Lovely

Lovely

Waseda University Details

  • Negara : Japan
  • City : Kawasaki-ku
  • acronym : WU
  • Founded : 1882
  • siswa (kira-kira.) : 55000
  • Aja lali kanggo discuss Waseda University
Enroll at Waseda University

Ringkesan


Lovely ngemu minangka prinsip sawijining pendiri pengawetan saka kamardikan beasiswa, promosi aplikasi praktis saka beasiswa, lan nuwuhaké warga apik.

Nyekeli kamardikan beasiswa minangka asas tengah, Lovely pledges kanggo kontribusi marang beasiswa saka donya dening gegayutan kamardikan saka riset minangka penting lan devoting dhewe saya riset asli.

Nyekeli aplikasi praktis saka beasiswa minangka asas tengah, Lovely pledges kanggo kontribusi marang kemajuan kaping dening madegaken path kanggo nggunakake praktis beasiswa uga nggayuh riset teoritis dhewe marga.

Nyekeli nuwuhaké warga apik minangka asas tengah, Lovely pledges kanggo cultivate wong karakter sing bisa ngormati tekade, berkembang piyambak lan kulawargané, entuk manfaat bangsa lan masyarakat, lan aktif ing donya ing gedhe.

Transformasi menyang donya global lan borderless wis entuk semangat saben taun, ndemek saben sektor masyarakat, lan universities ora istiméwa. Labels kayata domestik lan manca kelangan sing tegesé, minangka universitas ing saindhenging donya ngadhepi kompetisi tambah galak ing nguber saka pendidikan-kualitas dhuwur lan riset.

Wiwit madegé, Lovely wis sensitif owahan ing masyarakat nalika ngramut prinsip sawijining inti. Kita fearlessly dijupuk ing macem-macem tantangan lan diwayuh ngoyak inovasi. Waseda wis dibangun dening akeh raja kita lan upoyo kandel sing embodying roh founding. Nanging, kita ngadhepi jaman iki saka owah-owahan massive, Aku ndeleng iku minangka misi lan tugas saka Waseda dina kanggo pindhah bangunan luwih ing tradisi iki.

Kita sesanti iku kanggo mimpin ing pendidikan global lan riset. Motto Education Best, Research Best, Komunitas Best, nggantosi Yahoo kita kanggo entuk asil donya kelas ing kabeh deweke kita. Aku pracaya yen saiki iki wektu kanggo pencet maju karo roh enterprising tradisional Waseda kang kanggo alamat akeh tantangan donya saiki pasuryan.

mesthi, njupuk ing tantangan global mbutuhake ancang-ancang pepek, lan kita kudu mbangun kekuatan kita sadurunge nggawe kabisat ageng.

ngedegaken Waseda Shigenobu Okuma mangertos iki, matur "Yen sampeyan pengin mabur dhuwur, sampeyan kudu sinau rumiyin,"Lan aku felt iki pointedly ing dina awal saka istilah pisanan minangka presiden. Papat taun wis saestu wis babagan sinau ing preparation kanggo fly. Tataran kapisan ateges telu gol utama:

1. Ngramu sesanti cetha lan rencana kanggo kabisat ageng

2. Mbangun framework rapi adhedhasar standar global

3. Atos dhasar financial perlu kanggo saingan karo institusi-kelas donya liyane

Cithak biru kanggo program iki Waseda Vision 150 rencana strategis, kang mranata munggah gol lan gagasan kanggo periode nganti mengeti 150th Waseda ing 2032. Ing bal pendidikan, kita wis dipun ginakaken ing sistem Quarter lan diadegaké ing Education Center Global lan Center for luwih Pasinaon Education; ing bal riset kita wis diadegaké ing URA (Administrator University Research) posisi ing Pusat kanggo Strategy Research; ing finance, kita wis stimulus tingkat sing luwih dhuwur saka sumbangan lan menehi sehat asil financial sakabèhé.

efforts iki wis dikenali lan ndongkrak dening pilihan Waseda minangka institusi kelas ndhuwur ing program University Super Global nasional. Amid gaya internasional mbukak munggah universities kanggo donya lan negesaken pikiran dinamis, program nyedhiyakake ngawèhaké lan support kanggo goal kita kanggo break menyang ndhuwur 100 saka ranking universitas donya lan gawé 100,000 pemimpin global liwat periode sepuluh taun.

Kabeh universitas makarya minangka tim kanggo entuk asil iki ing tataran kapisan janji kita. saiki, looking ahead, Aku wis metu kawicaksanan iki kanggo tataran loro, ngarahake kanggo Waseda, paling apik.

Nggayuh ngenggalaken saka perspektif mahasiswa kang

Aktor utama sawijining universitas mahasiswa sawijining, lan nilai punika dipun biji dening kualitas siswa iku cultivates lan dikirim menyang donya. Swara papat taun, kita mirengke kita siswa lan ditemtokake kabutuhan kanggo ngajari sumber daya manungsa kanggo umur teka. We njupuk loro kanggo ngleksanakake reformasi saka perspektif mahasiswa kang, kalebu pangembangan fasilitas kanggo kelas adhedhasar diskusi-lan kemampuan ngatasi masalah, expansion saka kesempatan learning njaba kayata program ngganti lan internships, lan mrikso saka sistem beasiswa kita. siswa lan kita lulusan, kalebu mahasiswa internasional, sing yardstick kang kita ngukur pencapaian "Best,"Lan supaya kabisat buta kita wis ing taun teka bakal mimpin déning proyèk kanggo kita siswa.

Breaking karo konvènsi, njupuk ing tantangan anyar

Sikap maju isin dening Waseda tegese ora penyelesaian kanggo status quo nanging arep ngluwihi konvènsi Heights luwih. sikap sing bakal impetus paling wigati kanggo nampa donya kelas Waseda kang kita envision.

Saben organisasi sekolah lan riset wis dikembangaké respon inovatif kanggo tren globalisasi lan sinau interdisipliner. fakultas lan kita Staff uga wis diprodhuksi konsep riset revolusioner, groundbreaking isi pendidikan lan cara, lan inovatif gagasan kanggo Manajemen lembaga. A pejah lan semangat kanggo ketaman tantangan wigati kanggo nampa goal kita "Waseda, Best. "Kita kudu nggawe kesempatan lan bisa bebarengan kanggo entuk gol kita sak tataran kapindho.

Contributing kanggo donya liwat riset Waseda kang, budaya lan roh

ing 1913, minangka bagéan saka Mission sawijining ngumumaké dening Shigenobu Okuma, Lovely setya "kontribusi kanggo kamajuan kawruh ... lan ngluwihi pengaruh lan kegiatan kanggo donya ing gedhe." A abad mengko, umur saiki mbutuhake Pranyatan anyar kanggo donya. Kita nyegat tantangan ahead, kita kudu-laku maneh dhéwé kanggo sadhar misi asli Universitas.

Begjanipun, Lovely wis didhukung dening akeh guru bakat, Lulusan lan siswa. Kita uga kagungan warisan lan tradisi lestarekake wiwit 1882. Ing tataran kapindho bakal propelled dening gaweyan tireless kanggo nggedhekake kekiyatan Waseda kang, kanggo mimpin donya ing inovasi, karo drive manteb kanggo kontribusi kanggo donya.

Dipuntedahaken roadmap saka Vision ing 150 rencana, karo fakultas, Lulusan lan siswa sing makarya ing cedhak cooperation menyang Waseda, paling apik, Aku tartamtu sing bakal dadi universitas kang kita kabeh bisa njupuk bangga malah liyane ing.

Presiden Kaoru KAMATA

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Sekolah lulus :

  • School of Political Science and Economics
  • Sekolah Hukum
  • School of Culture, Media and Society
  • Sekolah Kamanungsan lan Social Sciences
  • School of Education
  • School of Commerce
  • School of Fundamental Science and Engineering
  • School of Creative Science and Engineering
  • School of Advanced Science and Engineering
  • Sekolah Tinggi Ilmu Sosial
  • Sekolah Tinggi Ilmu Human
  • School of Sports Sciences
  • School of International Liberal Studies

Sekolah Pascasarjana:

  • Graduate School of Political Science
  • Graduate School of Economics
  • Graduate School of Law
  • Graduate School of Huruf, Seni lan Ilmu
  • Graduate School of Commerce
  • Graduate School of Fundamental Science and Engineering
  • Graduate School of Creative Science and Engineering
  • Graduate School of Advanced Science and Engineering
  • Graduate School of Education
  • Graduate School of Human Sciences
  • Graduate School of Social Sciences
  • Graduate School of Asia-Pacific Studies
  • Graduate School of Global Information and Telecommunication Studies
  • Graduate School of Japanese Applied Linguistics
  • Graduate School of Information, Production and Systems
  • Graduate School of Sports Sciences
  • Business School
  • The Okuma School of Public Management
  • Law School
  • Graduate School of Finance, Accounting and Law
  • Graduate School of Accountancy
  • Graduate School of Environment and Energy Engineering
  • Graduate School of Journalism

History


The university was founded by samurai scholar and Meiji-era politician and former prime minister Ōkuma Shigenobu in 1882, and adopted the title university in 1902. It started as a college with three departments under the old Japanese system of higher education.

ing 1882, the university had the department of political science and economics, Hukum, and physical science. Along with these departments, an English language course was established, where the students of all the departments could learn English.[5]

Three years later, the department of physical science was closed because it had too few applicants. The department of science and engineering was established in 1908.

The department of literature was established in 1890.

Although Waseda formally adopted the term university in its title in 1902 it was not until 1920 iku, in common with other Japanese schools and colleges, it received formal Government recognition as a university under the terms of the University Establishment Ordinance.

The department of education was established in 1903, and the department of commerce, ing 1904.

Much of the campus was destroyed in the fire bombings of Tokyo during World War II, but the university was rebuilt and reopened by 1949. It has grown to become a comprehensive university with two senior high schools and school of art and architecture.

ing wulan Juni 12, 1950, Sixty police raided Waseda University and seized copies of a Communist-inspired open letter to General MacArthur. The open letter to MacArthur was one read at a Communist-sponsored rally a week earlier. The letter demanded a peace treaty for Japan that would include Russia and Communist China, withdrawal of occupation forces, and the release of 8 Japanese sent to prison for assaulting 5 U.S soldiers at a Communist rally. A police official said most meetings at Waseda would be banned in the future becausepolitical elementsmight try to utilize them. Yuichi Eshima, Vice-Chairman of the Students Autonomy Society, said the police actionstupifiedstudents and professors, and thatThis is worse than the prewar peace preservation measures.


Aja pengin discuss Waseda University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Waseda University on Map


Photo


Photos: Lovely Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Waseda University reviews

Join to discuss of Waseda University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.