Pierre lan Marie Curie University

Pierre lan Marie Curie University

Pierre lan Marie Curie Details University

Ndhaftar ing Pierre lan Marie Curie University

Ringkesan


UPMC nggantosi kaunggulan French in ilmu lan medicine. A keturunan langsung saka Sorbonne sajarah, UPMC minangka universitas Perancis dening ranking donya Shanghai, 7th ing Eropah lan 36th ing donya. UPMC nyakup sedaya èlmu utama, kayata matématika (5TH ing donya); kimia; fisika; elektronik; ilmu komputer; mekanika; bumi, ilmu marine lan lingkungan; ilmu urip; lan medicine.

kanthi 8,500 publikasi saben taun, kira-kira 11% saka produksi nasional, UPMC minangka pemain utama ing ekonomi kawruh lan inovasi internasional, minangka dituduhake dening kathah penghargaan internasional. Universitas wis luwih saka 3,750 peneliti lan profesor-riset ing 100 Laboratorium lan tambahan 2,800 peneliti apa partners from papat organisasi riset nasional Perancis: ing CNRS (ilmu), Inserm (kesehatan lan medical), ing IRD (pembangunan) lan Inria (komputerisasi lan automation). UPMC file luwih saka 20 paten saben taun lan nduwéni perjanjian kerjasama karo Universitas adiluhung donya. Sawijining kekancan karo organisasi riset utama Prancis lan internasional lan partisipasi ing macem-macem jaringan internasional prajanjian kanggo keterlibatan internasional ing Universitas.

Pusat pendidikan ngelmu lan medical paling gedhé ing Prancis, UPMC nawakake sawijining 34,000 siswa (kang 20 persen sing manca) Curriculum nuntut lan warna diatur dadi 10 program sarjana, 11 derajat master lan 16 sekolah doktor lan pusat perpustakaan paling gedhé Prancis. UPMC promosiaken program luar negeri sinau minangka aset pendidikan lan budaya terkenal liwat sawijining papat internasional sarjana, 16 master internasional lan papat doktor internasional ing kemitraan karo universities donya.

UPMC, sawijining anggota pangadeg Universitas Sorbonne,. Iki re-panyiapan saka Universitas Sorbonne sajarah iku klompok komprehensif perusahaan-kabeh ndhuwur ing kothak-aturan sing mahasiswa lan pilihan ditambahi kursus utama-suntingan lan derajat dirancang kanggo profesi berkembang. Minangka bagéan saka klompok Universitas Sorbonne,, riset UPMC mbentang ora mung ing ilmu lan medicine, nanging uga teknologi, ekonomi, humaniora lan seni. sawijining riset ing persimpangan saka domain lan tema transversal akeh wis didhukung dening hiring cluster. Universitas Sorbonne, uga kepilih dadi salah siji "Excellence Initiative" déning pamaréntah Prancis, lan nyakup papat organisasi riset nasional anggota: ing CNRS, Inserm, ing IRD lan Inria.

History


dina iki, Pierre lan Marie Curie University stands kanggo keunggulan French in ilmu lan medicine. Iku universitas Eropah 8 ing peringkat Academic saka Universities World lan 41th ing donya.

UPMC berpartisipasi ing pangembangan riset-tingkat dhuwur, minangka buktiaken dening akeh hadiah internasional lan medali lan collaboration karo luwih saka satus universities internasional. Universitas wis pitung UFRs (Training lan Unit Riset; departemen pengajaran lan panalitèn) ing kimia; engineering; matématika; medicine; fisika; lan urip, bumi, ilmu lingkungan lan karagaman hayati. Uga nyakup Polytechnic Universitas, ing Astrofisika Institute of Paris, ing Institut Henri Poincaré lan telung stasiun marine, ing Roscoff, Banyuls lan Villefranche-sur-Mer ing wilayah Prancis.
Laboratorium sawijining kolaborasi karo organisasi riset utama lan partners reputed kayata CNRS (Centre Riset Ilmiah Nasional; tengah nasional Perancis kanggo penelitian ilmiah), INSERM (National Institute Medical Research Health lan; French institute nasional kanggo kesehatan lan riset medical), INRA (National Institute of Research agronomic; French institute nasional kanggo riset tetanèn), ing IRD (Institut de recherche pour le Développement; institute French riset kanggo pembangunan), Ifremer (Telusuri French Institute for eksploitasi Segara; Riset Institut Prancis eksploitasi segara), ing CEA (Komisaris kanggo Energi Atom; Komisi energi atom Perancis) lan CNES (Centre National d'Etudes Spatiales; tengah nasional Perancis kanggo riset papan).

Dibangun ing 50s lan 60s, kampus Jussieu, miturut Dean Marc Zamanski, kudune “simbol nyoto pamikiran ilmiah ing jantung Paris,” karo Fakultas Ilmu, tengen ing tengah Latin Quarter, muter peran ing “terus intelektual lan spiritual saka sajarah Universitas dawa Paris.”

ing 1968, ing Paris Fakultas Ilmu iki dipérang dadi sawetara universities beda. digawe ing 1971, Universitas Paris 6, ing heir principal, sambungan kampus Jussieu karo Université Paris 7 lan bumi Physics Institute.

ing 1974, Universitas Paris 6 milih sokongan adiluhung dening ngadopsi jeneng resmi Pierre lan Marie Curie University. Iku terus-terusan berjuang perpetuate Warisan ilmiah forebears illustrious sawijining.

dina iki, Komplek ngelmu lan medical paling gedhé ing Prancis yaiku aktif ing kabeh kothak riset lan wis ngrambah lan ajining diri pinunjul.


Aja pengin ngrembug Pierre lan Marie Curie University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Pierre lan Marie Curie University ing Map


Photo


Photos: Pierre lan Marie Curie University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Pierre lan Marie Curie University

Join kanggo ngrembug saka Pierre lan Marie Curie University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.