Universitas Kyoto

Universitas Kyoto

Kyoto Details University

  • Negara : Japan
  • City : Sakyo-ku
  • acronym : KU
  • Founded : 1897
  • siswa (kira-kira.) : 23000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Kyoto
Ndhaftar ing Universitas Kyoto

Ringkesan


Wiwit madegé ing 1897, Universitas Kyoto wis makarya kanggo cultivate kamardikan akademisi ing roh poto percoyo lan poto-bab, lan kanggo mbukak nganti Horizons anyar ing usaha tenanan Nyinau Creative. Universitas uga wis sought kanggo kontribusi kanggo coexistence tentrem tengen masyarakat global.

donya kita lagi ngalami sawetara owah-owahan kanthi cepet sing mesthi wis unimaginable ing abad kaping-20. Struktur konflik global, kang samesthine kanggo bakal mantun karo mburi Perang Dingin, bener akeh ing loro kerumitan lan kakiyatan minangka asil saka ketegangan etnis lan agama. Sanalika, jangkah degradasi lingkungan global accelerates, keapesan utama unprecedented lan penyakit infèksius agawe wreak kacilakan ing donya, lan krisis financial goyangake loro ekonomi nasional lan urip individu kanggo banget inti. Universities kudu mikir akeh babagan apa padha ngadeg kanggo ing jaman tenang. Kangge, pamaréntah Jepang nggarap luhur lan industri kanggo ningkataké budidoyo saka ibukutha manungsa global, lan nelpon ing universitas kanggo ngleksanakake reformasi dirancang kanggo mundhakaken saing internasional. Universitas Kyoto saiki perlu kanggo ngenali cara paling apik kanggo nanggepi panjaluk pemerintah lan masyarakat luwih akeh nalika isih bener kanggo roh founding sawijining.

Telu misi inti saka universitas sing pendidikan, riset, lan kontribusi sosial. Loro iki, riset lan kontribusi sosial, sing cocok kanggo ngganti nanggepi tren global. Education, Nanging, wis alam penting aku pracaya dadi unchangeable. Ing baris karo sawijining prasetya learning sawijining, Universitas Kyoto kudu njaga posisi minangka bastion kebebasan akademis, rada suwek saka masyarakat umum lan unconstrained dening konvènsi. Supaya apa supaya, universitas kudu dadi panggonan usaha tenanan akademisi bisa nerusake undisturbed, nanging uga nyediakake windows menyang donya lan masyarakat. windows iki bisa dibukak dening anggota fakultas dilengkapi nglereni-pinggiran kawruh donya lan masyarakat sing dumunung ngluwihi, nanging peran paling penting ing universitas kita wis diputer dening siswa sukan njaba windows. We kudu bisa kasebut kanthi teliti, karo partners ing industri lan pemerintah kanggo nyedhiyani windows sing ngidini mahasiswa kanggo nggawe nggunakake praktis paling kabisan padha gawe ing universitas.

Akeh owah-owahan sing saiki ditindakake ing urusane financial universitas, kalebu Kurangé populasi ing tunjangan operasi umum lan akeh emphasis ing pendanaan competitive. Iku wis dadi penting kanggo kita kanggo ngamanake dana dhewe kanggo nggarap dandan kanggo lingkungan pendidikan. Aku pracaya kita kudu nggawe cilik kanggo masyarakat luwih akeh babagan sing perlu kanggo dandan iki, ing pangarep-arep nampa dhukungan loman saka bisnis sing nyana dadi luwih saka Universitas Kyoto, lan saka alumni kita dhewe. Aku uga katon kanggo nerusake bangunan kekancan kuwat karo masarakat, Ngoptimalake keuntungan saka lokasi kita ing Kyoto-ibukutha donya-kesuwur saka Jepang budaya-lan nggarap pawiyatan luhur liya kanggo berkembang kutha dhewe menyang kampus akademisi sugih lan mawarni-warni. Salajengipun, yen kita kasil narik fakultas lan siswa pinunjul saka universities ing donya, kita kudu berkembang curricula asli lan proyèk riset peserta sing bandha ing attractions Kyoto, lan nggawe wong internasional dikenal. Aku manteb ing ati sing iki efforts bakal kontribusi nemen kanggo pangembangan wilayah kita, lan kanggo mangsa Jepang lan donya minangka wutuh.

Minangka lengkap, institusi riset-oriented, Universitas Kyoto kudu nggabungake seni liberal lan pendidikan dhasar, pendidikan seng durung specialized, lan lulus program pendidikan ing cara sing nglengkapi mahasiswa karo kreatifitas lan kemampuan praktis. Kanggo nglakoni mbutuhake pangembangan jalur pendidikan aturan noto hirarkis kawruh disiplin warna lan gampang variétas pilihanipun learning. Butuh wektu kanggo siswa mujudaken kabisan kanggo ombone kebekan. Mugi kita bisa nyedhiyani lingkungan learning prewangan kang mahasiswa sing ora kesusu menyang nggawe pancasan gegayutan sing mbokmenawa, lan tinimbang bisa tindakake proses positif saka nyoba lan kesalahan sing bakal ngaktifake dadi luwih mesthi ing berjangka sing pungkasanipun milih.

Supaya kanggo cultivate mahasiswa karo Kapabilitas inventive KALUBÈRAN, kabeh fakultas lan administratif anggota Staff kudu setya nggayuh gagasan riset lan kontribusi sosial sing narik kawigaten manungsa waé internasional. Universitas Kyoto wis 10 fakultas, 18 sekolah lulusan, 14 Gambling (luwih saka sembarang universitas ing Jepang), lan akeh fasilitas pendidikan lan riset. Aku bakal dilakoni sakabehe kanggo mesthekake yen gol kita sing majeng tengen kabeh cabang iki beda saka masyarakat universitas.

Juichi Yamagiwa
Presiden
Universitas Kyoto

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


fakultas

  • Fakultas Integrated Pasinaon Human
  • Fakultas Sastra
  • Fakultas Pendidikan
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Ilmu
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Ilmu Pharmaceutical
  • Fakultas Teknik
  • Fakultas Pertanian

sekolah lulusan

  • Graduate School of Huruf
  • Graduate School of Education
  • Graduate School of Law
  • Graduate School of Economics
  • Graduate School of Science
  • Graduate School of Medicine
  • Graduate School of Ilmu Pharmaceutical
  • Graduate School of Engineering
  • Graduate School of Agriculture
  • Graduate School of Human lan Lingkungan Pasinaon
  • Graduate School of Science Energy
  • Graduate School of Studies Area Asia lan Afrika
  • Graduate School of Informatika
  • Graduate School of Biostudies
  • Graduate School of Global Pasinaon Lingkungan
  • School of Government
  • Graduate School of Management
  • Kyoto Law School University (Tèks Japanese Mung)
  • Kyoto University School of Public Health

History


Cikal bakal Universitas Kyoto ana Chemistry School didegaké ing Osaka ing 1869, kang, senadyan jeneng sawijining, fisika mulang uga. mengko, ing Sekolah Tinggi katelu iki diadegaké ing panggonanSeimi-kyoku ing 1886, iku banjur ditransfer menyang kampus utama Universitas kang saiki ing taun kang padha.

Universitas Imperial Kyoto minangka bagéan saka sistem Imperial University iki diadegaké ing Juni 18, 1897, nggunakake bangunan sekolah kang luwih Katelu. Sekolah sing luwih dipindhah kanggo patch tanah mung tengen dalan, endi Yoshida South Kampus stands dina. Ing taun kang padha panyiapan universitas, College of Science lan Teknologi didegaké. The College of Law lan College of Medicine padha didegaké ing 1899, College of Huruf ing 1906, ngembangaken aktivitas universitas kanggo wilayah njaba sains.

Sawisé Perang Donya II, Universitas Kyoto saiki iki diadegaké dening gabung ing universitas kekaisaran lan Sekolah Tinggi Katelu, kang wiwit tugas saka piwulang seni liberal minangka Fakultas Seni Liberal. fakultas iki dipun bibaraken karo dhasar Fakultas Integrated Pasinaon Human ing 1992.

Universitas Kyoto wis wiwit 2004 sing tergabung minangka perusahaan universitas nasional miturut hukum anyar kang ditrapake kanggo kabeh universities nasional.

Senadyan penggabungan kang wis mimpin kanggo tambah kamardikan financial lan otonomi, Universitas Kyoto isih sebagéyan kontrol dening Mentri Jepang Pendidikan.

Universitas Departemen Kelautan lan sing Disaster Nyegah Research Institute sing loro dituduhake ing Komite Koordinator nasional kanggo lindhu Prediksi.


Aja pengin ngrembug Universitas Kyoto ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Kyoto ing Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Universitas Kyoto

Join kanggo ngrembug saka Universitas Kyoto.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.