Universitas Bayreuth

Universitas Bayreuth

University of Bayreuth Details

Enroll at University of Bayreuth

Ringkesan


Welcome to University of Bayreuth. Mikir lan operasi internasional panjaluk luwih saka mung kang satunggal ingkang paling atraktif ing Bavaria lan manggoni posisi paling dhuwur ing wulangan nasional lan ranking riset. Menawi mekaten, kita wis target pembangunan kanggo taun 2020 supaya luwih ngasah Universitas profil unik Bayreuth lan pinggiran competitive:

  • Thanks kanggo Uploaded warna saka disiplin lan wilayah fokus strategis milih, Universitas Bayreuth dikenali internasional kanggo panganggo riset lan nawakake lingkungan sinau banget.
  • Universitas Bayreuth iku salah siji tujuan anjog ing Jerman ing syarat-syarat lingkungan sinau lan tingkat siswa sawijining.
  • Universitas Bayreuth inggih punika sawijining universitas kampus medium-ukuran kang setya standar akademisi dhuwur lan kang wis digawe gaweyan eling kanggo nyetel dhewe loro saka universities luwih gedhe.

Minangka salah siji saka universities enom Jerman, kita bisa kanggo operate ing adil, roh poto-manteb ing kamardikan akademisi, proses ilmiah, lan tanggung jawab sosial. In line with our vision, prioritas ndhuwur kita pengawasan individu, ngramut standar akademisi dhuwur, and creating programmes of study that take current research into account. Our interdisciplinary focus and the innovative collaboration between many of our disciplines are key features of Bayreuth’s research culture.

ing retrospect, iku saiki langit ngati iku maneh ing 1975 kanggo netepake universitas adhedhasar nggabungke wilayah subyek kuwat karo riset interdisipliner lan memulang. Pitakonan madhep masyarakat globalized kita dadi liyane lan liyane Komplek. Jawaban tengen mung bisa ditemokaké liwat cedhak, kerjasama lintas dhisiplin - siji aset utama Universitas. Universitas Bayreuth ditondoi dening kebebasan akademis, proses ilmiah, lan relevansi praktis, kabeh kang mangertos ing babak saka tanggung jawab sosial lan budaya.

Welcome to kita siji-saka-a-jenis kampus.

Iku loro jantung University lan dados sumber inspirasi. Iku ngendi friendships sing digawe, collaboration milai, lan gagasan sing mobot, njupuk sing universitas kita tetep Mercusuar inovasi. exchange Scientific maedahi tremendously saka macem-macem saka sudhut disiplin kampus lesan kita ndadekke siji. Sing mbokmenawa kok Universitas Bayreuth wis bisa kanggo ngrameke supaya akeh penghargaan lan kaurmatan kanggo hasil Nyinau sawijining.

donya iku desa

... Lan Bayreuth wis tengah dumunung. Kanthi populasi watara 73,000, Bayreuth ora utamané gedhe, nanging sing siji saka iku kang ndadekake iku supaya narik kawigaten. Wong mbukak menyang salah siji liyane. Kutha uga donya-misuwur kanggo festival opera taunan, nanging uga nawakake siswa lan peneliti kasugihan saka wisata budaya lan seni, Wagner aside. Bakal teka minangka ana surprise sing kutha katelu lan pub pemandangan sing kuwat ing tangan saka siswa. Nanging sampeyan bakal kaget carane cepet sampeyan bisa nemokake dalan sak sampeyan sok dong mirsani ing wates antarane kampus lan kutha pusat dadi kurang lan kurang katon. Iki bisa uga mung dadi amarga sawise mung wektu cendhak ana pasuryan menowo ing saben pojok.

Lokasi kabeh.

Kangoo Bavaria lor, tengen ing doorstep Bayreuth kang, gedhe kanggo aktivitas olahraga: cycling, hiking, gunung-climbing, kayaking, Kayaking, lan ski kabeh cara banget kanggo enrich wektu luang. Nanging, yen kelakon kanggo crave aran saka kutha ageng saiki banjur, Nuremburg mung Sepur kulo siji-jam adoh lan Munich mung 2 Setengah jam adoh. Sampeyan bisa tekan Berlin ing 4 jam mobil, Leipzig ing setengah wektu sing. Lan aja lali: kang ing jantung Eropah tegese Prague uga mung telung jam drive adoh.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Mathematics, Physics and Computer Science
  • Biology, Chemistry lan Ilmu Bumi
  • Hukum, Bisnis dan Ekonomi
  • Languages and Literature
  • Budaya
  • Engineering Science


Aja pengin discuss University of Bayreuth ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


University of Bayreuth on Map


Photo


Photos: Universitas Bayreuth Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

University of Bayreuth reviews

Join to discuss of University of Bayreuth.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.