Heidelberg Universitas

Heidelberg Universitas

Heidelberg Details University

Ndhaftar ing Heidelberg Universitas

Ringkesan


Heidelberg Universitas, didegaké ing 1386, iku universitas paling tuwa ing Jerman lan salah siji saka universities riset kuat ing kabeh Eropah. Kasile ing loro babak saka Excellence Initiative lan ing ranking diakoni sacara internasional mbuktekaken sing reputasi banget Heidelberg lan peran utama ing komunitas èlmiah sing uga pantes. Ing istilah ingkang siswa lan mromosiaken janji akademik awal-karir, Heidelberg gumantung ing wulangan basis riset lan pinunjul, training uga-kabentuk kanggo calon doktor.

Heidelberg Universitas punika sawijining universitas lengkap, aturan spektrum kebak dhisiplin ilmu, hukum lan èlmu sosial kajawi èlmu alam lan urip, kalebu medicine. Minangka universitas lengkap, Heidelberg yakuwi kanggo terus ngiyataken disiplin individu lan kerjasama luwih interdisipliner, uga kanggo nindakake asil panaliten menyang masyarakat lan industri.

Kanthi aspiration sawijining nyambungake nilai tradisional karo konsep ilmiah mangsa-oriented ing riset lan memulang, universitas bangunan kreteg kanggo mangsa - Zukunft. wiwit 1386.

Heidelberg Universitas rolas fakultas, kalebu loro fakultas medical ing Heidelberg lan Mannheim, gumunggung a enrollment total saka 30,000 siswa. kanthi luwih saka 160 program studi, Heidelberg nawakake spektrum subyek kombinasi saklawasé unparalleled ing Jerman. sawetara unik nggawe setelan optimal kanggo pasinaon individualized lan interdisipliner.

The Graduate Academy nyetel rancangan banget kanggo loro training doktoral individu lan kabentuk ing Heidelberg Universitas. Minangka awak koordinasi pusat kabeh layanan Dhukungan related kanggo umum nuturi, pembangunan penerjemah lan akademisi lan pitulungan financial kanggo mahasiswa doktoral, terus kanggo njamin standar dhuwur lan kualitas training doktoral ing universitas. Heidelberg wis ditetepake telung sekolah lulusan ing èlmu alam, kang dibiayai Excellence Initiative, uga sekolah ing ilmu ilmu sosial lan macem-macem DFG Research Training Groups lan kabentuk program doktoral.

Sinau lan manggen ing atmosfer Cosmopolitan

atmosfer cosmopolitan lan loropaken-mahasiswa Heidelberg iku salah siji ciri khas kutha kang. Heidelberg minangka pusat nengsemake saka wilayah metropolitan Rhine-Neckar lan ditandhani dening dhuwur Kapadhetan saka industri riset-intensif lan conglomeration institusi riset ilmiah. institusi iki, apa kajawi universitas, mbentuk jaringan riset internasional competitive, nyediakake campuran saka sudhut kemungkinan kontak lan kerjasama kanggo panliti lan siswa Heidelberg Universitas.

Dumunung ing salah sawijining kutha paling ayu Jerman, universitas nawakake program wanguné acara kajawi karya lan pasinaon. Loro-lorone ing kutha lan universitas kurban olahraga lan aktivitas kaum, uga akeh bioskop, film lan musik festival kesuwur lan nomer akeh musium, nggawe atmosfer budaya canggih lan warna. tujuan wisata lokal Popular kalebu donya-misuwur Heidelberg Castle, lurung-lurung sajarah lan alleys ing kutha lawas lan Path Philosopher kang, salah siji saka gunung tilase paling ayu ing Eropah, uga akeh restoran nggoleki.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Behavioural Ilmu lan empiris Ilmu Budaya
  • Fakultas Biosciences
  • Fakultas Kimia lan bumi Ilmu
  • Fakultas Ekonomi lan Sosial Ilmu
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Matematika lan Komputer Ilmu
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Kedokteran ing Mannheim
  • Fakultas Modern Languages
  • Fakultas Filsafat lan Sejarah
  • Fakultas Fisika lan Astronomy
  • Fakultas Teologi

History


Ing abad wiwit sawijining founding, Heidelberg Universitas wis ngalami akeh ups lan ketinggalan karo reputasi ilmiah, karisma intelektual, lan attractiveness kanggo profesor lan mahasiswa. Ing abad kaping-16 Heidelberg ngrembaka dadi pusat humanisme. nimbali umum Martin Luther kang kang Ninety-Five iki: ing April 1518 wis efek tahan. Ing taun-taun sabanjuré, universitas gained reputasi khusus minangka Calvinist stronghold. The Heidelberg Katekismus iki ditulis ing 1563 lan kanggo dina iki tetep nanti dhasar kanggo pasamuwan reformasi. Sawise span angel taun ditandhani dening révolusi lan mismanagement financial, Baden kang pisanan grand Adipati Karl Friedrich dirombak universitas. Universitas ditambahaké jeneng kang kanggo sing saka sawijining pangadeg, sesampunipun nelpon dhewe Ruprecht-Karls-Universität.

Sadanguning abad kaping 19, Heidelberg iki digunakake kanggo ngrayakake tingkat dhuwur saka riset, liberality lan prasetya gegayuhanipun demokratis lan openness sawijining gagasan anyar. Iki kombinasi kepincut nomer akeh siswa manca. ngembang kapindho iki ditandhani dening efforts riset mirunggan tengen kabeh fakultas lan ditandai dening jeneng kayata Robert Bunsen, Hermann Helmholtz, Gustav Kirchhoff lan Max Weber.

Karo kawitan tetanduran sawijining, Heidelberg weruh gedhe kaloro prospering mburi karo wabah perang ing 1914. Loro perang donya ing separo pisanan saka abad kaping-20 lan kahanan horrendous digandhengake karo wong ngalami Heidelberg Universitas menyang nadir saka kang mung alon mbalekake.

Ing agêng-1960, Heidelberg, kaya mangkono akeh pawiyatan luhur liya, degenerated menyang pabrik jurusan overcrowded. antarane 1950 lan 1960, populasi mahasiswa Heidelberg kang tikel; iku tiga maneh antarane 1961 lan 2010, anjog kanggo sesek nemen lan overloading. senadyan iki, lan senadyan masalah financial bebarengan, Heidelberg mbalekake footing lan ajining diri mirunggan sawijining. Wis malah apik ing ajining diri sing, sepisan maneh dadi arang banget atraktif kanggo akademik lan siswa memper internasional. Heidelberg Universitas ana uga sukses ing loro babak saka Jerman Excellence Initiative - ing 2006/07 lan ing 2012 - Lan iki, digabungake karo posisi dhuwur ing ranking universitas dianggep internasional punika pratondo luwih saka peran utama ing universitas lan ajining diri banget ing akademik internasional.


Aja pengin ngrembug Heidelberg Universitas ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Heidelberg Universitas ing Map


Photo


Photos: Heidelberg Universitas Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Heidelberg Universitas

Join kanggo ngrembug of Heidelberg Universitas.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.