Technical University of Munich

Technical University of Munich. Engineering Study ing Eropah.

Technical University of Details Munich

Ndhaftar ing Technical University of Munich

Ringkesan


Technical University of Munich iku salah siji saka universities Eropah iku ndhuwur. Iku wis setya kaunggulan ing riset lan memulang, pendidikan antar disiplin lan promosi aktif ilmuwan enom janjeni. Universitas uga Forges kuwat karo perusahaan lan institusi ngelmu ing donya. Tum iki satunggal pisanan ing Jerman kang dijenengi Universitas of Excellence. Menapa malih, Tum ajeg rangking antarane universities Eropah paling ing ranking internasional.

Welcome to Technical University of Munich! universitas kita baliho taun pendiri 1868, lan idea iku embodies wis buktiaken worth liwat taun: pendidikan banget ing disiplin ngelmu lan technical, semangat maneh dening nengsemake lan ngulandara riset, budidaya loro karakter pribadi lan budaya sambungan. Antarane wong-wong sing wis sinau, memulang, lan rampung riset ing kene tokoh bentenaken saka rekaman lan dina saiki: Pamenang bebungah Nobel, engineers inventive, wirausaha, lampu anjog sing wis shaped cara kita manggon. Lulusan kaetung sing tak pendidikan karo kita duwe, liwat Careers, majeng pembangunan masyarakat basis kawruh.

39,081 wong enom, 22% persen kang teka saka njaba Jerman, sinau ing kita 13 departemen akademisi. Iku sing wirausaha roh, ing expression liberal lan competitive sawijining, sing ndadekke telung dislametaké utama kita kanggo kasil: beasiswa ngelmu, internationality, lan Entrepreneurship.

Lan apa wis aktif universitas langkah nganti posisi ajeni ing tataran donya punika raos kuwat saka masyarakat sing dipun promosiaken talents lan kinerja lan ora kenal wates generational. Salah satunggaling bukti katon saka roso seduluran kulawarga Tum iku reconstruction kita metu saka ing reruntuhan Perang Donya sing wis numpes nganti 70 persen saka Universitas. Dina Tum wis patang atus bangunan ing pembuangan ing Munich kita, Garching, lan Camping Freising-Weihenstephan.

Technical University of Munich mangertèni dhewe dadi abdi masyarakat sing ajeg pasuryan tantangan anyar njedhul saka proses globalisasi. Iki telpon kanggo enom profesional teknis wewenang saka manéka dhisiplin sing attuned, ing cara interdisipliner, kanggo masalah utama saka abad: kesehatan lan Nutrition; energi, iklim, lan lingkungan; Sumber daya alam; mobilitas lan infrastruktur; Komunikasi lan informasi. We wis diadopsi iki “tema abad” minangka kita dhewe, lan padha nemtokake dislametaké riset kita.

Strategi lembaga dikembangaké kanggo Jerman Excellence Initiative ing 2006 - “tum. The Wirausaha University” - Kabuka dalan anyar marang dadi universitas kendel competitive saka sumelang internasional. The Tum Graduate School embodies format maju saka pendidikan doktoral kabentuk. Iku ngijini ilmuwan enom lan engineers kanggo berkembang loro profil disiplin lan jembare, Horizons transdisciplinary. Ing Tum Institute for Advanced Study, talents banget golek kemungkinan riset Creative uga kamar kanggo wacana interdisipliner. Kanthi sistem anyar karir kita, ing Tum Fakultas Drajat Track (2012), kita wis ngenalaken shift paradigma ing sistem universitas Jerman.

Wong-wong sing sinau ing Technical University of Munich dina iki duwe akeh opsi. Kita ora mung kurban pendidikan disiplin-kelas kapisan, nanging uga ningkataké aktivitas masyarakat-bangunan ngluwihi mahasiswa urip saben dinten. We introduce kita siswa kanggo penelitian ilmiah ing tahapan. We nuntun wong-wong mau menyang diunggahake pancet kanggo anyar lan durung ditemokake. We nandur modal wektu, energi, lan sumber daya ing wong enom bakat kang kita cultivate lan tantangan. Kita arep kanggo nggawe wong, minangka adoh sabisa, “weatherproof” kanggo kabeh sing padha uga nemokke ing mangsa sing profesional.

Kaca ngarep kita yakuwi kanggo ngandhani komprehensif babagan Technische Universität München, nalika ing wektu sing padha imparting raos sing kita minangka masyarakat. tum: tegese kabeh kita! kita lawang ngadeg mbukak kanggo sampeyan.

Professor Wolfgang A. Herrmann
Presiden

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Arsitektur
  • Tum School of Life Ilmu Weihenstephan
  • Kimia
  • Civil, Geo lan Teknik Lingkungan
  • Listrik lan Teknik Komputer
  • Informatika
  • Mathematics
  • Teknik Mesin
  • Tum Sekolah Kedokteran
  • Fisika
  • Olahraga lan Ilmu Kesehatan
  • Tum School of Education
  • Tum School of Management

History


  • 1868 Universitas didegaké déning Raja Ludwig II.
  • 1877 Nampi sebutan Royal Bavarian Technical University of Munich.
  • 1901 Diwenehake hak doktor penghargaan.
  • 1902 Disetujoni saka Pemilu Principal dening Staff memulang.
  • 1930 Integrasi saka College of Agriculture lan Brewing ing Weihenstephan.
  • 1949-1954: Rekonstruksi saka bangunan utama Technische Universität dening Robert Vorhoelzer sawise Perang Donya II. Konstruksi bangunan administrational anyar lan perpustakaan.
  • 1957 Given status 'awak legal umum'.
  • 1958 Research reaktor Munich (PAN), Garching resmi diutus menyang TH München.
  • 1967 Pembentukan fakultas Kedokteran
  • 1970 Jeneng kanggo 'Technical University of Munich'.
  • 1993 Panyiapan saka Fakultas informatika
  • 2000 Pembentukan Weihenstephan Science Center kanggo urip & Ilmu Pangan, Tanah Gunakake lan Lingkungan (hepatitis) gadhahanipun Tum.
  • 2002 Jerman Institute of Science lan Teknologi didegaké ing Singapura.
  • 2004 opening Resmi reaktor riset Munich II, sumber neutron anjog, ing Maret 2.
  • 2005 Tum Institute for Advanced Study didegaké
  • 2006 Tum siji saka telung universities sukses ing inisiatif kaunggulan Jerman
  • 2009 Tum School of Education diadegaké
  • 2012 Tum maneh siji saiki 11 universities sukses ing inisiatif kaunggulan Jerman


Aja pengin ngrembug Technical University of Munich ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Technical University of Munich ing Map


Photo


Photos: Technical University of Munich Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Technical University of reviews Munich

Join kanggo ngrembug saka Technical University of Munich.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.