Heinrich Heine University Düsseldorf

Heinrich Heine University Düsseldorf . Study ing Jerman

Heinrich Heine University Details Düsseldorf

Ndhaftar ing Heinrich Heine University Düsseldorf

Ringkesan


Heinrich Heine University Düsseldorf iku salah siji saka institusi pendidikan sing luwih dhuwur luwih enom ing negara North Rhine-Westphalia - didegaké ing 1965. wiwit 1988 universitas kita wis digawa jeneng salah siji putra finest ing kutha kang. dina iki watara 30,000 siswa sinau ing kampus modern ing kahanan saenipun cocog kanggo urip akademisi.

Minangka universitas kampus ngendi kabeh iku cedhak bebarengan, kabeh bangunan kalebu University Hospital lan perpustakaan specialized gampang reachable. departemen universitas kita seneng lan ajining diri banget amarga nomer dhuwur banget saka pusat riset bareng. Menapa malih, ibukutha negara Düsseldorf Nyedhiyani lingkungan ingkang narik kawigatosanipun kanthi kualitas dhuwur gesang.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Kedokteran

Kanthi luwih saka 3,000 siswa ing semester mangsa 2011/12, Fakultas Kedokteran punika unit paling gedhé katelu HHU kang. Study nawakake sawetara saka Kedokteran lan Dentistry (ujian negara) liwat Toksiologi (M.Sc.) kanggo Public Health lan Endokrinologi (loro M.Sc., pendidikan luwih). studi wis institutionalized ing wangun saka fakultas-sudhut Medical Research School Düsseldorf, kang nawakake jaringan, Layanan lan penyuluhan kanggo loro lulusan mahasiswa lan pengawas sing. Luwih kabentuk support doktor diwenehake dening kelompok training riset ing Neurosciences (RTG 1033, iBrain), ing Hepatologi (training riset ing CRC 974) lan ing riset tumor (Düsseldorf School ofOncology DSO). pusat riset karo volume pinunjul saka pihak katelu didegaké proyèk bareng sing Hepatologi (CRC 974 lan Unit Riset 217), riset jantung, Neurosciences, bedhah (Unit Riset 1585), infectiology lan imunologi (Unit Riset 729), Riset lan diabetes andmetabolism. The Biomedis Research Center (BMFZ), ing Leibniz-Institute for Kedokteran Lingkungan (IUF), C. lan O. Vogt Institute for Brain Riset lan Jerman Diabetes Center (DDZ) organisasi penting sing mbentuk lingkungan riset lokal.

Arts lan Kamanungsan

About 8,000 siswa (semester mangsa 2011/12) ing saiki 26 B.A. lan M.A. program nggawe Fakultas Seni lan unit paling gedhé Kamanungsan HHU kang. Program master Jerman-Prancis Analysis Media Budaya / Analysis laku budaya, mbisakake siswa diwenehi diploma pindho saka loro HHU lan Universitas Nantes. Ing tingkat doktoral akademi Fakultas Seni lan Kamanungsan, Phil Grade, nawakake sawetara sing godhongé amba saka penyuluhan lan karir-cocog Kursus. support luwih kanggo doktor kabentuk nyedhiyani program ing sajarah seni (RTG 1678), ing linguistik(training riset ing CRC 991), ing pasinaon-related tuwa lan ing riset demokrasi (Link.De) uga ing loro program Jerman-Italia (Interculturality lan Komunikasi, “Doctor Europaeus”). Antarane pusat riset ing fakultas sing Linguistics (CRC 991), politik (Unit Riset 1381), Sajarah kuna (mbiayai dening NRW Academy kanggo Seni lan Ilmu), ing sajarah seni, lan pasinaon editing (karya edisi lengkap Max Weber lan Martin Buber ing proses). ngluwihi sing, Fakultas Seni lan Kamanungsan nyumbang kanggo HHU kang Institute of Jerman lan Hukum Party International lan Partai Research (Trump).

Matematika lan Ilmu Alam

fakultas paling gedhé kaloro HHU kang nawakake sawijining kira-kira 6,500 siswa (semester mangsa 2011/12) sepuluh program dhasar (B.A. lan ujian negara) lan sangang lulusan program (M.Sc.). program khusus kayata papat taun "sarjana plus”, kang mahasiswa nglampahi siji taun ing Michigan State University, USA, lan M.Sc internasional. ing Biology ngaktifake siswa kanggo gain pengalaman internasional. fakultas wis institutionalized support kanggo pasinaon doktoral ing wangun iGRAD, ing Interdisipliner Lulusan lan Research Academy Düsseldorf kanggo netepake struktur jaringan lan kurban penyuluhan lan latihan layanan kanggo mahasiswa doktoral, pengawas lan kelompok training riset. Nggawe luwih kanggo doktor kabentuk nyedhiyani program iki nduwé: RTG 1203 Dynamics ing Hot Plasms (DFG), Lulusan Cluster Tag, NRW Research Academy Biostruct, RTG “Molekul infèksi” (penguin Foundation), lulusan internasional iGRAD-Plant ing collaboration karo Forschungszentrum Jülich lan Michigan State University, US; lan gagasan mbiayai njero urip, e-pakewuh, lan iGRASPseed. pusat riset karo volume pinunjul saka pihak katelu didegaké proyèk bareng sing biologi (Cluster saka Excellence ing Plant Ilmu CEPLAS) lan fisika (CRC-TR 6, CRC-TR 18). The Biomedis Research Center (BMFZ) lan Bioeconomy Science Center (klompok saka 54 departemen saka Universitas Aachen, Bonn lan Düsseldorf, sarta Forschungszentrum Jülich) organisasi penting mbentuk lingkungan riset lokal.

Manajemen lan Administrasi Ekonomi

Salah fakultas HHU cilik, Fakultas Manajemen lan Administrasi Ekonomi, kepincut bab 1,100 siswa ing semester mangsa 2011/12. fakultas iki manggon ing bangunan Oeconomicum futuristic lan nawakake Administrasi Bisnis (B.Sc. lan M.Sc.), Ekonomi (B.Sc. lan M.Sc.) lan Chemistry Bisnis (B.Sc. lan M.Sc., kerjasama karo Fakultas Matematika lan Ilmu Alam). pendidikan luwih diwenehake dening Düsseldorf Business School (DBS), kang nawakake MBA-gambaran marang ragad kuliah. Conto Umum MBAs (ing Jerman uga ing Inggris) Manajemen lan Kesehatan (kerjasama karo Health Care Academy Düsseldorf). A hub riset utama ekonomi punika ekonomi kompetisi, mbiayai liwat Project DFG ANR lan pusaté ing Düsseldorf Institute for Competition Ekonomi (DICE). pasinaon Business fokus finance, accounting, Manajemen lan marketing.

Hukum

Fakultas Hukum nawakake prakteke tujuan Kursus ujian negara ing hukum liwat kerjasama karo macem-macem institusi lokal (e.g. pengadilan kayata Pangadilan Bandhing, Pengadilan Negeri lan Finance Court). ngluwihi sing, Keahlian sing mesthi Jerman-Prancis pasinaon bebarengan karo Universitas Cergy-Pontoise lan saringan ekstra makhlukipun ing hukum Anglo-Amérika. pendidikan luwih diwenehake dening Düsseldorf Law School (DLS), kang nawakake Master pascasarjana ing perlindungan hak komersial, hak informasi lan hak medical marang ragad kuliah. Research fokus ing komersial hukum, Eropah hukum lan hukum internasional. Pusat sing Center for Information Hukum lan Teknologi (ZfI), Pusat Hukum Medical (IMR), Law Institute Insurance, lan Institut Jerman lan Partai International Hukum lan Partai Research (Trump).

History


ing “Sajarah awal” saka Düsseldorf Universitas wiwit karo Düsseldorf Academy kanggo Kedokteran Praktis ing 1907. universitas pisanan nyata kutha kang, Nanging, iki mung didegaké ing 1965 ngembangaken Fakultas digabungake saka Natural Sciences-Arts lan Kamanungsan kanggo siji medical ana. Mung patang taun sawisé universitas pamisah fakultas gabungan dadi rong badan kapisah, ingkang konstitusi saka Fakultas Seni lan Kamanungsan uga minangka Fakultas Matematika lan Ilmu Alam. ing 1979 modern University lan Negara Library iki dibukak kanggo umum ing, lan pusat olahraga iki ditambahaké ing 1980/81. Sasampuning padu luwih saka 23 taun, ing “awaken” Universitas Düsseldorf pungkasanipun baptisipun sawise puisi Heinrich Heine, salah siji anak paling misuwur Düsseldorf kang, ing 1989. Saka wektu iki ing, universitas kampus wis mbukak munggah menyang kutha lan warga. Fakultas Heinrich Heine Universitas of Manajemen lan Administrasi Ekonomi kabuka ing 1990, Fakultas Hukum ing 1993.

 


Aja pengin ngrembug Heinrich Heine University Düsseldorf ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Heinrich Heine University Düsseldorf ing Map


Photo


Photos: Heinrich Heine University Düsseldorf Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Heinrich Heine University Düsseldorf

Join kanggo ngrembug saka Heinrich Heine University Düsseldorf.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.