Shinshū University

Shinshū University Japan

Shinshu University Details

  • Negara : Japan
  • City : Matsumoto
  • acronym : YOUR
  • Founded : 1873
  • siswa (kira-kira.) : 11000
  • Aja lali kanggo discuss Shinshu University
Enroll at Shinshu University

Ringkesan


Semangat Shinshū bisa diterangake dening konsep ngisor (saka Brand Strategy Shinshū digawe dening Prefektur Nagano): “ing kaendahan alam kajawi coexistence harmonious karo lingkungan alam,” “kesehatan lan dhowo umure” lan “warga prefektur sing genah lan hasrat babagan pendidikan.” Shinshū punika wilayah ditondoi dening deweke sabar lan darmabakti kupeng lingkungan alam sugih, ngendi wong iku bisa kanggo fokus ing pendidikan lan riset, produksi macem-macem iku, budidoyo saka budaya lan upoyo kuwi.
Shinshū University lima kampus dumunung ing papat munisipalitas-Nagano City, Matsumoto City, Ueda City lan Minamiminowa Village-ngendi kita nguber aktivitas pendidikan lan riset ing sawetara saka sudhut lapangan kalebu seni, pendidikan, ekonomi lan hukum, èlmu, medicine, engineering, tetanèn lan tekstil. Amarga kita duwe lokasi ing papat saka Shinshū wilayah-Hokushin, Chushin, Toshin lan Nanshin-siji bisa ngomong sing kabeh wilayah bebarengan serves minangka kampus kita. noto ngijini kita supaya akeh panganggo migunani kanggo masyarakat, lan kita aktif nguber aktivitas ing harmoni cedhak karo budaya lokal saliyane efforts bareng karo industri lokal. Ing antarane telu rancangan diadegaké luhur nasional ing Jepang, Shinshū University diseleh ing kategori framework punika: “deweke tengah utamané ing efforts kanggo kontribusi kanggo wilayah lokal bebarengan karo pendidikan lan global- lan aktivitas riset nasional-ukuran ing kuwat lan unik kothak universitas karo wawasan dijupuk kanggo ciri khas lapangan specialized relevan.” Saliyane luwih bolstering pengusaha efforts karo komunitas lokal, kita dienggo kanggo nguber ngukur sing njupuk kauntungan saka kekiyatan lan ciri saka wilayah.
Ora ketompo kang framework kategori universitas tumiba ing, kabeh kuwi institusi sing samesthine kanggo nggedhekake efforts ing ukuran global. We nguber efforts giat banget bosok kuwat ing wilayah lokal, kang revolve watara expansion-ukuran global sing njupuk kauntungan saka kekiyatan lan fitur khusu saka kothak kita spesialisasi.
Kanthi ancas gabungke ciri lan cedhak Shinshū University ing misi kita nyediakake lan nggayuh pendidikan, riset lan panganggo kanggo masyarakat, kita bakal terus kanggo nambah program pendidikan kita, nindakake riset sing loro asli lan majeng, lan ngiyataken pengusaha efforts bebarengan karo industri lokal lan masyarakat uga universitas, fasilitas riset, perusahaan lan organisasi liyane ing Jepang lan luar negeri. Sanalika, kita ngarep-arep kanggo nyebar kesadaran kaluwihan Shinshū University lan aspèk Dora antarane minangka akeh wong sabisa supaya siswa bakal nggawe kita University-dipilih.

Dr. Kunihiro Hamada,
Presiden Shinshū University

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


History


Shinshu University traces its roots back to 1873 when it was a temporary normal school. The university was chartered by the Showa government in 1949 ing sistem pendidikan Japanese anyar reformasi sistem lawas, merging seven institutions of higher education within Nagano Prefecture which includes Nagano Normal School established in 1873, Ueda Textile College established in 1910, Nagano Youths Normal School established in 1918, Matsumoto Higher School established in 1919, Nagano Technical College established in 1943, Matsumoto Medical College established in 1944, and Nagano Prefectural College of Agriculture and Forestry established in 1945. ing 2004 Shinshu University became a National University Corporation under the National University Corporation Law.


Aja pengin discuss Shinshu University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Shinshu University on Map


Photo


  • Arts
  • Sekolah Kedokteran
  • Engineering
  • Ilmu
  • Agriculture
  • Ekonomi
  • Education
  • Textile Science and Technology

Photos: Shinshū University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Shinshu University reviews

Join to discuss of Shinshu University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.