Belgorod State University

Belgorod SBelgorod State University. Higher Education in Russia. MBBS Study in Russiatate University. Luwih Education in Russia. Mbbs Study in Russia

Belgorod State Details University

Ndhaftar ing Belgorod State University

Ringkesan


Belgorod State University nawakake siswa sawijining kabeh kaluwihan saka universitas modern: atmosfer pribadi, bimbingan individu dening Staff memulang setya lan modern ing aula kuliah lan labs. Kualitas latihan akademisi karo emphasis kuwat ing pengalaman praktis lan manfaat wis mimpin kanggo posisi top ing kabeh ranking universitas Russian relevan.

Housing wis disusun kanggo siswa manca ing akomodasi siswa. Kampus universitas kita karo bangunan modern lan area ijo dumunung cedhak pusat kutha lan kabeh fasilitas ana ing nyawang kadohan.

The Mission of University Research National Belgorod Negara kanggo ngatasi masalah riset saka ukuran internasional lan nasional lan, harmonis nggabungaken pendidikan, riset, fungsi sosial lan budaya saka Universitas, kanggo olahraga profesional Highly qualified saged njupuk daya saing Rusia lan Belgorod wilayah ing ajang Socioeconomic global, dijogo lan ngembangaken warisan budaya lan moral saka negara lan wilayah.

  • 24 ewu siswa saka 85 wilayah Rusia;
  • Luwih saka 2200 siswa manca saka 79 countries;
  • 15 Joint Projects Educational universities ndhuwur Eropah, Asia-Pasifik Region lan USA;
  • program gelar sarjana lan Master ing Inggris;
  • Swara 140 perjanjian kerja sama internasional;
  • 11 Associates lan Anggota Rusia Academy of Sciences,
  • Swara 1,200 Doctors lan Calon saka Science,
  • 7 Institutes, 3 fakultas, Medical College, 2 cabang;
  • 19 departemen inti lan 102 sub-departemen;
  • 278 Keahlian dilisensi saka program gelar sarjana lan Master;
  • 14 Calon lan doktor Dissertation dewan;
  • 50 directions ngelmu riset dhasar lan Applied
  • 1 sekolah Science;
  • 55 pusat riset lan Laboratorium ;
  • 3 pusat dienggo saka peralatan ngelmu;
  • 38 riset, pusat-pusat ngélmu lan pendidikan;
  • 6 pusat-pusat ngélmu;
  • BSU Technological Cluster "High Technologies" karo incubator bisnis;
  • Center IP Regional;
  • 26 program latihan pascasarjana ing 80 Keahlian;
  • siswa’ Union perakitan 19 siswa’ hubungan;
  • Centre Cultural Youth, kang kalebu 16 siswa punika klub;
  • Sistem Library BelSU:
    • 6 aula maca,
    • 5 desks delivery,
    • 1,2 mln. edisi;
  • Luwih saka 4000 komputer (kalebu cabang lan Medical College).
  • 72 kelas komputer (kalebu cabang lan Medical College);
  • 20 bangunan akademisi;
  • 6 Schlafsäle;
  • "Belgorod" Publishing House;
  • St. Gabriel Gereja BelSU;
  • Pharmacy dilisensi nyiapake obatan senyawa;
  • "Nezhegol" Recreation Complex;
  • Museum Complex (Museum Sajarah Universitas, Museum Zoological, mineral Museum, N. Strakhov Library-Museum);
  • Healthcare Centre BelSU;
  • Horse Riding School;
  • Komplek Svetlana Khorkina Sports.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Institute of Law
  • Institut Pedagogy
    • Fakultas Pendidikan
    • Fakultas Preschool, pendhidhikan dhasar lan Special
    • Fakultas lan Sejarah filologi
    • Fakultas Matematika lan Ilmu Pendidikan
    • Fakultas Basa Asing
    • Fakultas Psikologi
  • Institute of Medicine
    • Fakultas Affairs medical lan Pediatrics
    • fakultas dental
    • Fakultas Farmasi
    • Medical College
  • Institut Cross-budaya Komunikasi lan Hubungan Internasional
    • The Preparatory Fakultas
  • Institute of Management
  • Institut Ekonomi
  • Institut Teknologi lan Ilmu Alam
  • Fakultas Teknik Tambang lan Resource Natural Management
  • Fakultas Jurnalisme
  • Fakultas Teologi lan Social Sciences
  • cabang Alexeyevka
  • cabang Stary Oskol

History


Sajarah Universitas kita wis rapet karo sajarah pendidikan pedagogic ing Rusia. Reformasi saka taun 1860 dipun ing nyepetke-up saka ekonomi, perdagangan lan pangembangan ilmu militer lan digawa babagan Tambah perusahaan pendidikan. wiwit 1872 institusi pendidikan khusus - Gambling memulang - padha mantep.

on September 26, 1876 ing kutha kabupaten Belgorod Institute Training Guru kang – siji nomer sanga ing Rusia – didegaké dening supaya Mentri Pendidikan Public. Wiwit wektu iku cara angel nanging menarik saka Universitas kita wis dipunwiwiti.

on June 4, 1919 Institut Latihan Belgorod Guru kang dirombak menyang Belgorod Pedagogical Institute dening supaya Rakyat Commissariat kanggo Education saka RSFSR, lan ing 1920 iku dirombak menyang Belgorod Institute of Education Public.

ing 1922 Belgorod Institute of Education Public dirombak menyang Belgorod Praktis Institute of Education Public, kang reordered menyang Secondary School Pedagogical ing September, 1923.

ing 1939 dadi Institut Latihan Guru maneh.

ing 1941, nalika Perang Donya II wiwit, Institut mandegake fungsi. In1944, nalika fascists invaders padha ditundhung saka wilayah saka USSR, Institut maneh sawijining karya ing kutha Stary Oskol minangka Belgorod dirusak ing perang. Sawise perang Institut kasil dikembangaké sawijining kegiatan.

on June 21, 1954 Institut Latihan Guru kang dirombak menyang Pedagogical Institute.

ing 1957 Institut iki dibusak kanggo Belgorod lan diselehake ing bangunan ing Kommunisticheskaya werna (dina iki iku bangunan saka Social-Mineral Fakultas, 78 Preobrazhenskaya werna).

ing 1966 Institut dipindhah menyang bangunan anyar ing Stydencheskaya werna.

ing 1967 Belgorod State Pedagogical Institute iki dijenengaké М.S. Olminsky (Keputusan Dewan Mentri saka RSFSR No.411 Juni 6, 1967, Keputusan Menteri Pendidikan saka RSFSR No.142 Juni 29, 1967).

ing 1994 Belgorod State Pedagogical Institute dijenengi sawise М.S. Olminsky iki ganti jeneng Belgorod Pedagogical Universitas dijenengi sawise М.S. Olminsky (Keputusan Dewan Nasional Pendidikan Tinggi Federasi Rusia No.1005 Oktober 13, 1994 On ngganti saka perusahaan pendidikan sing luwih).

ing Juli, 1996 ing dasar Belgorod State Pedagogical Institute dijenengi sawise М.S. Olminsky ing Kementerian Pendidikan saka Federasi Rusia, Fakultas wilayah Belgorod Rusia Distance Learning Finance lan Ekonomi Institute of Dhéwan Nasional Pendidikan Tinggi Federasi Rusia lan Belgorod Medical College of Administrasi Belgorod Region, Belgorod State University saka National Council Pendidikan Tinggi Federasi Rusia didegaké, kang panerus saka Gambling kadhaptar ndhuwur (Keputusan Presiden Rusia No.1030 Juli 12, 1996, Keputusan Government Federasi Rusia No.880 Juli 23, 1996, Keputusan Dewan Nasional Pendidikan Tinggi Federasi Rusia No.1410 Agustus 14, 1996).

kasuksesan legal Belgorod State University kanggo Belgorod Pedagogical Institute, didegaké ing 1876, nyatakake dening keputusan Belgorod Region Arbitrasi Pengadilan Agustus 1, 2001 karo gati kanggo cilik А08-2793 / 01-6.

on Desember 5, 2002 Belgorod State University ditambah Register Negara ing Unified saka èntitas Legal minangka Institusi Pendidikan State of luwih Education Professional Belgorod State University.

on Januari 17, 2005 Lembaga Pendidikan State of luwih Professional Education Belgorod State University ditambah Register Negara ing Unified saka èntitas Legal minangka Institusi Pendidikan State of luwih Education Professional "Belgorod State University".

ing 2010 Universitas Negara ("BelSU") mung institusi akademis saka wilayah Belgorod, uga saka Distrik Federal Tengah (kajaba Universitas ibukutha Rusia), supaya diwenehake status "University Research National" (Keputusan Government Federasi Rusia No.812-r Mei 20, 2010).

ing 2011, ing basis saka ganti saka jinis ana ing Lembaga Pendidikan State of luwih Professional Education "Belgorod State University", ing Federal State Otonomi Lembaga Pendidikan saka luwih Education Professional "University Research National Belgorod State"(Universitas Nasional Riset "BelSU")didegaké (Keputusan Mendikbud lan Ilmu Federasi Rusia No.129 Februari 1, 2011).

Federasi Rusia iku pangadeg Universitas Nasional Riset "BelSU. Powers lan panguwasa ing ngedegaken saka Universitas sing duwe dening Mentri Pendidikan lan Ilmu Federasi Rusia.


Aja pengin ngrembug Belgorod State University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Belgorod State University ing Map


Photo


Photos: Belgorod State University Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Belgorod State University

Join kanggo ngrembug saka Belgorod State University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.