Johannes Gutenberg Universitas Mainz

Johannes Gutenberg Universitas Mainz

Johannes Gutenberg Universitas Details Mainz

Ndhaftar ing Johannes Gutenberg Universitas Mainz

Ringkesan


karo bab 33,000 mahasiswa saka bab 130 bangsa, Johannes Gutenberg University Mainz (JGU) iku salah siji saka universitas wonten ing Jerman. Minangka mung universitas lengkap ing Rhineland-Palatinate, JGU nggabungke meh kabeh disiplin akademisi ing siji gendheng, kalebu Mainz University Medical Center, Sekolah Musik, lan Mainz Academy of Arts. Iki fitur unik ing malang akademisi Jerman. kanthi 75 kothak sinau lan total 242 kursus gelar, kalebu 106 Sarjana lan 116 program gelar master, JGU nawakake sawetara extraordinarily amba kursus. sawetara 4,360 akademik, kalebu 548 profesor, mulang lan neliti ing babagan penelitian JGU kang luwih saka 150 departemen, Gambling, lan klinik-klinik (kalebu Mainz University Medical Center; ing Desember 1, 2014; dibiayai Federal lan pihak katelu pendanaan).

JGU inggih punika sawijining universitas riset global kesuwur saka pangenalan nasional lan internasional. ajining diri iki rawuh thanks kanggo peneliti individu pinunjul uga prestasi riset mirunggan ing lapangan partikel lan hadron fisika, ilmu bahan, medicine translational, èlmu urip, disiplin media, lan budaya sajarah.

sanget ngelmu JGU kang wis disahaké dening sukses ing Excellence Initiative dening pemerintah Federal lan negara Jerman kanggo ningkataké riset ndhuwur-tingkat ing univèrsitas-univèrsitas Jerman: Mainz University iku salah siji saka 23 universities ing Jerman sing wis ditampa persetujuan kanggo supaya disebut-Cluster saka Excellence uga disetujoni kanggo Graduate School of Excellence. The Cluster saka Excellence ing “Fisika Precision, Interaksi fundamental lan struktur saka Matter” (Prisma), kang utamané collaboration antarane partikel lan hadron Fisikawan, lan ing Graduate School of Excellence “Bahan Science in Mainz” (Mainz) dianggep antarane golongan riset elit donya. Iki loro proyèk bakal nampa Financing ing tune EUR 50 yuta dening 2017.

posisi apik universitas ing ranking nasional lan internasional lan penghargaan saka hadiah riset akeh sing luwih konfirmasi kang wigati lan sukses riset kang dianakaké déning akademisi basis JGU. Sukses iki wis bisa digawe ing bagean liwat peralatan riset gedhe-ukuran unik kasedhiya ing Mainz University, kayata reaktor riset banyu cahya TRIGA lan mami elektron accelerator, kang loro narik kawigaten peneliti saka sak donya. Riset-oriented memulang - karo integrasi diangkah lan awal saka isi riset menyang kurikulum - unsur tombol liyane saka filsafat JGU.

JGU minangka universitas Jerman tunggal saka ukuran iki kanggo gabungke meh kabeh Gambling siji kampus, nanging uga omah papat institusi riset partner sing tumindak riset nglereni-pinggiran njaba struktur organisasi saka universitas dhewe. Ana uga ing-kampus Schlafsäle mahasiswa lan fasilitas ngrawat. Institut Clinical lan Clinical / teori Mainz University Medical Center dumunung ing kira-kira kilometer saka kampus.

JGU urip ing pemanggih saka universitas Civic kang minangka bagéan integral saka masyarakat lan kolaborasi karo masyarakat iku bagéan saka. Iki tegese iku uga menehi program learning kekal lan dipun promosiaken pas wektune lan lengkap kawruh lan teknologi transfer.

Founded in 1477 sak jaman Johannes Gutenberg lan dibuka manèh sawise break 150-taun ing 1946 dening tentara Prancis banjur adhedhasar ing Jerman, Johannes Gutenberg University Mainz owes akeh kanggo wong kang jeneng iku Bears lan prestasi. Kanthi prestasi ing atine, universitas berjuang kanggo ningkataké lan ngleksanakake gagasan inovatif, kanggo nambah kahanan urip wong kang liwat kawruh, kanggo nggampangake akses kanggo pendidikan lan ilmu, lan kanggo kasurung wong transcend akeh restraints sing padha Tembang ing basis saben dina.

Iki misi sing Johannes Gutenberg University Mainz wis nyetel dhewe.

Minangka pusat internasional kanggo riset, memulang, lan learning, Johannes Gutenberg University Mainz wis prasetya khusus kanggo nyebrang wates antarane bangsa lan budaya. prasetya iki diadegaké ing statement sawijining misi lan konsep strategis, lan uga dibayangke ing sesambetan internasional kuwat. Mainz Universitas yaiku sawijining pemain aktif ing jaringan global ilmu lan riset uga sinau.

  • Karya internasional ilmuwan JGU wis didhukung déning jaringan 145 sama universities partner ing kabèh bawana. Kita uga kudu 700 perjanjian kerjasama karo Universitas partner Eropah ing program Erasmus.
  • About 4,000 JGU Siswa teka saka luar negeri. Iki Jumlah sewelas persen saka awak mahasiswa sakabèhé.
  • kanggo taun, JGU wis satunggal anjog ing mahasiswa Eropah lan ngganti program dosen. Universitas wis dianugerahi DAAD Quality Erasmus Label E-Quality 2013 kanggo kaping papat wis - sawise 2004, 2007, lan 2011 - kanggo implementasine pinunjul saka program mobilitas mahasiswa Erasmus.
  • wilayah inti kita kanggo ijol-ijolan ngelmu lan mahasiswa kalebu Eropah Prancis lan Polandia uga Amerika Serikat saka Amerika, Korea Kidul, lan China sajabaning Eropah.
  • Mainz University sepur siswa sawijining dadi warga global: siswa ing kabeh kursus sinau uga sinau ing luar negeri kanggo siji utawa loro semester. Saliyane, JGU uga nawakake kursus sinau magepokan karo universities manca. Kanthi luwih saka 650 Kursus conducted ing basa liyane saka Jerman uga akeh language manca, JGU menehi peneliti enom karo preparation banget kanggo pasar proyek internasional.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  1. teologi Katolik lan teologi Protestan
  2. Ilmu sosial, Media lan Ilmu Olahraga
  3. Hukum lan Ekonomi
  4. Kedokteran
  5. Philosophy lan filologi
  6. Basa lan Budaya
  7. Pangkasaysayan lan Budaya
  8. Fisika, matématika lan komputer ilmu
  9. Kimia, Pharmacy lan Ilmu Bumi
  10. Biology

History


Kanthi bukaan saka Universitas Mainz ing 1477, Uskup Agung Mainz, Pamilih lan Kanselir Bangsa Jerman, D. von Isenburg, sadhar ngimpi pendahulune. tumindak padha pancen ing baris karo Roh saka wektu, minangka universitas regional wis didegaké ing meh kabeh saka negara teritorial luwih gedhe.

ing Mainz, teologi, medicine, lan Gréja lan hukum Romawi padha memulang saliyane salebeting pitu seni liberal, i.e. grammar, retorika, dialectics, aritmetika, geometri, astronomi, lan music. sawetara iki subjek ana fitur cukup unik ing wektu, amarga paling universities Eropah ana mung siji utawa loro iki “fakultas luwih.”

 

Highly kesuwur wis ing taun 1508
Universitas Mainz ngrembaka. Ing sawetara dekade pisanan sawijining, nomer mahasiswa wungu kanggo bab 200. lan ing 1508, Mainz Universitas iki wis "Highly kesuwur,"Minangka Petrus Ravenna kecathet. Nanging, usaha bola ing reformasi - ing 1523, 1535, lan 1541 - nggambarake sing universitas wis ngalami krisis pisanan sawijining, nyebabake utamané déning Yayasan ekonomi cupet. Menapa malih, Reformasi Protestan wiwit njupuk wangun lan ora gagal kanggo ninggalake sawijining tandha ing kutha Mainz.

Mbukak Yesuit College ing 1561, Uskup Agung Mainz ngoyak saperangan gol. Supaya mundur gaweyan pendidikan gedhe kanggo Aid Katulik Counter-Reformasi lan mbantu kanggo gawe anyar lan stabil universitas. Panjenenganipun kasil mengkono ora mung ing lapangan teologi nanging uga ing lapangan medicine. Neng akhir, ana malah kudu saka bangunan anyar: Domus Universitatis dibangun antarane 1615 lan 1618. Dina bangunan sajarah sarwa dumadi universitas Sekolah Jurnalisme lan Institut Sajarah Eropah.

ing Mainz, minangka liya, Taun Perang telung puluh (1618-1648) ngasilaken ing Kurangé populasi pinunjul ing nomer mahasiswa. Nalika pasukan Swedish dikuwasani kutha, anggota saka Mainz University tindak menyang "kasingkirake" kanggo Cologne, Tuladhane, ngendi padha memulang. Sawise perang, Universitas Mainz mung alon kanggo waras.

 

madegé ekonomi aman
Dipuntedahaken dipatèni Ordo Yesuit ing 1773, College Mainz sawijining Komisi iki dibubaraké ing taun ingkang sami. Iki dibutuhake pembaharuan liyane saka pranatan universitas. Akhire ing 1781, Yayasan Dana Mainz Universitas iki diadegaké nggawe madegé ekonomi aman universitas. Menapa malih, Mainz University saiki lengkap sawetara saka subjek lan disiplin. Fakultas anyar saka Statistik Pangkasaysayan fokus ing macem-macem aspèk ing lapangan sajarah uga ing governance, privasi umum, lan statistik. A Fakultas Cameralistics diwiwiti, kang klebu, Tuladhane, wulangan ing matématika, botani, lan perawatan Veterinary ternak. Kaya ing dhisikane, kurikulum uga klebu teologi lan medicine. sawetara iki godhongé amba saka subjek kesengsem nganti 700 siswa teka Mainz ing sabanjure sawetara taun. Ing wektu sing, Mainz University iku awujud dening gamblang lan dadi panggonan kanggo mbokmenawa siji saka sarjana paling misuwur saka univèrsitas: Georg Forster, sing makarya minangka kepala pustakawan ing Universitas Mainz. The flourishing Mainz University saka periode iki dadi model kanggo akeh universitas Eropah penting liyané.

Révolusi Prancis (1789-1799) kiwa akèh ngambah ing Mainz. Ing tangi sawijining, Republik pisanan ing lemah Jerman diadegaké ing 1792. Memulang ing Mainz University, Nanging, mandhek amarga perang lan kerusuhan permanen, penaklukan lan recapture kutha Mainz. Fakultas Kedokteran dianakaké ing wekasan, lan dianugerahi gelar doktor sawijining tengen nganti 1818, nanging kedah nutup limang taun sawisé.

Mung Dana Mainz University Foundation, a seminari Katulik, lan Mainz “babaran,” sekolah bidhan-bidhan didegaké ing 1784, terus ana liwat wektu, dijogo sethitik saka tradisi universitas nganti reopening ing 1946. Sadurunge tanggal sing, ana wis diskusi tansah bab reestablishing kabeh operasi wulangan universitas-tingkat, nanging kabeh plans iki gagal amarga menyang lack of Financing.

 

Johannes Gutenberg University Mainz
on May 15, 1946, Johannes Gutenberg Universitas Mainz maneh aktivitas wulangan sawijining ing jeneng anyar. A total 2,088 mahasiswa padha dipuntampi ing semester opening lan, kanggo pisanan ing sajarah, wadon siswa padha ngakoni banget. Memulang ana ing èlmu alam wiwit ing 1946/47 semester mangsa lan tambah nomer mahasiswa kanggo 4,205.

Kanthi universitas reopening hak sawise Perang Donya II, pamaréntah militèr Perancis sought kanggo nggawe kontribusi ingkang Jerman ing "roh anyar." Ing Universitas Mainz anyar dumunung ing tilas barracks militèr, kang padha dhasar saka Universitas kampus modern internasional kita. Wiwit kampus JGU dumunung Luwih adoh saka pusat kutha Mainz, universitas punika sampun tansah diatur macem-macem kegiatan menjangkau kang wis ngasilaken ing portofolio unik saka format ngarahake ing pangerten umum ilmu. Activities kalebu, Tuladhane, pameran ilmu, bengi peneliti ', expositions, lan ceramah umum ing kampus Gutenberg uga ing institusi budaya downtown kayata Theater State Mainz utawa macem-macem museum ing kutha kang.

Ing dekade ing ngisor iki, Johannes Gutenberg Universitas Mainz ngalami wutah ing sawijining nomer mahasiswa lan sawetara disiplin ana. ing 2011, Tuladhane, JGU dietung bab 37,000 mahasiswa saka 130 bangsa lan ana 145 subjek beda, diatur ing 119 Sarjana lan 96 program gelar master. Kang universitas lengkap, Johannes Gutenberg Universitas Mainz isine meh kabeh disiplin akademisi, nyakup Mainz University Medical Center, ing Mainz School of Music, lan Mainz Academy of Arts - a jenis langka nanging ono gunane saka organisasi ing malang Jerman pendidikan sing luwih dhuwur.

The Pasinaon JGU Umum program, Panas Course International, Fakultas Ilmu Translation, Linguistics, lan Budaya ing Germersheim, lan akeh kekancan internasional universitas conto nggoleki gol Nyetel dening reopening universitas. orane terus ing fakultas Katulik lan teologi Protestan, banget jeneng universitas, lan akeh jeneng dalan ing kampus isih Forge pranala antarane "lawas" lan "anyar" universitas. Mangkono, Johannes Gutenberg Universitas Mainz bisa digambar ing akeh nggoleki lan diajeni tradhisi lan mangertèni kewajiban saiki dina sing, minangka kasebut ing Statement JGU Mission.


Aja pengin ngrembug Johannes Gutenberg Universitas Mainz ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Johannes Gutenberg Universitas Mainz ing Map


Photo


Photos: Johannes Gutenberg Universitas Mainz Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Johannes Gutenberg Universitas reviews Mainz

Join kanggo ngrembug Johannes Gutenberg Universitas Mainz.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.