Universitas Nagoya

Universitas Nagoya

Nagoya University Details

  • Negara : Japan
  • City : Chikusa-ku
  • acronym : ora
  • Founded : 1871
  • siswa (kira-kira.) : 16000
  • Aja lali kanggo discuss Nagoya University
Enroll at Nagoya University

Ringkesan


Nagoya University wis Sajarah 144-taun, partner saka nalika / Hospital Public Temporary Medical School — cikal bakal University Nagoya dina — iki diadegaké ing 1871. Universitas dadi pungkasan Imperial University of Japan ing 1939, lan reformasi pendidikan ing 1949 mimpin kanggo awal Nagoya University wonten ing sistem pendidikan anyar. Saka wektu sing kanggo dina iki, Universitas wis nggayuh pembangunan anteng.

 

Kanthi budaya akademisi sawijining free lan sregep, kang wis liwati mudhun wiwit madegé, Nagoya University wis mlaku munggah efforts kanggo entuk loro dislametaké dhasar nyatakake ing Piagam Academic Nagoya University diadegaké ing 2000: “Universitas Nagoya, liwat kegiatan riset Creative, bakal nguber bebener lan ngasilaké asil saka bédané skolastik ing tataran internasional,” lan “Universitas Nagoya, liwat pendidikan sing angka inisiatif, bakal cultivate cendekiawan wani endowed karo kakuwasan saka nyoto pikiraken lan kreatifitas.” kemampuan kita ing riset-kelas donya wis kabukti dening kasunyatan sing 6 metu saka 13 wong Jepang kang dianugerahi karo Bebungah Nobel ing abad ke-21 anggota fakultas kita. Ing sadawaning sajarah dawa, Nagoya University wis dikirim akeh wong sing duwe potensial kanggo muter peran utama ing macem-macem kothak masyarakat metu menyang donya, mangkono nggawe kontribusi kanggo pangembangan Jepang lan donya.

 

kanthi “kontribusi kanggo masyarakat” minangka goal utama, anggota fakultas ing Universitas Nagoya sing olahraga gathekan kanggo Foster “SDM cocog kabutuhan sosial sing ngganti karo kaping” lan “sing bisa kanggo muter peran utama ing sawetara saka sudhut kothak ing masyarakat.” We Yahoo kanggo cultivate wong bakat sing bisa ngleksanani Kepemimpinan kuwat ing donya kanthi cepet ganti karo kawicaksanan gedhe lan kawruh dipercaya lan skills.

 

Nalika digunakake kanggo luwih ngiyataken riset lan pendidikan kabisan, Nagoya University uga nggawe efforts universitas-sudhut ing internasionalisasi, kesetaraan gender, lan kontribusi sosial. Usul internasionalisasi, Nagoya University wis telung persepektif:

 

Perspektif kawitan iku shift saka titik sepihak view ngarahke ing West kanggo nilai sawetara saka tampilan. ing tartamtu, wilayah Asia, kang Japan dumunung, wis potensial ageng kanggo mimpin donya; lan tanpa kerjasama lan sesambetan harmonious karo negara-negara Asia liyane, Japan bakal ora mangsa. Nagoya University wis ditambahi sawetara proyèk kanggo negara ing Asia lan bagean liya ing donya lan majeng ing taun collaboration internasional sawise taun.

 

Perspektif kaping kalih inggih punika revitalization ngganti manungsa interaktif. Nagoya University saiki kira-kira 2,200 siswa jaban rangkah, kang nyumbang 14 persen saka kira-kira 16,000 total mahasiswa ing Universitas. Kangge, persentasi saka mahasiswa Jepang kang sinau ing luar negeri nalika dipuntampi ing Universitas Nagoya (preduli saka dawane sinau) uga nambah saben taun. Ing cara iki, kita aktif mromosiaken exchange manungsa interaktif loro “saka donya kanggo Universitas Nagoya” lan “saka Universitas Nagoya kanggo donya,” kanthi ancas budidaya wong bakat karo perspektif global lan ngembangaken jaringan kanggo wong-wong mau.

 

Perspektif katelu intensifikasi pendidikan basa, kang mbantu siswa internationalize piyambak. Nalika Nagoya University menehi macem-macem jinis program basa Inggris kanggo mahasiswa Jepang, iku uga nawakake minangka akeh minangka 1,140 Kursus kuliah ing Inggris. luwih, nomer curricula sing bisa rampung mung ing Inggris uga ing munggah. kampus Universitas Nagoya kang ngawula minangka lemah patemon kanggo siswa lan peneliti ing Jepang lan saka sak donya, ngendi padha bisa sesambungan karo siji ing basis saben dina.

 

Nagoya University uga aktif melu mromosiaken kesetaraan gender. Ngewangi anggota fakultas karo anak, Universitas wis disiapake sekolah ora mung nursery nanging uga pusat ngrawat sawise-sekolah, panggolekan iku ahead saka universities nasional liyane ing Jepang. Kita uga wis tambah Employment lan support peneliti wadon, kang narik kawigaten peneliti wadon talented watara Japan. anggota fakultas wadon melu aktif ing ngganti program internasional, lan Highly rego dening masyarakat. Aku pracaya karya sing apik banget bakal dadi kekuwatan gedhe kanggo ndhukung mangsa Jepang.

 

Kangge, minangka universitas inti dumunung ing wilayah ngendi industri Manufaktur antarane paling majeng ing Jepang, Nagoya University ditampa pangarepan dhuwur saka masyarakat. Aku “kontribusi kanggo wilayah lokal” lan “internasionalisasi” sing konsep ora mbantah nanging rodo gawé efek synergistic. Ing cedhak cooperation karo bangsa, pemerintah lokal, industri, akademik, lan warga, Nagoya University ngembangaken sawetara saka sudhut program kemitraan, karo tampilan nggawe wilayah penting kanggo masa depan lan mromosiaken interaksi karo donya.

 

Nagoya University iku lembaga akademis mangsa-oriented. Ana ora mangu akeh tantangan lan kangelan ing mangsa kita, nanging aku Sincerely pangarep-arep sing anggota University kita bisa langkah maju karo wani lan kontribusi, kerjasama karo akeh wong beda-beda ing masyarakat, kanggo pangembangan Jepang lan donya kapenuhan liveliness lan pangarep-arep.

Seiichi Matsuo

Presiden, Universitas Nagoya

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Facuties

  • Hukum
  • Kedokteran
  • Engineering
  • Huruf
  • Ilmu
  • Agriculture
  • Ekonomi
  • Education
  • Information Culture

Sekolah Pascasarjana

  • Education
  • Hukum
  • Ekonomi
  • Seni lan Ilmu
  • Ilmu
  • Mathematics
  • Engineering
  • Life Sciences and Agriculture
  • Kedokteran
  • International Language Culture
  • Development International (GSID)
  • Pasinaon Lingkungan
  • Ilmu informasi

History


Nagoya University traces its roots back to 1871 when it was a temporary medical school. ing 1939 dadi Nagoya Imperial University. ing 1947 it was renamed Nagoya University, and became a Japanese national university. ing 2004 it became a Japanese national university corporation.

The ideal written in the Nagoya University academic charter is to encourage the intelligentsia with courage by providing an education which respects independent thought.

ing Maret 2012 the university played host to the International Symposium on Innovative Nanobiodevices.


Aja pengin discuss Nagoya University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Nagoya University on Map


Photo


Photos: Universitas Nagoya Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Nagoya University reviews

Join to discuss of Nagoya University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.