Technical University of Berlin

Technical University of Berlin

Technical University of Details Berlin

Ndhaftar ing Technical University of Berlin

Ringkesan


Karo meh 34 000 siswa, taun 100 kurban mesthi lan 40 Institutes, ing Technical University sajarah saka Berlin iku salah siji saka universities technical paling gedhé lan paling internasional kesuwur Jerman. Dumunung ing ibukutha kutha Jerman - ing manah Eropah - prestasi pinunjul ing riset lan memulang, imparting skills kanggo lulusan banget, lan pamaréntahan layanan-oriented modern ciri Technical University of Berlin.

Ing sawetara layanan sing ditawakake dening pitung Fakultas kita serves Forge a link unik antarane ilmu alam lan technical ing tangan siji, lan disain, ekonomi lan èlmu sosial lan humaniora ing liyane. Iki tenan prestasi pinunjul kanggo maksud apa universitas technical.

dhisiplin golek expression beton ing watara 40 Sarjana lan 60 program master. Akeh iki pancen unik. Technical University of Berlin iku mung universitas ing subjek kurban engineering wilayah ibukutha.

archivements ngelmu kuwi dibangun ing panalitèn dhasar ing disiplin èlmu alam kimia lan fisika, lan matématika, saliyane banget riset inovasi-oriented teknik lan ilmu komputer kanggo Kayata. TU Berlin sampun nampi kanggo prestasi pinunjul ing kabeh dhisiplin, kanggo kang ndhukung diwenehake dening Excellence Initiative saka Federal Jerman lan Pemerintah Negara, Yayasan Research Jerman (DFG), Uni Eropah, industri lan pendanaan umum, lan kang tim sing nganakake riset-kelas donya.

Salah pratondo ketok kinerja lan dinamis pembangunan universitas punika Tambah ing pendanaan eksternal kanggo proyek riset saka sak 125 yuta Euros ing 2009, kanggo taun 179 yuta Euros ing 2014. kanggo taun, TU Berlin wis ditingkat minangka salah siji saka ndhuwur universities ing Jerman tanpa sekolah medical.

Ing endi, dudu langit Technical University dislametaké Berlin, ing Juli 2012 Senat Academic swantun mutusaké kanggo aktif ningkataké sesanti anyar ing riset lan akademisi dening designating enem prioritas riset inti lan mesthi ing kompetensi related lan kewajiban sosial.

  • Vision kita
    Solusi kanggo sosial Tantangan.
  • Area Aplikasi Key kita
    bahan, Desain lan Manufacturing
    Sistem Cyber-Fisik
    Sistem Energy lan Management Resource Sustainable
    Infrastructure lan mobilitas
    Kawruh lan Sistem Komunikasi
    Health Human
  • Kompetènsi kita
    Engineering
    Ilmu Komputer
    Kamanungsan
    Planning lan Management
    Mathematics
    Ilmu Alam
  • Lowongan Kerja kita
    Pangolahan Ono lan Products
    inovasi teknologi
    Manajemen Knowlegde
    Pendidikan lan Nggawe Area Lowongan
    Kualifikasi competitive

A privasi fakultas janjian strategis njamin advancement sustainable saka pukulun ing diciplines penting.

Beyond wates dhewe, loro ing njero lan luar negeri, universitas kita motor, ngripta lan ahli waris akeh jaringan akademisi lan profesional karo partners ing ilmu lan industri. boloan Strategic lan akeh aktivitas wiwit-wiwitan ngawula kanggo ningkataké tangan-ing kawruh lan teknologi transfer.

pemain Global kayata Siemens, Telekom Jerman, Daimler, Vattenfall
utawa E.ON sing melu ing macem-macem proyek co-operative karo universitas kita lan aktif ningkataké teknologi lan transfer kawruh. ing 14 endowed kursi lan sapérangan institut afiliasi uga pangeling reputasi extramural TU Berlin kang banget. Perusahaan ora mung nyedhiyani investasi, padha uga kurban tangan-latihan lan ndhukung akeh mahasiswa karo Beasiswa, seri kuliah, lan Karir kesempatan banget kanggo lulusan. Deutsche Telekom Innovation Laboratories iku salah siji conto pinunjul saka jaringan kuwi. Sing misi iku tumindak riset kanggo perusahaan telekomunikasi lan padha Sponsor saperangan kursi TU Berlin. The TU Campus wis ngarep menyang house 'Lab' wiwit 2004, ngendi watara 360 ahli lan èlmuwan saka luwih saka 25 bangsa bisa miturut gendheng padha.

Minangka aktor penting ing Berlin lan Brandenburg iku lingkungan ngelmu donya-kelas, TU Berlin selektif promosiaken jaringan ngelmu. Saliyane aktivitas akademisi biasanipun, sak 60 saka ndhuwur-kedudukan kita peneliti ngleksanani fungsi kepemimpinan ing Gambling extramural. Iki kalebu Fraunhofer Society, Association Leibniz, Association Helmholtz lan fasilitas riset penting lan publik-mbiayai liyane.

The Technical University of Berlin nempel wigati kanggo promosi-ilmu basis wiwitan-ups lan muter-off dening nyediakake pembinaan lan pengawasan kanggo ngubengi 40 wiwit-wiwitan gagasan saben taun. Iku uga serves minangka magnet kanggo perusahaan kasengsem ing madegake piyambak utawa cedhak kampus kita. Adhedhasar asil saka competi-tion negoro kita wis entuk gelar "ana universitas wiwit-wiwitan".

Internasionalisasi minangka asas dhasar saka kabeh aktivitas ilmiah. strategi internasionalisasi universitas, Protestan, konsep kekancan strategi karo universities ndhuwur-kedudukan luar negeri. Iki kalebu TU Warsaw, TU Trondheim, TU Delft lan TU Vienna. Usaha iki ngawula kasurung kerjasama basis amba lan kanggo ningkataké aktivitas peserta warna ing riset lan memulang. A pemblokiran bangunan luwih kasusun saka kerjasama strategis karo institusi ilmu ing telung wilayah target saka Eropah Wétan, South-East Asia lan Amerika Kidul. TU Berlin sing ana 26 program dual-degree magepokan karo universities partner ing Inggris, France, Poland, China, Rusia lan Chili, saliyane 17 program basa Master. siswa internasional luwih saka 130 negara arupi bab 20 persen saka awak mahasiswa. Ing peringkat Alexander von Humboldt, TU Berlin saiki rangking liyane antarane kabeh universities technical. statistik liyane luwih underscore pendekatan interna-tional universitas: TU profesor piyambak padha melu 1500 salib-wewatesan proyèk Cooper-ation antarane 2009 lan 2011. ing 2012, sak 120 perjanjian ilmu internasional padha ing pasukan ing perguruan tinggi tengah.

 

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Kamanungsan
  • Matematika lan èlmu alam
  • ilmu proses lan engineering
  • Engineering lan ilmu komputer
  • teknik mesin lan transportasi sistem (klebu aerospace, engineering automotive, angkatan laut lan segara engineering, lan perencanaan lan operasi saka sistem transportasi)
  • Planning - bangunan - lingkungan (dados setunggal mantan sekolah “Civil Engineering lan geosciences Applied” lan “arsitektur -environment - masyarakat”)
  • Ekonomi lan Manajemen

History


on 1 April 1879, ing Royal Institute of Technology Charlottenburg (“TH Charlottenburg”) iki kawangun ing setunggal pemerintah saka Berlin Building Academy (Bauakademie) lan Royal Trade Academy (Royal Gewerbeakademie), loro sawijining Prussian founding colleges diadegaké ing 1799 lan 1821 mungguh. ing TH Charlottenburg (Royal TechnicalHigher School Charlottenburg) dijenengaké saka para Borough lokasi ing Charlottenburgjust njaba Berlin. ing 1899, ing TH Charlottenburg dadi polytechnic pisanan ing Jerman awarding doktor, minangka gelar standar kanggo lulusan, saliyane Jl, thanks kanggo profesor Alois Riedler lan Adolf Slaby, Ketua Asosiasi Engineers Jerman(VDI) lan Asosiasi kanggo Listrik, Elektronik Informasi Teknologi (VDE).

ing 1916 long-ngadeg Mining Academy Berlin, akademi mining Prussian digawe dening geologist Carl Abraham Gerhard ing 1770 ing gêtih Prabu Friedrich Agung, iki assi menyang TH Charlottenburg. sakdurunge, College mining wis, Nanging, kanggo sawetara dekade ing ngandhapipun Frederick William University (saiki Humboldt University of Berlin), sadurunge iku spun metu maneh ing 1860. Sawise panyerepan Charlottenburg dadi Greater Berlin ing 1920 lan Jerman kang nguripake menyang Republik Weimar, ing TH Charlottenburg iki jeneng “Technische Hochschule Berlin” (“TH Berlin”). ing 1927, Departemen Geodesi saka Agricultural College of Berlin iki sing tergabung menyang TH Berlin. Sajrone taun 1930-an, redevelopment lan expansion saka kampus sadawane “sumbu East-West” iku bagéan saka plans Nazi of a World Capital Germania, kalebu fakultas anyar teknologi nimbali ing Umum Karl Becker, dibangun minangka bagean saka kutha akademisi luwih (Universitas City) ing alas sisih kulon-wicaksana Grünewald jejer. Pambangunan Nihan tetep durung rampung sawisé dumadosipun Perang Donya II lan sawise lampus Becker ing 1940, iku dina dijamin dening gedhe-ukuran Teufelsberg mbuwang.

Ing bagean lor saka bangunan utama universitas menika risak nalika gropyokan bombing in November 1943. Amarga werna fightingat mburi Perang Donya II, operasi ing TH Berlin dilereni soko tugas ing April, 20th 1945. Planning kanggo re-bukaan saka sekolah wiwit ing Juni, 2nd 1945, Sawise rectorship tumindak dipimpin déning Gustav Ludwig Hertz lan Max Volmer dipunangkat. Minangka loro Hertz lan Volmer tetep ing pangasingan ing Uni Soviet kanggo sawetara wektu kanggo teka, College iki ora maneh-dipunresmikaken nganti April, 9th 1946, saiki prewangan jeneng “Technical University of Berlin”. Umumé, jeneng iki ora dhateng basa liyane. Istilah basa Inggris, Berlin Institute of Technology yaiku terjemahan semi-resmi, sing diadegaké minangka rembugan ing 2007. Nanging, ing terjemahan intuisiTechnical University of Berlin tetep sing paling umum (senadyan ora resmi) jeneng kanggo universitas ing Inggris, karo sing istiméwa bisa saka gambaran asli Jerman (lan mesthi wangun cendhak saka TU Berlin).


Aja pengin ngrembug Technical University of Berlin ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Technical University of Berlin ing Map


Photo


Photos: Technical University of Berlin Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Technical University of reviews Berlin

Join kanggo ngrembug saka Technical University of Berlin.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.