Universitas Osaka

Universitas Osaka

Osaka Details University

  • Negara : Japan
  • City : Suite
  • acronym : UTAWA
  • Founded : 1724
  • siswa (kira-kira.) : 26000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Osaka
Ndhaftar ing Universitas Osaka

Ringkesan


Universitas Osaka didegaké ing 1931 minangka universitas Imperial enem Jepang liwat dikarepake kuwat saka sektor bisnis lan pemerintah Osaka, uga wong City Osaka lan Prefektur. Ing werna saka Universitas Osaka bisa ditemokake ing Kaitokudo lan Tekijuku ing era Edo. Budaya akademisi lan semangat rong panggonan iki beasiswa sing dipun warisaken malah dina iki, lan semangat inovasi lan roh sumelang tantangan ngawula minangka cornerstone kanggo upoyo kita ing pendidikan lan riset. Lan sawise janji ageng gabung Universitas Osaka karo Osaka University of Studies Foreign ing 2007, Universitas wis ditampilake sing bakal terus kanggo berkembang minangka salah siji saka universities riset lengkap anjog Jepang.

Sing uga wis ngerti, lingkungan lingkungan universitas nasional kanthi cepet ganti. Gelombang saiki globalisasi wis surging ing jangkah ngamuk, lan ana pengarepan kuwat lan dikarepake ing sumber daya manusia lan collaboration-pendidikan industri saka bangsa lan masyarakat. Lan tanggung jawab penting universitas punika njawab mandhat saka warga lan masyarakat kajawi mromosiaken banget paling apik ing pendidikan lan riset.

Malah ing kahanan kang kaya mangkono iku, Universitas Osaka wis ditampa bhinéka, katampil keluwesan dhateng arah pangowahan, lan sipat olahraga sing Value individu. Saliyane, Universitas Osaka kagungan banget "madegé" lan "kekuatan" dirajut dening pendidikan tingkat dhuwur lan kemampuan riset, kekuatan harmoni fakultas, bobot saka tradisi lan kauntungan tanah sing Osaka. Aku mutusake masalah kanggo mbangun dhasar tenan kanggo Universitas Osaka liwat nggenepi potensial pinunjul iki lan nyambungake worth bener saben individu karo évolusi saka Universitas Osaka. Saliyane, Aku dienggo kanthi nguber ubungan Teknologi saka kawruh warna duweni dening Universitas Osaka, kaya orkestra kawruh, sarta nggawe terus kawruh pinunjul iki dening siswa, Fakultas, lan Staff, a co-nitahaken saka limo, lan kontribusi kanggo masyarakat. Cukup, Aku bakal push iki "orkestrasi lan co-nitahaken saka kawruh" kanggo sawijining watesan.

Promosi dialog lan adhering otonomi sing loro nganjurake ing Universitas Piagam Osaka, berlaku ing Maret 2003. Ing tembung liyane, iki nggantosi bab Teknologi antarane fakultas, Staff, lan siswa liwat dialog, preduli saka posisi, uga yakin ing solusi siji dhewe kanggo tantangan sing ngapusi ahead. Aku Yahoo kanggo nyeleh fokus tartamtu ing iki prinsip dhasar nalika digunakake penerapan wong kampus-sudhut.

ing haiku, ana prinsip kang loro adi lan unchanging, lan ing misi lan peran saka universitas nasional, Aku pracaya yen ana bab sing kita ora kudu ngganti lan bab sing kita kudu. Penting flexibly nampa panggilan saka masyarakat lan warga nanging uga ngramut tradisi positif. Aku dienggo kanggo nyeleh emphasis ing pendekatan nalika ngetrapaké kabeh energi kanggo évolusi lan expansion saka Universitas Osaka.

Aku humbly nyuwun dhukungan lan kerjasama.

Shojiro NISHIO
Presiden, Universitas Osaka

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


 

Sekolah lulus

  • Dentistry
  • Ekonomi
  • Engineering
  • Engineering Science
  • Pasinaon Foreign
  • Ilmu Human
  • Hukum
  • Huruf
  • Kedokteran
  • Ilmu Pharmaceutical
  • Ilmu

Sekolah lulus

  • Dentistry
  • Ekonomi
  • Engineering
  • Engineering Science
  • Punjab Biosciences
  • Ilmu Human
  • Ilmu Informasi lan Teknologi
  • Basa lan Budaya
  • Hukum (Law School)
  • Hukum lan Politics
  • Huruf
  • Kedokteran
  • Osaka School of Public Privasi International
  • Ilmu Pharmaceutical
  • Inggris Graduate School of Development Child, Universitas Osaka, Kanazawa University, Hamamatsu University School of Medicine, Universitas Chiba lan Fukui University

History


tradhisi Academic universitas tekan bali kanggo Kaitokudō , sekolah Edo-wektu kanggo warga lokal didegaké ing 1724, lan Tekijuku, sekolah Rangaku kanggo samurai diadegaké déning Ogata Koan ing 1838. Semangat èlmu manungsa universitas iki dipracaya pinaringan bosok ing Kaitokudo, déné sing saka èlmu alam lan Applied, kalebu medicine, digunakake pracaya adhedhasar Tekijuku.

Universitas Osaka ngambah asal bali kanggo 1869 kapan Osaka prefektur Medical School didegaké ing downtown Osaka. Sekolah iki mengko rubah menyang Osaka prefektur Medical College karo status universitas ing Universitas aturan (Imperial aturan No. 388 saka 1918) ing 1919. College gabung karo Kompeni College of Science kanggo mbentuk Osaka Imperial University ing 1931. Osaka Imperial University dipunresmikaken minangka universitas Imperial enem ing Jepang. Minangka bagéan saka Universitas, Osaka Technical College iki mengko klebu kanggo mbentuk sekolah Engineering rong taun mengko. universitas iki pungkasanipun jeneng Universitas Osaka ing 1947.

Gabung karo Naniwa High School lan Osaka Sekolah minangka asil saka reformasi sistem pendidikan saking pemerintah 1949, Universitas Osaka miwiti jaman postwar karo limang fakultas: Ilmu, Kedokteran, Engineering, Huruf, lan Hukum. sawisé iku, fakultas, sekolah lulusan, lan Gambling wis kasil diadegaké. Antarane iki ing School of Science Engineering, pisanan saka sawijining jinis antarane universities nasional Jepang, kang ndudohke marang kaunggulan saka loro ilmu lan disiplin engineering, lan Sekolah Tinggi Ilmu Human, kang isine kapentingan riset lintas dhisiplin minangka wiyar minangka psikologi, sosiologi, lan pendidikan. Dibangun ing fakultas banjur ana, 10 sekolah lulusan padha nyiyapake minangka bagéan saka program reformasi sistem pendidikan saking pemerintah 1953. Two sekolah lulusan, ing Graduate School of Language lan Budaya lan Osaka School lintas dhisiplin lan salib-lembaga saka Kebijakan Public International, nambah kanggo dhaftar, nggawe nomer sekolah lulusan tekan 12 ing 1994.

ing 1993, Hospital Osaka University iki pindhah saka kampus Nakanoshima ing downtown Osaka kampus Suita, ngrampungke implementasine saka rencana universitas kanggo nggabungake fasilitas kasebar menyang Suita lan Toyonaka kampus. ing Oktober 2007, penggabungan ing antawisipun Universitas Osaka Osaka University of Studies Foreign rampung. dados setunggal digawe Universitas Osaka siji saka loro universities nasional ing negara karo School of Studies Foreign (karo Tokyo University of Studies Foreign). Saliyane, dados setunggal digawe ing universitas universitas nasional paling gedhé ing negara.

ing 2009, Universitas Osaka ginakaken vèrsi utama saka sawijining situs. Asil punika website akeh liyane diakses lan informatif kanggo wong ora versed ing basa Jepang - situs akeh liyane pangguna-loropaken kanggo siswa exchange internasional, peneliti internasional, lan warga bangsa manca negara sing manggen ing wilayah Osaka. saiki, thanks kanggo karya saka “Unit Creative,” sakbenere kaca web kabeh Osaka University kang teka ing pasangan - kaca Japanese lan kaca padha ing Inggris. pairings iki kalebu nganyari Kerep ing symposiums, seminar, lan acara liyane mbukak Staff, siswa lan, asring, masyarakat umum.


Aja pengin ngrembug Universitas Osaka ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Osaka on Map


Photo


Photos: Universitas Osaka Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Universitas Osaka

Join kanggo ngrembug saka Universitas Osaka.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.