Universitas Bordeaux

Universitas Bordeaux. Study in France.

Universitas Details Bordeaux

Ndhaftar ing Universitas Bordeaux

Ringkesan


Ranked antarane ndhuwur universities in France, Universitas Bordeaux misuwur kanggo kualitas kursus akademisi lan riset.

Universitas Bordeaux nawakake 245 curricula anjog kanggo derajat nasional, diatur watara patang lapangan-lapangan èlmiah utama:

  • Ilmu lan Teknologi
  • Hukum, Ilmu Politik, ekonomi, Manajemen
  • Urip lan Kesehatan Ilmu
  • Ilmu Sosial lan Human

A sawetara gedhe saka saringan sing bisa kalebu: 180 Keahlian master, 115 Jl nasional ing kesehatan, a diploma nasional ing Oenology…

Kira-kira 13% mahasiswa ing Universitas Bordeaux sing internasional. Universitas wis dikembangaké sawetara saka sudhut program studi internasional sing mulang ing Inggris (utawa basa liyane kayata Spanyol) lan sing nawakake siswa kamungkinan saka ngrampungke derajat peserta utawa pindho.

Swara 40 program studi internasional ana ing Bachelor, tingkat Master lan Doktor kalebu 11 EU-cap program. Universitas Bordeaux minangka universitas pisanan sing ing Prancis kanggo partisipasi ing Program World Erasmus.

universitas ngandhut watara 5,600 anggota Staff, kang saklawasé 3,000 sing akademisi lan riset Staff. Lagi dikenali kanggo kualitas sing saringan ngelmu lan piwulang. Iku kabeh padha doktor derajat PhD lan dosen medical kabeh Praktisi rumah sakit aktif ing Hospital Bordeaux University.

 

Sekolah / Colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Law, Ilmu Politik, Ekonomi lan Manajemen
  • College Ilmu Kesehatan
  • College of Sciences Human
  • College of Science & Teknologi =
  • Jurusan Ilmu lan Teknologi
  • Departemen urip lan Kesehatan Ilmu
  • Departemen Sosial lan Human Ilmu

History


  • 1441: Universitas Bordeaux digawe dening Paus Eugene IV lan dumadi saka papat fakultas utama – seni, medicine, hukum lan teologi.
  • 1793: Kabeh universitas ing Prancis, kalebu ing Universitas Bordeaux, sing ical dening revolusi Perancis.
  • 1808: Napoleon Bonaparte reorganizes universitas dadi telung fakultas kang fokus ing teologi, seni lan ilmu.
  • 1896: Universitas ing Prancis sing dirombak miturut aturan anyar. Universitas Bordeaux punika re-mantep karo fakultas seni, ilmu, hukum, medicine lan farmasi.
  • 1950s – taun 1960-an: Jumlah siswa kedhaftar progresses saka 8,000 kanggo 25,000.
  • 1960s: Universitas tau-akeh ngluwihi sawijining kanggo Kampus Talence-Pessac-Gradignan.
  • 1966: Alfred Kastler, Profesor Fisika ing Universitas Bordeaux, dianugerahi Bebungah Nobel Fisika.
  • 1968: Universitas Bordeaux dipérang manèh dadi telung universities kapisah – Bordeaux 1 (hukum, ekonomi, ilmu), Bordeaux 2 (urip, èlmu sosial lan kesehatan), Bordeaux 3 Michel de Montaigne (seni lan ilmu manungsa).
  • 1995: Universitas Bordeaux 1 dadi loro universities kapisah. Bordeaux 1 nawakake kothak akademisi saka ilmu lan teknologi, lan Bordeaux IV Montesquieu nawakake hukum, ilmu sosial lan politik, ekonomi lan Manajemen.
  • 1997: Universitas Bordeaux "Pole" wis digawé, Regrouping papat èntitas universitas kapisah.
  • 2004: Ing présidhèn saka papat universitas mlebu Piagam pendiri a ndadekake Universitas Bordeaux.
  • 2007: Riset lan pendidikan sing luwih dhuwur Pole saka Universitas Bordeaux digawe kang nggabungaké pendidikan sing luwih dhuwur lan sekolah ing situs iki (Bordeaux University 1, Bordeaux Segalen University, Michel de Montaigne Bordeaux 3, Université Montesquieu Bordeaux IV, Institut Polytechnique de Bordeaux, Bordeaux Ilmu Agro, Sciences Po Bordeaux).
  • 2010: Bordeaux 1, Bordeaux Segalen lan Bordeaux IV Montesquieu mlebu persetujuan project strategis umum mangkono ngetokake proses nggawe panyiapan unik, anyar "Universitas Bordeaux".
  • 1st January 2014: persis 573 taun sawise tanggal founding sawijining, Universitas anyar Bordeaux punika re-ditetepake.


Aja pengin ngrembug Universitas Bordeaux ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Bordeaux ing Map


Photo


Photos: Universitas Bordeaux Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Bordeaux

Join kanggo ngrembug saka Universitas Bordeaux.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.