wiwit 2010, kang € 1.6 yuta saka pribadi individu
  • 19% nambah ing nomer panyumbang Fondation Dauphine (517 donor)
  • 80,000 Dauphine Alumni donya
  • Dauphine Alumni koordinasi 30 klub profesional lan rekreasi, Alumni regional lan internasional Bab lan njaga jaringan 47,000 Lulusan liwat jaringan sosial

RISET

  • 6 pusat riset, kang 4 ing asosiasi karo CNRS lan 1 karo IRD
  • 1 riset Institute: Finance (IFD)
  • 1 sekolah doktor kanggo 5 disiplin akademisi: Manajemen, Ekonomi, ing Sciences, IT lan Mathematics
  • 389 siswa PhD (kang 76 sing ngaku anyar), 74 iki: mbelo ing 2014
  • € 4.3 yuta budget riset taunan, kalebu upah lan pajak payroll
  • 22 kursi akademisi lan riset, riset lan bunderan akademisi
  • 62 kontrak riset mlebu ing 2014 kanggo total kira-kira € 2.6 yuta

Dauphine - A anggota pangadeg PSL RISET UNIVERSITY

  • 18,500 siswa PAGE
  • 3,200 peneliti lan fakultas
  • 1 Idex-certified, 12 Labex-certified lan 8 Equipex-certified Unit riset
  • 22 Penghargaan Nobel: 10 Fisika, 5 Kimia, 3 ing Littérature, 2 Fisiologi & Kedokteran, 2 Ekonomi
  • 10 Medali Fields
  • 25 institusi anggota

History


  • 1959

    • bangunan Porte Dauphine lan latar diresmikake dadi Markas permanèn saka NATO
  • 1966

    • NATO gerakane markas tuku doxycycline sawijining online informationto Brussels sawise France withdraws saka struktur militer terpadu NATO kang
  • 1968

    • dauphine College, Universitas Paris digawe dekrit ing Menteri Pendidikan Edgar Faure
  • 1970
    • Dauphine College dadi Universitas Paris IX-Dauphine
  • 1994

    • wing New saka Campus Porte Dauphine dipunresmikaken
  • 2004
    • L'Université Paris-Dauphine entuk status “Grand Etablissement”
  • 2009
    • Dauphine dadi EQUIS pisanan terakreditasi universitas French
    • dauphine kang kampus Defense Diresmikake ing situs Pole Leonard de Vinci
  • 2011
    • Université Paris-Dauphine dadi institusi otonomi dening kabecikan saka hukum LRU French
    • Institut Jouralisme Praktis (IJP) nggabung Dauphine kanggo dadi IPJ Paris-Dauphine
    • Université Paris-Dauphine milih kanggo dadi anggota PSL Initiative kanggo Excellence


Aja pengin ngrembug Paris Dauphine University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Paris Dauphine University ing Map


Photo


Photos: Paris Dauphine University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Paris Dauphine University

Join kanggo ngrembug Paris Dauphine University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.