Universitas Burgundy

Universitas Burgundy. Study in France. Education in Europe.

Universitas Details Burgundy

Ndhaftar ing Universitas Burgundy

Ringkesan


Universitas Burgundy nerak misi dual pendidikan lan riset ing kabeh lapangan-lapangan èlmiah, antarane kang èlmu sosial, Kamanungsan, sains fisik, lan èlmu Life.

Dumunung ing Burgundy, antarane Paris lan Lyon, UB wis kampus utama ing Dijon, lan sawetara wong nyebar Burgundy.

counts 10 fakultas, 4 sekolah engineering, 3 institut kursus lulus teknologi kurban, lan 2 Gambling profesional nyediakake program kirim-lulusan.

UB enrols 27,000 siswa, antarane kang 3,000 siswa internasional, saben taun.

Kanthi melu ing proses Bologna, nawakake UB 70 program sarjana, 95 program Master, 16 program teknologi lulus, 4 program engineering pascasarjana, uga program PhD ing saben lapangan.

Paling program sing memulang ing Perancis, nanging nomer akeh punika mulang ing Inggris.

UB mung universitas ing wilayah Burgundy nanging ing taun anyar wis makarya tangan ing tangan karo adhine universitas ing wilayah tetanggan saka Franche-Comté.

Loro-lorone universities pengen dadi ing ngarep pandhidhikané lan riset ing Prancis dening pooling kawruh, proyèk riset lan program piwulang.

Universitas

  • Kira-kira budget saka 230 yuta Euros ing 2010
  • 300.000 area lumahing m2 liwat 6 Camping geografis ing kabeh wilayah Burgundy
  • Kampus Dijon dhewe mapan 115 hektar

program

  • 400 program akademik
  • 27000 siswa dipuntampi ing 2008-2009
  • 4000 siswa dipuntampi ing terus pendidikan utawa kadohan learning
  • 2500 warga kedhaftar karo Program UTB Open University
  • 12 000 derajat dianugerahi ing 2007-2008

Riset lan pangembangan

  • budget taunan 17 yuta Euros
  • 36 Unit riset
  • 200 kontrak riset ing kemitraan karo perusahaan overseen dening unit saka valorization riset.
  • 200 PhDs dianugerahi ing 2007
  • 600 populer seminar riset ilmu ngajokaken dening Expérimentarium
  • 23 kontrak ANR
  • 11 kontrak Eropah
  • 163 collaborations Eropah aktif ing framework project PCRD
  • pendanaan taunan 2.4 yuta Euros dening ANR- agensi Eropah

International

  • 3,000 siswa International Kalebu 500 saka Program Socrates / Erasmus Eropah Exchange
  • 126 bangsa
  • 200 universities partner
  • 830 siswa ing program manca
  • Lan Center International kanggo pasinaon French
  • Perancis minangka language liya kanggo siswa internasional

Integration Professional

  • 400 derajat profesional
  • Luwih saka 1000 proyek nawakake sawise lulus saka Universitas Burgundy

urip campus

16 Universities Libraries karo akses kanggo :

  • 800000 dokumen dicithak
  • 15 000 dokumen elektronik (E-dokumen)
  • 698000 publikasi
  • 6500 jurnal & reviews
  • 10200 langgananku elektronik
  • 4600 nglindungi dina kanggo jaringan perpustakaan.
  • 130 nuduhake, acara utawa pameran diatur dening Athénéum
  • 130 hubungan
  • 4 universitas Restaurants, 7 cafeterias, liwat 4000 solusi omah ngatur dening CROUS ( Regional Centre of University lan Social Works)
  • tengah dina-care kanggo 30 bayi & 40 anak

Budaya

  • 130 nuduhake, acara utawa pameran sing diatur dening Atheneum

Olahraga

  • 50 olahraga , kabeh ngajokaken dening SUAPS
  • 1600 duwe lisènsi olahraga
  • 12 hubungan olahraga University
  • 10.000 m2 saka gyms terlampir
  • Lan stadion atletik (tataran Colette Besson)
  • Lan kolam renang olimpiade, cedhak karo Dijon Campus

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • aculty Hukum lan Pulitik
  • Fakultas Basa lan Komunikasi
  • Fakultas Seni lan Philosophy
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Sports
  • Fakultas Ilmu lan Teknologi
  • Fakultas Kamanungsan
  • Fakultas Farmasi lan Biologi Ilmu
  • Fakultas bumi & Ilmu Lingkungan
  • Teknik School of Research Materials (ESIREM)
  • Transports lan Automobile Institute (ISAT)
  • Jules Guyot Institute of Vine & Wine (IUVV)
  • Training Institute for administrasi Umum (IPAG)
  • Universitas Burgundy Institute for Training guru (IUFM)
  • Institute of Technology ing Dijon-Auxerre
  • Institute of Technology ing Chalon-sur-Saône
  • Institute of Technology ing Le Creusot
  • Networks Documentation Corporate & Teknik gambar
  • Denis Diderot Budaya, training & Institut Manajemen Pendidikan

History


Universitas Burgundy (UB) klelep menehi werna menyang jero sajarah Prancis. Asli Brawijaya bali kanggo kaping saka monarki Prancis, karo founding fakultas Dijon saka hukum ing 1722, ing anjuran saka Louis XV saking Perancis.

Sawisé Révolusi Prancis, antarane 1805 lan 1809, Kaisar Napoleon I saka Prancis didegaké ing fakultas sains, Arts lan Kedokteran, ing manah Dijon.

150 taun mengko, ing taun 1950-an, kabeh University, bebarengan karo fakultas anyar, dienggoni ing kampus saiki ayu, ing lawang tengah.

Past 20 taun, limang kampus liyane wis digawe kabeh tengen Burgundy. Saben wong nyumbang kanggo nggawe UB pendidikan lan riset ing luwih institusi anjog ing wilayah.


Aja pengin ngrembug Universitas Burgundy ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Burgundy ing Map


Photo


Photos: Universitas Burgundy Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Burgundy

Join kanggo ngrembug saka Universitas Burgundy.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.