Universitas Bremen

Universitas Bremen. Education in Europe.

Universitas Details Bremen

Ndhaftar ing Universitas Bremen

Ringkesan


ing Universitas Bremen iku salah siji saka 11 institusi dipunklasifikasiaken minangka “universitas Elite” ing Jerman, lan universitas saka kira-kira 23,500 wong saka 126 negara sing sinau, memulang, nggoleki, lan apa ing Bremen. Iku wis dadi pusat ilmu Utara Jerman Kulon.

Universitas nduwe reputasi paling kacathet ing ilmu politik, industrial engineering, media digital, fisika, matématika,mikrobiologi, geosciences (geosciences utamané marine), lan ukum Éropah.

prasetya kang diganjar karo judhul "City of Science 2005" (City of Science of 2005), kang èlmu, politik, bisnis lan budaya menang melu kanggo Bremen lan Bremerhaven, Yayasan kanggo Science Jerman (Association donor 'kanggo Science Jerman).

Sawetara dalan sing dijupuk banjur bali, uga diarani minangka “model Bremen”, wis wiwit ciri dadi universitas modern, kayata interdisipliner, learning explorative, relevansi sosial pasinaon project laku-oriented kang seneng reputasi dhuwur ing donya akademisi uga ing bisnis lan industri. cedhak pembaharuan saka mantan 'UII' wis buktiaken dadi kasalahan kayata anggadhahi fakultas agêng-tingkat, perwakilan tripartite utawa banget angger ujian "-loropaken mahasiswa" lan padha diwenehi ing Bremen sawetara taun kepungkur.

kira-kira 23,000 wong sing saiki aktif minangka siswa, guru, peneliti, utawa karyawan Universitas Bremen. Iku wis dadi salah siji Germany`s sewelas universities ndhuwur kaunggulan. Kutha iki dadi pusat ilmu saka Jerman Lor, kesuwur kanggo kekiyatan ing èlmu lan disiplin engineering, uga ing ilmu lan èlmu sosial.

karya digawa metu dening peneliti sawijining, akeh kang saka repute internasional, nyedhiyani rangsangan penting kanggo pangembangan inovatif gagasan lan resolusi masalah madhep masarakat. Ngunjungi tamu saka kabeh ndonya enrich urip kampus ing Universitas Bremen, kang kondhang ing masyarakat mahasiswa minangka ajang cosmopolitan kanggo sinau lan riset. Tansah mbukak kanggo gagasan anyar lan ing jaga kanggo cara kanggo ngganti lan nambah, sampurna universitas lan Staff akademisi wis ubungan karo masyarakat lan makarya wonten ing kelompok masyarakat kanggo patang puluh taun kepungkur.

Kualitas ngédap riset ing Bremen amarga, antarane liyane, kanggo collaboration cedhak universitas karo numerous Gambling sawijining, loro ing kampus lan watara wilayah. kepinteran lan vitalitas sing wis kesengsem luwih saka patang atus riset lan bisnis
usaha kanggo taman teknologi watara kampus, nggawe hub dikenali nasional teknologi dhuwur.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Physics / Engineering Electrical
  • Biology / Chemistry
  • Mathematics / Ilmu Komputer
  • Engineering Production – Teknik Mesin & Engineering
  • Geosciences
  • Hukum
  • Pasinaon Bisnis dan Ekonomi
  • Ilmu sosial
  • Budaya
  • Basa lan Pasinaon Literary
  • Human lan Kesehatan Ilmu
  • Pedagogy lan Ilmu Pendidikan

History


Founded in kaping pembaharuan sosial

Universitas Bremen inggih punika sawijining universitas enom. Diadegaké ing 1971 kanggo tujuan latihan guru. Apa ana dadi dikenal minangka "Bremen Model" iki disusun ing mangsa reformasi sosial. unsur inti sawijining aplikasi kanggo dina iki lan iku iki prinsip dhasar kang pisanan digawe sukses riset sakteruse bisa: orientasi interdisipliner, learning basis riset ing proyèk memulang, orientasi kanggo laku lan prasetya sosial. Sawetara prinsip nuntun anyar wis ditambahaké wiwit: Internasionalisasi pengajaran lan panalitèn, kesempatan gender witjaksono, lan tanggung jawab lingkungan.

Pengukuhan ing 80s - lelungan dalan kanggo sukses

Dipuntedahaken ngadegé University - minangka "Komplek akademisi" ing pinggiran kutha - lan sajumlah pembaruan ing awal, periode konsolidasi nyetel ing liwat sangalas eighties. Universitas Bremen ageng ing ukuran. fakultas anyar kanggo èlmu alam lan engineering padha mantep, Universitas miwiti kerjasama karo Alfred Wegener Institute for Polar lan Samudra Research in Bremerhaven, lan Park Teknologi digawé (1988).

Universitas Bremen uga wiwit Skor Kasile pisanan karo panyiapan saka Bina Centers Research (ing 1988 Universitas iki ditampa menyang Jerman Research Society – DFG) lan disualekno saka pendanaan eksternal substansial. Ajeg Ngapikake ranking riset, akeh pangenalan nasional lan internasional lan nomer akeh profesor sumbangan padha ing woh-wohan katon saka sukses iki.

Universitas majeng sukses iki luwih dening madegaken pesawat saka prinsip nuntun anyar. Antarane liyane, Universitas klempakan efforts ing promosi talent riset enom lan program pembangunan personel ginakaken tumrap paneliti enom sawijining, akeh kang padha dianugerahi profesor ing tangi saka owah-owahan generasi sing njupuk Panggonan.

Saliyane kanggo kabeh iki, memulang lan pasinaon wonten ing Universitas Bremen ngalami owah-owahan owahan: A privasi diakoni anyar, kanggo Kayata, karo syarat enrollment program-tartamtu, lan transisi Swift program studi kanggo sarjana lan Derajat Master. Ganjaran kanggo prasetya iki teka kanthi gelar "City of Science 2005", dianugerahi kanggo Bremen lan Bremerhaven minangka asil usaha mau ing sisih ilmu, politik, budaya, lan sektor perusahaan.

dina iki, sawetara 25,000 sinau wong, mulang, riset lan karya ing Universitas Bremen. Iku wis dadi pusat saka ilmu lan riset ing North West Jerman, utamané misuwur kekiyatan ing èlmu alam lan engineering uga èlmu sosial lan humaniora. karya digawa metu dening peneliti menehi banget, akeh kang saking purwakala donya, Nyedhiyani rangsangan penting kanggo pembangunan sosial.

Minangka kasil outstandingly sarujuk nuduhake ing underscores, Universitas ora isi kanggo siram ing sukses sasi lan mung ngaso ing laurels sawijining. Minangka "organisasi learning", iku wis saya nyesuekake peran iku niat kanggo main ing riset saiki lan mangsa lan malang akademisi.


Aja pengin ngrembug Universitas Bremen ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Bremen ing Map


Photo


Photos: Universitas Bremen Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Bremen

Join kanggo ngrembug saka Universitas Bremen.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.