Universitas Tokyo

Universitas Tokyo. Universitas paling apik ing Jepang.

Universitas Details Tokyo

Ndhaftar ing Universitas Tokyo

Ringkesan


Ing tengah-tengah globalisasi cepet, ing ngarsane masalah sing kudu tackled dening manungsa minangka kabèh, kalebu ing panipisan sumber daya alam, karusakan kanggo lingkungan, insecurity financial donya lan mlarat, wis tau dadi luwih katon. Penanganan masalah-ukuran global kuwi mbutuhake sawetara saka sudhut wong nuduhake sing kawruh lan salajengipun nggunakke kawruh sambungan kanggo kerjo bareng lan njupuk tindakan. Budidaya ing individu bakat sing bakal njupuk timbal ing sharing iki lan praktis saka kawruh punika tugas paling penting saka Universitas Tokyo. Ing gati, kita kudu tau mandek kanggo ngadhepi tantangan karo wani, kawicaksanan lan raos tanggung jawab.

Pasukan nyopir ing ngembangaken kawruh profesional iki, Ora perlu ngomong, learning sing antarane paling pinunjul ing donya. Aku utamané kaya kanggo murid sing duwe ati sing disetel ing learning, uga peneliti enom, kanggo nemu kasenengan lan kabungahan kawruh ing ngarep riset. Aku pengin wong nggunakake pengalaman sing minangka sumber gizi intelektual sing mendukung ing wong pejah kanggo berkembang piyambak Ngartekno. Aku pracaya yen duwe Universitas Tokyo ngawula minangka panggonan kanggo pengalaman iki bakal ora mung ketemu pangarepan ing masyarakat sing wis dipasrahké Universitas karo dhukungan nanging uga kontribusi kanggo masyarakat manungsa minangka kabèh.

Wiwit madegé, Universitas Tokyo wis dadi basa akademisi kanggo fusing Western karo budaya Eastern, ngembangaken disiplin akademisi unik ing donya lan ngaturaken kawruh dhek mau kanggo masyarakat internasional. Mbeta ing tradisi iki nalika ing wektu sing padha planning kanggo mangsa, Aku bakal nggawe "basa global kanggo collaboration kawruh,"Kang bakal nyambung nggoleki kawruh kanthi praktis saka kawruh lan narik kawigaten Uploaded warna wong saka sak donya. Ing basa iki, Aku kaya kanggo berkembang disiplin akademisi anyar sing pindhah ngluwihi nasional, wates budaya lan generational lan transcend wilayah ana sinau dikenal minangka ilmu lan èlmu. Menapa malih, Aku arep kanggo ningkataké aktivitas sing bakal nggampangake kerjasama antarane organisasi ing industri, pemerintah lan akademik. Supaya éling plans iki, Universitas pisanan bakal netepake Sekolah Pascasarjana sing proactively melu ing pionir saka disiplin akademisi anyar sing interdisipliner ing alam lan gabungke loro keunggulan lan internasional-mindedness.

Kita bakal pencet maju karo akademik sing kontribusi kanggo perdamaian lan kesejahteraan kabeh masyarakat lan manungsa, minangka nyatakake ing University of Piagam Tokyo. Kanggo nglakoni, ing jaman modern nalika pasuryan masyarakat wis ganti ing tingkat digawe cepet, iku perlu kanggo nglengkapi dhéwé karo keluwesan nanggapi kanggo panjaluk kaping. Nalika adhering badanku kanggo apa kudu wadi minangka tradisi, pembaharuan sistem-sudhut utomo. Nalika aku kuwat netepake proses ing reformasi pendidikan seng durung lulus sing wis heretofore wis digawa metu, Aku uga bisa menyang reevaluation dhasar Sekolah Pascasarjana kita, ingkang gadhah peran utama ing training profesional kawruh lan nitahaken regane anyar. Sanalika, implementasine saka sistem manajemen personel sing nuduhake kesetaraan gender, ngandhut luwih enom nalika nggawe nggunakake paling kabisan, lan sing ndhukung loro mobilitas lan stabilitas punika tugas kang wigati paling dhuwur kanggo kula. Supaya proses ing ngenggalaken, kita kudu mundhakaken tingkat masarakat dateng ing ilmu lan akademik. Yayasan dateng iki dibangun ing pelaksanaane pepek Etika riset lan standar uga penguatan fungsi sing nggampangake collaboration antarane industri lan akademik, loro kang tugas urgent sing saiki kita ngadhepi.

Miturut progressing karo jinis iki ngenggalaken, Aku ditemtokake kanggo nggawe Universitas Tokyo universitas sing dianggep minangka indispensable kanggo wong Jepang lan kanggo kabeh donya; Universitas Tokyo sing tresna marang dening kabeh.

Makoto GONOKAMI
Presiden
Universitas Tokyo

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


fakultas

  • Hukum
  • Kedokteran
  • Engineering
  • Huruf
  • Ilmu
  • Agriculture
  • Ekonomi
  • Seni lan Ilmu
  • Education
  • Ilmu Pharmaceutical

sekolah lulusan

  • Kamanungsan lan Sosiologi
  • Education
  • Hukum lan Politics
  • Ekonomi
  • Seni lan Ilmu
  • Ilmu
  • Engineering
  • Agricultural lan Ilmu Urip
  • Kedokteran
  • Ilmu Pharmaceutical
  • Ilmu matematika
  • Ilmu Punjab
  • Ilmu Informasi lan Teknologi
  • Pasinaon Informasi Interdisipliner
  • Kebijakan Public

History


universitas iki Chartered déning pamaréntah Meiji ing 1877 ing jeneng sawijining saiki dening amalgamating pamaréntah sekolah lawas kanggo obat lan learning Western. Iku jeneng “ing Imperial University” ing 1886, banjur Tokyo Imperial University ing 1897 nalika sistem Imperial University digawé. ing September 1923, lindhu lan fires ngisor numpes bab 700,000 volume saka Imperial University Library. Ing buku ilang klebu ing Library Hoshino , koleksi babagan 10,000 buku. Ing buku tilas bandané saka Hoshino Hisashi sadurunge dadi bagéan saka perpustakaan universitas lan padha utamané bab filsafat Cina lan Sajarah.

ing 1947, sawise asor Jepang ing Perang Donya II, iku maneh wiwit jeneng asli. Kanthi wiwitan sistem UII in 1949, Todai nguntal mantan Sekolah Tinggi First (kampus Komaba dina) lan mantan Sekolah Tinggi Tokyo, kang thenceforth wiwit tugas saka piwulang pisanan- lan undergraduates liya-taun, nalika ing fakultas ing Hongo kampus utama njupuk care saka pihak- lan siswa papat-taun.

Senajan universitas iki didegaké sak periode Meiji, wis werna sadurungé ing Agensi Astronomy , Kantor Study Shoheizaka , lan Agensi Terjemahan Books Western. institusi iki padha kantor pemerintah ditetepake dening 徳 川 幕府 Shogunate (1603-1867), lan peran penting ing importation lan terjemahan saka buku saka Eropah.

Kikuchi Dairoku, tokoh penting ing pendidikan Japanese, dadi presiden Tokyo Imperial University.

Kanggo 1964 Olimpiade, universitas tuan rumah ing bagean mlaku saka acara pentathlon modern.

on 20 Januari 2012, Todai ngumumake bakal ngalih awal taun akademik saka April kanggo September kempal tanggalan karo standar internasional. shift bakal wiwit ilang ing liwat limang taun. Nanging woro-woro sepihak iki dening presiden iki ditampa kanti awon lan universitas nilar plans.

Miturut Japan Times, universitas wis 1,282 profesor ing Februari 2012. sing, 58 wong wadon.

Ing tiba saka 2012 lan kanggo pisanan, Universitas Tokyo miwiti kalih program seng durung tanggung memulang ing Inggris lan semangat marang siswa internasional - Program in Inggris ing Komaba (PEAK) - Program International ing Jepang ing Asia Wétan lan Program International ing Ilmu Lingkungan. ing 2014, Sekolah Ilmu ing Universitas Tokyo ngenalaken program transfer lulus kabeh-Inggris disebut Global Science Course (GSC).


Aja pengin ngrembug Universitas Tokyo ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Tokyo ing Map


Photo


Photos: Universitas Tokyo Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Tokyo

Join kanggo ngrembug saka Universitas Tokyo.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.