Universitas Tsukuba

Universitas Tsukuba

Universitas Details Tsukuba

Ndhaftar ing Universitas Tsukuba

Ringkesan


Universitas Tsukuba yakuwi kanggo netepake exchange free lan sesambetan close in loro èlmu dhasar lan Applied karo pendidikan lan organisasi riset lan komunitas akademisi ing Jepang lan jaban rangkah. Nalika ngembangaken sesambetan iki, kita dienggo kanggo nguber pendidikan lan riset kanggo cultivate lanang lan wadon karo Intelligence kreatif lan kuwalitas manungsa sugih.

Universitas upoyo Tsukuba kanggo kontribusi marang kemajuan ilmu lan budaya. biyèné, universities Japanese niat kanggo tetep cloistered ing panah dhewe, kothak specialized, nggawe polarisasi, stagnation ing pendidikan lan riset lan melu ngudi kawruh saka komunitas sing.

Universitas Tsukuba wis mutusaké kanggo tumindak minangka universitas kang mbukak kanggo kabeh ing njaba Jepang. Menyang mburi iki, universitas wis digawe iku goal kanggo berkembang organisasi luwih suiting fungsi lan sampurna karo konsep anyar pendidikan lan riset Highly internasional ing karakter, sugih ing bhinéka lan keluwesan lan saged dealing sensitively karo owah-owahan sing dumadi ing masyarakat kontemporer.
Kanggo kelingan iki, wis vested in Staff lan administratif panguwasa sawijining kakuwasan perlu kanggo nindakake iki.

Universitas Tsukuba yakuwi dadi universitas mbukak ing kabèh aspèk lan kita frontrunner ing pembaharuan universitas ing Jepang. asas dhasar Kita nggawe pendidikan fleksibel lan struktur riset uga sistem universitas kanggo ketemu karo kabutuhan saka generasi sabanjuré. We kesengsem dadi universitas lengkap, terus-terusan patemon tantangan anyar lan ngembangaken wilayah anyar. Misi utomo sawijining universitas iku kanggo nyedhiyani lingkungan sing ngidini pemimpin mangsa kanggo éling potensial sing ing lengkap. Universitas Tsukuba menehi mahasiswa kesempatan berkembang tekade lan skills sing liwat pendidikan sing wis digawe dening nglereni-pinggiran riset. Menyang mburi iki, kita Nyetel gol ngisor.

1. We Yahoo kanggo aktif nggedhekake cedhak interdisipliner lan integrative kanggo riset pendidikan, expertise luwih khusus lan gawé riset bentenaken.

2. We Yahoo kanggo nyedhiyani lingkungan sing ngidini pemimpin mangsa kanggo éling potensial sing ing lengkap lan menehi wong kesempatan kanggo berkembang tekade lan skills sing liwat pendidikan sing wis digawe dening nglereni-pinggiran riset.

3. Minangka inti saka Tsukuba Science City karo konsentrasi saka Gambling ngelmu, kita Yahoo kanggo ningkataké collaboration antarane industri, akademik lan pemerintah, lan aktif kontribusi kanggo masyarakat nalika terus kanggo ngiyataken kapasitas pendidikan lan riset kita.

4. Promosi riset dhasar lan Applied karo nilai ilmiah lan sosial, lan riset contributing kanggo warisan ilmu lan budaya kanggo generasi sabanjuré

5. universitas kita wis pranala karo negara lan wilayah kabeh ndonya lan kita Yahoo kanggo dadi universitas karo reputasi internasional dhuwur lan pangaruh aktif mromosiaken pendidikan donya kelas lan aktivitas riset lan interaksi bareng.

6. We njupuk inisiatif ing pembaharuan universitas liwat karya bareng antarane Staff lan fakultas anggota lan valuing tekade lan kabisan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


sekolah seng durung lulus lan colleges

  • Sekolah Kamanungsan lan Budaya
    • College of Kamanungsan
    • College of Budaya Comparative
    • College of Language Japanese lan Budaya
  • Sekolah Sosial lan International
    • College of Sciences
    • College of Studies International
  • Sekolah Tinggi Ilmu Human
    • College of Education
    • College of Psychology
    • College of Sciences cacat
  • Sekolah urip lan Lingkungan Ilmu
    • College of Sciences Biologi
    • College of Agro-Biologi Ilmu Resource
    • College of Geoscience
  • Sekolah Ilmu lan Teknik
    • College of Mathematics
    • College of Physics
    • College of Chemistry
    • College of Sciences Engineering
    • College of Engineering Sistem
    • College of Sciences Kebijakan lan Planning
  • Sekolah Informatika
    • College of Ilmu
    • College of Arts Media, Ilmu lan Teknologi
    • College of Knowledge lan Ilmu Library
  • School of Medicine lan Medical Sciences
    • Sekolah Kedokteran
    • Sekolah Nursing
    • Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan
  • School of Health lan Pendidikan
  • School of Art and Design

sekolah lan lulusan program

  • Program Master ing Education
    • Kepemimpinan Sekolah lan Development Professional
    • Pendidikan menengah
  • Graduate School of Humanities lan Ilmu Sosial
    • Program dhoktor ing Philosophy
    • Program dhoktor ing lan Sejarah Anthropology
    • Program dhoktor Sastra lan Linguistics
    • Program Master ing Basa lan Budaya Modern
    • Program dhoktor ing Basa lan Budaya Modern
    • Program Master ing Kebijakan Public International
    • Program dhoktor ing Kebijakan Public International
    • Program Master ing Ekonomi
    • Program dhoktor ing Ekonomi
    • Program Master ing Law
    • Program dhoktor ing Law
    • Program Master Studi Area International in
    • Program dhoktor ing International lan Advanced Studies Japanese
  • Graduate School of Ilmu Business (Program kanggo individu apa)
    • Program Master ing Management Systems
    • Program Master ing Advanced Studies of Law Business
    • Program dhoktor ing Management Systems lan Hukum Bisnis
    • Program sekolah Law
    • Program MBA in Business International
  • Graduate School of Pure lan Ilmu Terapan
    • Program Master ing Mathematics
    • Program dhoktor ing Mathematics
    • Program Master ing Physics
    • Program dhoktor Fisika
    • Program Master ing Chemistry
    • Program dhoktor ing Chemistry
    • Program dhoktor ing Nano-Science lan Nano-Teknologi
    • Program Master ing Applied Physics
    • Program dhoktor ing Applied Physics
    • Program Master ing Materials Science
    • Program dhoktor ing Materials Science
    • Program dhoktor ing Materials Ilmu lan Teknologi
  • Graduate School of Systems Informasi Engineering
    • Program Master ing Ilmu Kebijakan lan Planning
    • Program Master ing Service Engineering
    • Program dhoktor ing Ilmu Kebijakan lan Planning
    • Program Master ing Engineering Risk
    • Program dhoktor ing Engineering Risk
    • Program Master ing Ilmu Komputer
    • Program dhoktor ing Ilmu Komputer
    • Program Master ing Technologies Interaksi Intelligent
    • Program dhoktor ing Technologies Interaksi Intelligent
    • Master Program in Mechanics Engineering lan Energy
    • Program dhoktor ing Mechanics Engineering lan Energy
    • Program Master ing Sistem Engineering Social
    • Program Master ing Manajemen lan Administrasi Kebijakan Public
    • Program dhoktor ing Sistem Sosial lan Management
  • Graduate School of Life lan Lingkungan Ilmu
    • Program dhoktor ing integrative Environment lan Biomas Ilmu
    • Program Master ing Geosciences
    • Program dhoktor ing Ilmu Geoenvironmental
    • Program dhoktor ing bumi Evolution Ilmu
    • Program Master ing Ilmu Biologi
    • Program dhoktor ing Ilmu Biologi
    • Program Master ing Agro-bioresources Ilmu lan Teknologi
    • Program dhoktor ing Teknologi Cocok lan Ilmu kanggo Development Sustainable
    • Program dhoktor ing Biosphere Science Resource lan Teknologi
    • Program dhoktor ing urip Ilmu lan Bioengineering
    • Program dhoktor ing Ilmu Bioindustrial
    • Program Master ing Ilmu Lingkungan
    • Program dhoktor ing Pasinaon Lingkungan Sustainable
    • Program dhoktor ing Advanced Technology Agricultural lan Ilmu
  • Graduate School of Comprehensive Ilmu Human
    • Program Master ing Ilmu Kedokteran (Tokyo Campus (Evening gambaran kanggo diwasa Pakaryan))
    • Program Master ing Sports lan Kesehatan Promotion
    • Program Master ing Ilmu Pendidikan
    • Program dhoktor ing Education
    • Program dhoktor ing Sekolah
    • Program Master ing Psychology
    • Program dhoktor ing Psychology
    • Program Master ing Ilmu cacat
    • Program dhoktor ing Ilmu cacat
    • Program Master ing Development Umure (Tokyo Campus (Evening gambaran kanggo diwasa Pakaryan))
    • Program dhoktor ing Umure ngremboko Ilmu (Tokyo Campus (Evening gambaran kanggo diwasa Pakaryan))
    • Program Master ing Kansei, Tindak tanduk lan Brain Ilmu
    • Program dhoktor ing Kansei, Tindak tanduk lan Brain Ilmu
    • Program Master ing Ilmu Nursing
    • Program dhoktor ing Ilmu Nursing
    • Program Master ing Health lan Olahraga Ilmu
    • Program dhoktor ing Pendidikan, Health lan Ilmu Olahraga
    • Program Master ing Art and Design
    • Program dhoktor ing Art and Design
    • Program Master ing Pasinaon Warisan Donya
    • Program dhoktor ing World Budaya Warisan
    • Program dhoktor ing Science Care Human
    • Program dhoktor ing Sports Medicine
    • Program dhoktor ing Science Coaching
    • Program dhoktor ing Ilmu Biomedis
    • Program dhoktor ing Ilmu Clinical
  • Graduate School of Library, Pasinaon Media Informasi lan
    • Program Master ing Library, Pasinaon Media Informasi lan
    • Program dhoktor ing Library, Pasinaon Media Informasi lan
  • Sekolah integrative lan Global jurusan (SIGMA)
    • Ph.D. Program in Biology Human
    • Ph.D. Program in Pemberdayaan Informatika
    • Program Master ing Life Science Innovation
    • Program dhoktor ing Life Science Innovation

History


Universitas saiki iki diadegaké ing sasi Oktober 1973. A cikal universitas iki Tokyo University of Education didegaké ing 1872 minangka salah siji saka universities paling tua ing Jepang, Tokyo luwih Normal School.

ing Oktober 2002, Universitas Tsukuba gabung karo Universitas Library lan Ilmu Informasi. Sekolah Library Informasi Ilmu lan ing Graduate School of Library Informasi - Pasinaon Media padha mantep.

Universitas Tsukuba wis kasedhiya saperangan dhaptar pamenang bebungah nobel supaya adoh, kayata Leo Esaki, Hideki Shirakawa lan Sin-Itiro Tomonaga. Dr. Satoshi Cenang ana sing auditor ing Tokyo University of Education.


Aja pengin ngrembug Universitas Tsukuba ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Tsukuba ing Map


Photo


Photos: Universitas Tsukuba Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Tsukuba

Join kanggo ngrembug saka Universitas Tsukuba.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.