Niigata University

Niigata University Japan Universities peringkat

Niigata Details University

Ndhaftar ing Niigata University

Ringkesan


Sangang fakultas, limang sekolah lulusan, loro sekolah profesional, loro Gambling lan rumah sakit universitas, Niigata University punika sawijining universitas gedhe-ukuran panutup sawetara lengkap lapangan-kalebu akademisi humaniora lan ilmu sosial, èlmu alam, ilmu medical lan dental lan akeh liyane. Niigata University upoyo kanggo ningkataké khusu, riset-kelas donya ing saben iki macem-macem kothak.

Saliyane, Niigata University berjuang kanggo cultivate kepinteran global siswa, lan berkembang murid sing nduweni loro expertise-tingkat dhuwur lan sensibilities olahan needed kanggo nyegat tantangan abad-21 nalika muter peran aktif ing sawetara saka sudhut kothak ing saindhenging donya. Mangkono, Niigata University aktif promosiaken pasinaon kanthi bebas lan kreatif kanggo kita siswa nalika uga diunggahake dadi basa internasional kanggo riset lan pendidikan, saya Ngapikake tingkat pendidikan kirim-lulusan kita nalika mromosiaken riset bareng karo universities jaban rangkah lan Gambling.

Niigata University bakal terus endeavoring kontribusi kanggo kamajuan budaya lan apik uga-kang kanggo kabeh manungsa nalika ing wektu sing padha aktif planning lan ngembangaken aktivitas kontribusi sosial karo mripat menyang masyarakat.

We are setya kanggo mengkono sakabehe ing saben gati kanggo mesthekake yen kabeh mahasiswa bakal bangga kanggo sinau lan lulusan saka universitas kita. We look nerusake kanggo sambutan sing Niigata University.

Sugata Takahashi, M.D., Ph.D.
Presiden

Cita-cita, Niigata University bakal sing otonomi lan nggawe adhedhasar tradhisi gamblang lan Gur dikembangaké dening ambisine lofty (kita nyebataken “bumi Koshi”) lan roh enterprising saka sawijining plabuhan kabuka kanggo donya, lan universitas bakal duwe kontribusi kanggo pangembangan anteng saka wilayah lan donya liwat pendidikan lan riset minangka sawijining waé.

Supaya éling gegayuhanipun lan entuk sawijining waé:

  1. Yahoo pendidikan dhasar negeri kang bakal ngapusi ing sawijining disualekno saka kasugihan budaya lan tingkat dhuwur kaahlian liwat curricula milih kanthi teliti kanggo kanthi alamat masalah dina, lan jalur kekancan wong bakat kanggo muter sawetara saka sudhut peran
  2. Universitas dhasar Yahoo riset bakal ngapusi ing pusaka sawijining aset intellectual ing kothak akademisi tradisional nalika mromosiaken riset salib-lapangan capitalizing karakteristik khusus saka universitas lan riset Creative gadhah nilai ing mata donya
  3. Yahoo dhasar ing universitas ing kontribusi kanggo masyarakat bakal ngapusi ing sawijining support kanggo pembangunan masyarakat regional lan internasional, minangka institusi tombol pendidikan lan riset ing wilayah Asia Northeast minangka komponèn inti, liwat medical perawatan lan aktivitas bareng antarane industri, pemerintah lan akademik
  4. Universitas dhasar Manajemen lan operasi Yahoo bakal ngapusi ing efforts pembaharuan terus ngarahake kanggo jenis paling cocok saka administrasi, supaya ngreksa legitimasi minangka universitas gadhah dhukungan saka pedunung

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Kamanungsan
  • Fakultas Pendidikan
  • Fakultas Hukum
  • Faculty of Economics
  • Fakultas Ilmu
  • Fakultas Kedokteran
    • Sekolah Kedokteran
    • Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan
  • Fakultas Dentistry
  • Fakultas Teknik
  • Fakultas Pertanian
  • Graduate School of Education
  • Graduate School of Modern Society lan Budaya
  • Graduate School of Science lan Teknologi
  • Graduate School of Ilmu Kesehatan
  • Graduate School of Medical lan Dental Sciences
  • Graduate School of Management Teknologi (mesthi profesional)
  • Law School (mesthi profesional)

History


Asal paling tuwa saka universitas iki Hospital Kyoritsu (rumah sakit sak wentoro) didegaké ing 1870. Sampeyan iki reestablished ing 1873 minangka Private Hospital Niigata, kang dadi rumah sakit prefektur ing 1876.

ing 1901 limang sekolah medical nasional padha mantep ing Chiba, Sendai, Okayama, Kanazawa lan Nagasaki. Pemerintah kotamadya lan Prefektur Niigata nuntut sekolah medical nasional saka Mentri Pendidikan, nanging rencana di tunda amarga saka Perang Rusia-Jepang. mengko ing 1910 Niigata Medical School didegaké, lan mantan Hospital Niigata dados fasilitas Clinical sawijining. ing 1922 sekolah medical iki Chartered minangka Niigata Medical College (Medical Niigata Niigata ika daigaku?).

Pemerintah kotamadya lan Prefektur Niigata lan perusahaan industri lokal luwih wanted College medical kanggo dikembangaké dadi universitas Imperial (supaya disebut-HokurikuImperial University) lan berhasil Kanazawa. Nanging trials ora kasil nganti pungkasan Perang Donya II.

ing 1949 pitung colleges (Niigata Medical College, Niigata Sekolah Tinggi, Niigata School Normal First, Niigata kapindho School Normal, Niigata Sekolah Pemuda Normal, Niigata Prefektur Agricultural lan Forestry College, lan Nagaoka College of Technology) padha Integrasi kanggo akehe Niigata University ing sistem pendidikan anyar Jepang. universitas punika dipunresmikaken karo Fakultas Kamanungsan, Education, Ilmu, Kedokteran, Engineering, lan Agriculture.

ing 1965 Fakultas Dentistry iki diadegaké. ing fakultas (kajaba Kedokteran lan Dentistry) wiwit obah Ikarashi Kampus anyar ing 1968, lan Kepindahan rampung ing taun 1980-an. ing 1977 Fakultas Kamanungsan dirombak menyang Fakultas Hukum lan Sastra, banjur dipérang dadi telung fakultas (Kamanungsan, Hukum, lan Ekonomi) ing 1980. universitas iki dadi perusahaan universitas nasional ing 2004.

 


Aja pengin ngrembug Niigata University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Niigata University ing Map


Photo


Photos: Niigata University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Niigata University

Join kanggo ngrembug Niigata University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.