Universitas Financial ing Pemerintah Federasi Rusia

Universitas Financial ing Pemerintah Federasi Rusia

Universitas Financial ing Pemerintah Russian Details Federation

Ndhaftar ing Universitas Financial ing Pemerintah Federasi Rusia

Ringkesan


Universitas Financial wis mesthi wis misuwur kanggo kualitas pendidikan profesional iku diwenehake. Kanggo akèh puluh kita lulusan wis inti lan elit saka sistem financial lan ekonomi negara kang. Antarane wong-wong mau mentri finance lan mentri finance Wakil saka USSR lan Rusia, politikus, akademik, pengusaha, kepala saka bank-bank negara lan komersial, perusahaan industri lan financial, rectors universitas manca utama.

sukses lan prestasi sing bukti paling saka panguwasa Universitas Financial kang, kualitas lan daya saing program latihan.

Gugus ing Lulusan Academy milai kaputusan kanggo nyiyapake dana sumbangan karo kabeh bathi kanggo digunakake kanggo Finance program pembangunan lembaga, kanggo nambah fasilitas sawijining, ngleksanakake maneka proyek inovatif, ningkatake mutu pendidikan, lan ing.

Ketua Dewan Dana kang sumbangan of Trustees punika A.L. Kudrin, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Keuangan Federasi Rusia.

Dina Universitas Financial iku paling gedhé pendidikan lan riset Komplek, salah siji saka Rusia kang pendidikan lan riset pusat anjog ing kothak finance, kredit, Manajemen financial, insurance, pajak lan pajak, accounting, analisis lan audit, hubungan ekonomi, analisis resiko, Manajemen krisis, cara matematika ekonomi, administrasi umum lan kotamadya, hukum lan ilmu politik.

Universitas Financial dumadi saka jaringan kabèh cabang regional - afiliasi lan kantor perwakilan uga finance lan ekonomi colleges. Jumlah taunan saka mahasiswa ing Universitas luwih saka 30 ewu, karo puluhan ewu specialists njupuk kursus pembangunan penerjemah.

Dadi tansah ing timbal, ora mung kanggo ketemu tantangan wektu nanging uga kanggo nemtokake telpon kaping - iki kita sesanti saka sukses. curricula kita nggawe paling prestasi ilmu ekonomi nasional lan manca modern, lan teknologi pendidikan anyar sing digunakake Applied ing proses akademisi. Kita digunakake kanggo nambah sistem pendidikan kekal kalebu wis universitas training specialized kanggo schoolchildren, latihan kanggo specialists karo pendidikan SMK secondary, sarjana lulus universitas lan program gelar master), pendidikan pascasarjana (pasinaon PhD lan doktoral), pendidikan profesional liya sing luwih (macem-macem retraining lan pembangunan penerjemah program kanggo specialists), program pendidikan bisnis.

orientasi Praktis pendidikan iku utamané penting kanggo ekonomi dina. Sing kok Universitas panggonan khusus emphasis ing awake Praktisi experienced ing kapasitas saka dosen. Kepala saka bank-bank, perusahaan insurance lan audit uga struktur financial lan industri bisa karo kita siswa.

 

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Finance lan crediting

Menehi training in Economics karo kualifikasi (degree) Sarjana Ekonomi, utama Finance lan crediting

Fakultas Manajemen Financial

Menehi training in Management karo kualifikasi (degree) Sarjana Manajemen, Manajemen Financial utama

Fakultas Manajemen

Menehi training in:

  • Manajemen karo kualifikasi (degree) Sarjana Manajemen,
    State utama lan Governance Municipal, Manajemen Proyek

Fakultas Metode matématika ing Ekonomi lan Analysis Risk

Menehi latihan ing disiplin iki nduwé:

  • Pilih Kelompok lan IT Technologies karo kualifikasi (degree) Sarjana Pilih Kelompok lan Informatika, Analyst Financial utama
  • Applied Informatika karo kualifikasi (degree) Sarjana Terapan Informatika, utama Kimia lan Informasi Support saka Activities Economic

Fakultas Pajak lan Taxation

Menehi training in Economics karo kualifikasi (degree) Sarjana Ekonomi, Pajak utama lan Taxation

Fakultas Accounting lan Audit

Menehi training in Economics karo kualifikasi (degree) Sarjana Ekonomi, Accounting utama, Analysis lan Audit

Fakultas Relations Economic International

Menehi training in Economics karo kualifikasi (degree) Sarjana Ekonomi, Ekonomi World utama

Ekonomi Fakultas International

Menehi training in Economics (Lowongan Kerja)

Fakultas Hukum liyane

Fakultas Sosial lan Ilmu Politik liyane

Menehi latihan ing disiplin iki nduwé:

  • Hukum karo kualifikasi (degree) Sarjana Hukum, Hukum Public utama, lan kamungkinan kanggo nindakake Master karo kualifikasi (degree) Master of Law
  • Ilmu Politik karo kualifikasi (degree) Sarjana Ilmu Politik, Ilmu Politik utama, lan kamungkinan kanggo nindakake Master karo kualifikasi (degree) Master Ilmu Politik

Fakultas Finance International liyane

Menehi training in Economics karo kualifikasi (degree)

(Sarjana Ekonomi), Ekonomi World utama, lan kamungkinan kanggo nindakake Master karo kualifikasi (degree) Master Ekonomi

dhaftar Departemen Financial Universitas

1.“RISK Analysis lan Keamanan Ekonomi”
2.
“Audit lan Control”
3.
“Banks lan Management Bank”
4.
“Accounting”
5. “Education Financial lan Corporate Social tanggung jawab

6.
“State, Governance Municipal lan Corporate”
7.
“Hukum Sipil”
8.
“Lan Monetèr Relations Credit lan Privasi Monetary”
9.
“Manajemen investasi”
10.
“Informatika lan Programming”
11.
“informasi Teknologi”
12.
“Macroeconomics lan angger-angger macroeconomic”
13.
“Mathematics”
14.
“Modeling matématika pangolahan Economic”
15.
“International babakan dhuwit lan Relations Financial”
16.
“Manajemen”
17.
“Ekonomi Global lan Bisnis International”
18.
“Pajak lan Taxation”
19.
“Assessment lan Property Management”
20.
“Ilmu Politik”
21.
“Hukum Bisnis, Proses Civil lan Arbitrasi,”
22.
“Kelautan lan Biologi Akuatik”
23. Sosiologi

24
.
“insurance”
25.
“Teori Kemungkinan lan Statistik Mathematical”
26.
“Hukum Financial”
27.
“Pasar Financial lan Teknik Financial”
28.
“Manajemen Financial”
29.
“Finance”
30.
“Ekonomi lan Krisis Manajemen”
31.
“Economic Analysis”
32.
“Disiplin negara-Legal”
33.
“Marketing”
34.
“ekonomi mikro”
35.
“Ekonomi regional”
36.
“Analysis Systems in Economics”
37.
“Statistik”
38.
“Teori lan Sejarah Negara lan Hukum”
39.
“Hukum pidana”
40.
“Inggris Language”
41.
“Basa manca”
42.
“Psychology Terapan”
43.
“The Language Russian”
44.
“Ingosstrakh”
45.
“Philosophy”
46.
“History ekonomi”
47. luwih School saka Public Manajemen lan Administrasi: “Layanan Umum”

48. Institute Administrasi Bisnis lan Business “Innovative Manajemen”
49. International School Business “Business Innovative”
50. Public-
Partnership pribadi”
51. KPMG

52. Association of Banks Russian. Teknologi Banking Modern ”
53. Training Reserve Officer

54. “Pendidikan”

 

History


1919 - Pisanan ing institusi pendidikan Rusia pendidikan sing luwih dhuwur specialized in finance didegaké - Moscow Institute of Finance lan Ekonomi

1934 - Ing Moscow Institut Credit lan Ekonomi didegaké

1946 - Ing Moscow Institut Finance lan Ekonomi gabung karo Moscow Institute of Credit lan Ekonomi lan dadi Moscow Finance Institute

1991 - Akademi Finance State

1992 - Akademi Finance ing Pemerintah Russian Federation

wiwit 14.07.2010 - Universitas Financial ing Pemerintah Federasi Rusia


Aja pengin ngrembug University Financial ing Pemerintah Federasi Rusia ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Financial ing Pemerintah Federasi Rusia ing Map





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas Financial ing Pemerintah reviews Federasi Rusia

Join kanggo ngrembug saka Universitas Financial ing Pemerintah Federasi Rusia.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.