Universitas Ulm

Universitas Ulm

Universitas Details Ulm

  • Negara : Jerman
  • City : Universitas Ulm
  • acronym : THE
  • Founded : 1967
  • siswa (kira-kira.) : 10000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Ulm
Ndhaftar ing Universitas Ulm

Ringkesan


Universitas Ulm punika urutan sanga ing Baden-Wuerttemberg. Gagasan pisanan founding universitas ing Ulm bali menyang 50 kang. ing 1959, kelompok riset “Universitas Ulm” iki kawangun, kang diprodhuksi Memorandum ing founding universitas ing Maret 1961. Amarga kompetisi antarane kutha-kutha ing Constance lan Ulm ing orane tumrap sekolah awal, ing idea saka kang nggawé sawijining universitas ing saben kutha loro gained popularitas. Faktor kritis anjog kanggo kaputusan iki kasunyatan sing Constance dumunung ing cedhak tapel Federal. Ing kesempatan kanggo Employment ing lapangan medicine ora bakal cekap amarga lack saka dhaérah tangkapan air sabar ing tapel wates. Ing idea saka kang ngrintis universitas ing Ulm mulane dadi luwih konkrit – iku bakal dadi universitas shaped dening medicine lan èlmu alam.

Ing Juli 1965, panitia dhasar diajukake sawijining “Memorandum ing College of Medicine lan Natural Sciences in Ulm,” kang iki disetujoni déning negara PBB Baden-Wuerttemberg kang mentri ing Januari 1966. Cukup rong sasi mengko, ing “Interim Konstitusi Ulm College of Medicine lan Natural Sciences” teka menyang efek.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Teknik lan Komputer Ilmu
  • Fakultas Matematika lan Ekonomi
  • Fakultas Ilmu Alam
  • Fakultas Kedokteran


Aja pengin ngrembug Universitas Ulm ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Ulm ing Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Ulm

Join kanggo ngrembug saka Universitas Ulm.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.