Universitas Strasbourg

Universitas Strasbourg. Study in France. Education in Europe.

Universitas Details Strasbourg

Ndhaftar ing Universitas Strasbourg

Ringkesan


diadegaké tanggal 1 Januari 2009, Universitas Strasbourg iki digawe dening setunggal saka telung universities mantan:Louis Pasteur, Marc Bloch lan Robert Schuman. European dening alam lan internasional dening desain, dhasar gol latihan lan riset ing Universitas kalebu Usaha forging universities ing ukuran Éropah lan internasional. kekiyatan lan aset Universitas gagang saka keterlibatan aktif ing sakbenere kabeh disiplin cacahe awak saiki kawruh. Minangka universitas enom didegaké ing umur-lawas tradisi, iku berjuang kanggo nampa salib-disciplinarity supaya intermixing iki
fosters kesempatan anyar riset lan mrodhuksi kursus sing ketemu kabutuhan masyarakat kang. Sing standar pendidikan banget saka Universitas wis luwih gampang kanggo mahasiswa kanggo ngetik donya profesional dening ndhukung menjangkau Universitas lan forging pranala cedhak karo partners ekonomi. Lan stakeholder penting ing budaya ngelmu lan technical promotionof, antar muka University karo kutha sawijining,
Strasbourg.
Welcome to kampus sawijining, jantung ngantem saka metropolis!

Alain Beret,
Presiden Universitas Strasbourg

Didegaké ing abad kaping-16, Universitas Strasbourg wis Sajarah dawa saka kaunggulan ing pendidikan sing luwih dhuwur, bosok ing Renaissance humanisme. Nawakake sawetara sing godhongé amba saka program gelar lan language in disiplin akademisi utama:

  • Arts, Sastra, Basa
  • Hukum, Ekonomi, Manajemen, Politik lan Social Sciences,
  • èlmu sosial lan Kamanungsan
  • Ilmu lan Teknologi
  • Health

Usaha International

Universitas Strasbourg wis liwat 400 institusi partner ing Eropah lan 175 ing liyane donya. Iku salah sawijining anggota pangadeg jaringan EUCOR lan LERU lan belongs kanggo sawetara consortia akademisi internasional: Universitas Franco-Jerman, Utrecht Network, AC21.

International lan pendidikan salib-wewatesan

nawakake Strasbourg 60 derajat dual internasional ing kemitraan karo universitas ing saindhenging donya. Minangka anggota Eucor, iku uga menehi siswa sawijining kesempatan kanggo ngrampungake Kursus binational utawa trinational ing univèrsitas-univèrsitas partner sawijining Swiss lan Jerman (karlsruhe, Basel lan Freiburg-im-Breisgau). Universitas iki setya mromosiaken mobilitas mahasiswa lan wis akeh perjanjian kerjasama karo institusi ing Eropah lan ngluwihi.

Ibukuthané Eropah

Strasbourg punika pelopor ing kerjasama salib-wewatesan lan dumunung ing jantung Eurodistrict, kang dipun promosiaken Franco-Jerman kekancan lan proyèk ing transportasi, urban planning, pendidikan utawa kesehatan. Kutha iki jog Dewan Eropah, Pengadilan Eropah saka Human Rights lan Parlemen Eropah. Iku sarwa dumadi markas akeh organisasi Éropah liyane kalebu Eurocorps, ing pharmacopoeia Eropah, gambar (saluran TV budaya Franco-Jerman) uga 30 konsulat lan 46 kedutaan.

anjog riset

Universitas Strasbourg wis 72 Unit riset sing nyakup kabeh kothak disiplin. A tengah kaunggulan ing biologi, Bioteknologi, medicine, kimia lan materi fisika, Universitas uga aktif berpartisipasi ing pangembangan èlmu sosial lan humaniora.

Alsace: pangkalan èlmiah paling gedhé katelu ing Prancis

kanthi sawijining 2 universities, 12 Grandes écoles, 250 Laboratorium lan liwat 4,300 peneliti, Alsace katelu pangkalan èlmiah paling gedhé ing Prancis lan ditingkat pisanan ing lapangan kimia. Iku salah siji saka wilayah paling dinamis lan makmur negara kang.

A warisan sajarah lan arsitektur sugih

tengah kutha sajarah Strasbourg kang wis kadhaptar minangka Situs Warisan Donya déning UNESCO. ijol-ijolan Commercial lan budaya ing sajarah wis endowed Strasbourg warisan arsitektur sugih lan uga-wadi, kalebu katedral monumental, distrik abad tengah khas Cilik Prancis utawa abad ka-19 distrik Imperial Jerman.

A budaya urip sregep

Strasbourg wis akeh museum, bioskop, acara konser lan sarwa dumadi macem-macem acara budaya ing saindhenging taun. Iki acara kalebu music, seni lan film pameran kayata Ososphere Elektronik Nights, ing Eropah Fantastic Film Festival utawa St-gambar (European kontemporer padha supaya). Kutha iki uga nduweni Nightlife nengsemake, karo kathah restoran, bar lan klub.

Strasbourg kesuwur kanggo pasar Natal sawijining, salah siji saka sing gedhe-gedhe sing paling tuwa lan paling misuwur ing saindhenging Eropah, kang ndudohke yuta pengunjung saben taun.

Strasbourg, kutha gedhe manggon ing

A kutha sing nyawiji keragaman budaya lan tradhisi kuwat bosok, Strasbourg punika kutha ndhuwur negara kang kanggo siswa internasional. ukuran manungsa sawijining, tengah kutha wong lan 500 km saka dalan muter wis kutha banget penake ngumbara ngubengi. Sregep lan terjangkau, Strasbourg wis kutha mahasiswa bener nyediakake learning gedhe lan lingkungan urip.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Arts, Kasusastran lan Basa
    • Fakultas Seni Rupa
    • Fakultas Terapan Language Studies lan Kamanungsan (LSHA)
    • Fakultas Basa Manca lan Budaya
    • Fakultas French Sastra lan basa
  • Hukum, Ekonomi, Manajemen, Politik lan Social Sciences
    • Pusat Studi Cipta International (CEEP)
    • Sekolah Jurnalisme (CUEJ)
    • Ehm Strasbourg Business School
    • Fakultas Hukum, Ilmu lan Management Politik
    • Fakultas Ekonomi lan Manajemen
    • Institut Ilmu Politik (IEP)
    • Administrasi Umum Preparatory Institute (IPAG)
    • Institut Labor (IDT)
  • Ilmu Sosial lan Kemanusiaan
    • Fakultas Planning Lingkungan Geografi lan
    • Fakultas Filsafat
    • Fakultas Teologi Universitas Katulik
    • Fakultas Protestan Teologi
    • Fakultas Ilmu Pendidikan
    • Fakultas Ilmu Olahraga (STEP)
    • Graduate School for Pengajaran lan Education ( ESPE)
    • Fakultas Psikologi
    • Fakultas Ilmu Pangkasaysayan
    • Fakultas Ilmu Sosial
  • Ilmu lan Teknologi
    • Sekolah lan Observatory Ilmu Bumi (Rost)
    • School Eropah Chemistry, Polymers lan Materials (ECPM)
    • Telecom Strasbourg Physics (TPS)
    • Strasbourg Graduate School of Bioteknologi (ESBS)
    • Fakultas Kimia
    • Fakultas Life Ilmu
    • Haguenau Universitas Institut Teknologi (IUT)
    • Louis Pasteur Universitas Institut Teknologi (IUT Louis Pasteur)
    • Robert Schuman Universitas Institut Teknologi (IUT Robert Schuman)
    • Observatorium astronomi
    • Departemen Matematika lan Komputer Ilmu
    • Departemen Fisika lan Teknik
  • Health
    • Fakultas Dental Médecine
    • Fakultas Kedokteran
    • Fakultas Farmasi

History


Universitas Strasbourg didegaké ing 16th abad dening Johannes Sturm, sarjana Protestan. Sturm digawe ProtestanGymnasium ing 1538 karo tugas kawruh disseminating, salah siji saka angka inti saka Humanism. Liwat taun, ingGymnasium saya dikembangaké menyang Academy lan Universitas sadurunge iku pungkasanipun dados Universitas Royal ing 1631.

ing 1870, Alsace lan departemen Moselle saka Lorraine padha dicaplok déning Kakaisaran Jerman sawisé Perang Prancis-Prusia. Strasbourg, ibu kutha Reichsland (Territory Imperial Alsace-Lorraine), wutah kanthi cepet experienced lan kamakmuran sing langgeng nganti Perang Donya. Universitas – kang wis dadi Kaiser-Wilhelm University – kauntungan saka pembangunan iki sanadyan nitahaken saka perpustakaan lan Gambling, ing collaboration karo sarjana unggul lan Penganekaragaman disiplin akademisi. Ing tradhisi saka riset lan openness kanggo donya diturunake wektu iki isih ing manah angka Universitas dina.

Universitas dadi Perancis maneh ing 1918, nanging iki pindhah ing Clermont-Ferrand sak Perang Donya II minangka Alsace iki dicaplok siji wektu liyane. Akeh mahasiswa lan guru saka Strasbourg banjur melu ing Resistance ing. Antarane wong-wong mau ana tokoh wigati ing sajarah Universitas: Marc Bloch, profesor sejarah sing tortured lan kaleksanan kanggo tumindak minangka pimpinan Resistance. Universitas bali Strasbourg sawise mardika lan dianugerahi Medal of Resistance ing 1947.

ing 1971, Universitas Strasbourg iki dipérang dadi telung universities:

  • Strasbourg aku (Louis Pasteur University), kumpul disiplin ngelmu
  • Strasbourg II (Marc Bloch University ing 1998) ingkang menekankan ing fakultas lan departemen seni, sastra lan humaniora
  • Strasbourg III (Robert Schuman University ing 1987) darmabakti kanggo kothak hukum, politik, èlmu sosial lan teknologi

Swara saklawasé rong puluh tahun iki, Universitas glethakaken ing landhesan kanggo kerjasama antar-universitas, kuatake liwat wektu déning proyèk dirancang melu lan ngatur. Digawe dening pengalaman iki, telu universities mutusaké kanggo njupuk langkah luwih dening nyatukno sing potensial kanggo instruction lan riset ing universitas single.

Telu universities pungkasanipun gabung maneh ing 2009 lan dadi Universitas Strasbourg,tuladha unik lan pionir saka gabung universities in France, ngarahake kanggo nambah cahya internasional lan kanggo berkembang aspèk multidisciplinary pendidikan lan riset.

Strasbourg iku kutha universitas paling internasional ing Perancis (sawise Paris). dina iki, Universitas Strasbourg counts 42000 siswa, nawakake pendidikan dhisikan lan luwih ing sawetara saka sudhut kothak akademisi lan ugi minangka pemain internasional ing penelitian ilmiah.


Aja pengin ngrembug Universitas Strasbourg ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Strasbourg ing Map


Photo


Photos: Universitas Strasbourg Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Strasbourg

Join kanggo ngrembug saka Universitas Strasbourg.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.