City University Osaka

City University Osaka

Osaka City Details University

Ndhaftar ing Osaka City University

Ringkesan


Osaka City University ngrayakake ulang 135th ing 2015. Sampeyan saiki universitas paling umum ing Jepang, karo 8 fakultas lan 10 sekolah lulusan, kurban sarjana, master lan doktor di variétas disiplin. Ing wektu diadegaké, Walikota Osaka, Hajime Seki, marang kita misi khusus: "The UII ora arep dadi tiron saka universities nasional; iku kudu ngawula kabutuhan warga; tumindak riset asli ing budaya, ekonomi, lan masyarakat saka kutha Osaka lan komunikasi asil kanggo wong kutha. "Visiné isih katahan ing pakurmatan dening kita banget dina iki.

Masalah madhep Osaka sing masalah padha madhep kutha sak donya. Punika ing Ocu, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo oleh pendidikan lan nindakake riset sing bakal tantangan kanggo nemokake solusi kanggo masalah kayata owah-owahan iklim, sumber energi resik, kesehatan kutha, lan bencana alam, masalah kang mung bisa ditanggulangi dening nggabungke persepektif global lan lokal.
identitas sekolah iki diprodhuksi rong pemenang Bebungah Nobel, Profesor Emeritus Yoichiro Nambu Fisika lan profesor Shinya Yamanaka ing Kedokteran. Ing roh enterprising iki, Ocu yakuwi kanggo nurture wong sing bisa njupuk ing peran Kepemimpinan ing masyarakat, tumindak riset liberal lan asli ing tingkat internasional lan dadi kebanggaan saka kutha.

Ocu nawakake atmosfer intellectual warna lan liberal sing bakal bisa ngrembugake bebas lan berkembang gagasan, nalika nggunakake fasilitas sinau lan riset interdisipliner banget lan jaringan akademisi kuwat domestik lan internasional. Ngundang kabeh sing teka lan gabung kita kanggé mecahaken masalah dina lan ing mangsa.

Dr. Tetsuo Arakawa
Presiden Osaka City University

Kanggo entuk misi universal saka university- ing nuwuhaké saka bakat unggul lan telusur bebener.

Dadi universitas sing warga bisa dadi bangga saka-

  • Kanggo gati kutha minangka subyek kanggo sinau lan golek solusi cerdas kanggo masalah tartamtu.
  • Kanggo menehi maneh woh-wohan saka aktivitas pendidikan lan riset kanggo kutha lan warga lan kontribusi kanggo pangembangan loro masyarakat lokal lan masyarakat internasional.

Dadi universitas sing cedhak citizens- ing

  • Kanggo nindakake ing tradhisi lan budaya saka kutha Osaka, minangka universitas adhedhasar kutha-.
  • Kanggo ningkataké pendidikan liberal lan kreatif lan riset, lan kesehatan standar dhuwur.
  • Kanggo nambah macem-macem fungsi saka kutha kayata budaya, ekonomi, industri, lan kesehatan, bebarengan karo warga, lan nyoba kanggo mujudake kahanan kasugihan bener.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


sekolah seng durung lulus

  • Fakultas Bisnis
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Sastra lan Human Ilmu
  • Fakultas Ilmu
  • Fakultas Teknik
  • School Medical
  • Sekolah Nursing
  • Fakultas Human Life Science

sekolah lulusan

  • Graduate School of Business
  • Graduate School of Economics
  • Graduate School of Law
  • Graduate School of Sastra lan Human Ilmu
  • Graduate School of Science
  • Graduate School of Engineering
  • Graduate School of Medicine
  • Graduate School of Nursing
  • Graduate School of Human Life Science
  • Graduate School of Creative Kutha

History


City University Osaka (Ocu) dumadi saka wolung fakultas lan sepuluh sekolah lulusan. Ocu ngambah dhisikane sawijining 1880 founding saka Osaka Commercial Training Institute, tengah sinau komersial lan industri ing Osaka. Institut iki ganti jeneng iku dikembangaké lan tansaya, dadi Osaka City School Commercial (1889), Osaka City Commercial College (1901), Osaka University of Commerce (1928), lan pungkasanipun Osaka City University in 1949. ing April 2006, Osaka City University iki pemanis minangka perusahaan universitas umum.

Ing madegake Ocu minangka universitas kotamadya pisanan Jepang, Dr. Hajime Seki, Walikutha Osaka, tumuli sesanti khusu. Universitas anyar ora dadi tiron saka universities nasional; iku kudu ngawula kabutuhan warga; iku kudu tumindak riset asli ing budaya, ekonomi, lan masyarakat saka kutha Osaka lan komunikasi asil kanggo kutha ing. Ing sajarah 70 taun sawijining, Osaka City University wis setya nganut sesanti founding iki dening nggawe masalah kutha siji saka uneg-uneg sawijining pusat.


Aja pengin ngrembug Osaka City University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Osaka City University ing Map


Photo


Photos: City University Osaka Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Osaka City University

Join kanggo ngrembug Osaka City University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.