Kazan State University Technical dijenengi sawise A. N. Tupolev

Kazan State University Technical dijenengi sawise A. N. Tupolev

Kazan State University Technical dijenengi sawise A. N. Tupolev Details

Enroll at Kazan State Technical University named after A. N. Tupolev

Ringkesan


Kazan State University Technical iku salah siji saka institusi Russian anjog ing engineering pesawat, engine- lan instrument-produksi, ilmu komputer lan radio- lan engineering telekomunikasi. KSTU minangka universitas technical paling gedhé ing Republik Tatarstan lan wilayah Volga.

Universitas kalebu ing institut lan fakultas ngisor:

  • Institute of Aviation, Vehicles Land & energetika
  • Institute of Automation & Elektronik Instrument-Making
  • Institute of Technology Komputer & informasi Securuty
  • Institute of Radio-Engineering & Telekomunikasi
  • Institut Ekonomi, Bridge lan Teknologi Social
  • Fisika & Mathematics Fakultas
  • German-Russian Institute of Advanced Technologies

Kazan State University Technical kalebu 8 Gambling cabang gadhah njaba Kazan ing kutha-kutha ing Almetevsk, Chistopol, Leninogorsk, Naberezhnye Chelny, Nizhnekamsk, Zelenodolsk.

Universitas manggon ing 8 bangunan sampurna dilengkapi. Wis 6 Schlafsäle mahasiswa kang, lan hotel. Komplek olahraga kalebu 5 uga-dilengkapi aula olahraga njero ruangan, uga fasilitas ruangan kanggo ski & olahraga banyu. Universitas uga wis olahraga camp ing panggonan picturesque ing kali Volga, 40 km adoh saka Kazan.

A kampus anyar KNRTU-KAI saiki ing construction. gedung akademis pisanan iki kabuka kanggo siswa ing 2004; keloro saiki ing construction. Kabeh kampus iku bakal rampung ing sawetara taun.

ing 2008, KNRTU-KAI menang kompetisi kabeh-ing-Russian antarane bab antarane kabeh universities Russian karo program akademik inovatif kanthi irah-irahan “Sistem kanggo Training World Level Experts ing Lapangan Development lan Panganggone Informasi Teknologi minangka Factor Key kanggo Nyedhiyani Daya Saing in Machinery Produksi”. Loro-lorone Pemerintah saka Federasi Rusia lan Republik Tatarstan lan “Keunggulan lan inovasi Label” lan diutus Grant saka $20 mln. (equiv.) supaya ngleksanakake program inovatif KNRTU-KAI kang.

ing 2009, Kazan State University Technical dadi 1 saka 12 universities milih antarane kabeh universities Russian(saka babagan 900 lembaga negara HE lan 2000 gedhe-gedhe pribadi) kang pikantuk gelar bergengsi "University Research National" lan $70 mln. (equiv.) ngawèhaké saka loro Pemerintah saka Federasi Rusia lan Republik Tatarstan.

hubungan internasional

Kazan Research Universitas Nasional ngalami ing latihan saka mahasiswa manca. Saka awal banget 50th, mahasiswa saka Albania, Bulgaria, China, Ceko, Jerman wétan, Hungary, Korea Utara, Poland, lan Romania sinau ing universitas. Saiki lagi wirausaha unggul industri, guru lan ilmuwan ing negara asal.

Supaya aplikasi efforts rapi kanggo nglibatno ing universitas menyang kerjasama internasional lan luwih berkembang pranala langsung karo partners manca ing kothak pendidikan lan aktivitas ilmiah ing 1995, ing resolusi Board Academic ing KNRTU-KAI kang, ana iki diadegaké ing Departemen Ilmu Hubungan Internasional.

Ing pungkasan 15 taun, KNRTU-KAI wis dikembangaké kerjasama lan mlebu perjanjian bilateral karo universitas lan pusat ilmiah Austria, Brazil, China, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Egypt, Jerman, Great Britain, Finland, France, India, Ireland, Italia, Jordan, Korea, Lebanon, Libya, Poland, Portugal, Serbia & Montenegro, Slovakia, Republik Afrika Kidul, Spain, Sweden, Switzerland, Tanjung, Turkey, USA, etc.

Sawise meh break patang puluh taun, KNRTU-KAI miwiti memulang under-, lulusan lan kirim-lulusan mahasiswa saka akèh negara kabeh ndonya. Iki waé Departemen Relations International dikembangaké lan ngenalaken framework latihan kanggo siswa internasional. Awit wektu, KNRTU-KAI wis memulang siswa saka akèh negara kalebu Armenia, Azerbaijan, Byelorussia, China, France, Jerman, India, Jordan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Korea, Lebanon, Libya, Lithuania, Pakistan, Palestina, Tanjung, Tajikistan, Turkey, Turkmenistan, Ukraina, USA, Uzbekistan ing program akademik beda.

wiwit 2005 taunan Konferensi International Scientific kanggo kirim-lulusan lan lulusan mahasiswa karo partisipasi saka mantan KNRTU-KAI lulusan saka luar negeri wis dianakaké.

Departemen Ilmu Hubungan Internasional (IRD) aktif informs siswa, guru, peneliti babagan program internasional, ngawèhaké lomba, lan ing opprtunities pendanaan pendidikan lan ngelmu. . Bebarengan karo Wakil-Rectors lan departemen cocok, ing IRD conducted karya ing nglibatno loro Staff akademisi lan ngelmu saka Universitas menyang program akademik lan ngelmu internasional. Kasurung siswa lan guru paling motivasi lan disiapake kanggo aplikasi kanggo maringi program kerjasama internasional, kayata Wektu, Erasmus-World, Tacis, Intas, 5th , 6th lan Programmes Framework 7th Eropah (kabeh – Komisi Eropah), DAAD (Jerman), British Council (Great Britain), France Embassy in Federasi Rusia, PIV (Spain), Exchange-Visitor, U-Grade, Muskie (kabeh – USA), etc.

Sajrone taun, siswa, postgraduates, guru lan ilmuwan saka KNRTU-KAI dibukak universities, riset lan linguistik pusat ing Brasil, China, Cyprus, Finland, France, Jerman, Great Britain, Spain, Sweden, Switzerland, AS lan negara liyane karo tujuan pendidikan lan ngelmu.

Ing pungkasan 10 taun, universitas wis lulus bab 150 Diploma Specialists, 100 MSc lan 25 duwe gelar PhD saka negara manca.

KNRTU-KAI punika anggota saking Asosiasi Eropah Aerospace Universities Pegasus (2009).

Kanggo dasawarsa pungkasan, ajining diri KNRTU-KAI kang minangka pusat akademik lan ngelmu-tingkat dhuwur ndhuweni methodologi modern ing aktivitas pengajaran lan panalitèn, ngirimke kursus akademisi nyata, lan gadhah sekolah ngelmu kuwat kasil dikonfirmasi.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Institute of Aviation, Land Vehicles and Energetics
  • Institute of Automation and Electronic Instrument-Making
  • Institute of Technical Cybernetics and Informatics
  • Institute of Radio-Engineering and Telecommunications
  • Institut Ekonomi, Management and Social Technologies
  • Physics and Mathematics Faculty

 

INSTITUTE of AVIATION, LAND VEHICLES and ENERGETICS

includes the following departments:
1. Automobile Engines & Service
2. Air & Hydro-Dynamics
3. Aircraft Design and Construction
4. Material Engineering, Welding and Industrial Safety
5. Machinery Engineering & Engineering Graphics
6. Aircraft Production
7. Strength of Materials
8. Mesin jet & Power Systems
9. Heat Engineering & Engineering Power
10. Machinery Technology & Production Organization

 

Aircraft, Teknik, Marine and Automotive Engineering

· Aerodynamics & Heat-Exchange Processes in Aircrafts (PhD)
· desain, Construction and Manufacturing Technology of Aircrafts (PhD)
· Strength & Heat Regimes of Aircrafts (PhD)
· Technical Exploitation of Flying Vehicles and Engines (BSc)
· Machines of Fluid, Gas and Plasma (PhD)
· Machinery Engineering (BSc)
· Material Engineering and Material Technology (BSc & MSc)
· Design and Technological Support for Machinery Production (BSc & MSc)
· Ground Transport Technology Complexes (BSc)
· Exploitation of Transport and Technological Machines and Complexes (BSc)
· Technology and Equipment for Mechanical and PhysicoTechnical Processing (PhD)
· Naval Engineering, Ocean Engineering and Systems Engineering of Marine Infrastructure Facilities (BSc)

Aircraft Engines, Automobile Engines and Power Engineering

· Aircraft Engines (BSc & MSc)
· Heat Engines (PhD)
· Heat and Electrical Engines and Power Plants of Aircrafts (PhD)
· Power Machinery Engineering (BSc)
· Heat-Power Engineering and Heating Engineering (BSc & MSc)
· Thermophysics and Theoretical Heat Engineering (BSc & MSc)
· Turbomachine and Combined Installations (PhD)
· Teknik Fisika (BSc & MSc)
· Fisika plasma (PhD)

 

INSTITUTE OF AUTOMATION and ELECTRONIC INSTRUMENT-MAKING
includes the following departments:
1. Instruments and Information & Measuring Systems
2. Opto-Electronic Systems
3. Electrical Equipment
4. Automation and Control
5. Standardization, Certification & Technological Management
6. Industrial Ecology & safety
7. General Chemistry & Ecology

INSTITUTE OF TECHNICAL CYBERNETICS and INFORMATICS
includes the following departments:
1. Information Technology Design of computing machines
2. Control and Process Dynamics
3. Information Security Systems
4. Kelautan lan Biologi Akuatik & Informatika
5. Sistem Komputer
6. Automated Information Processing Systems & Control

 

INSTITUTE OF RADIO-ENGINEERING and TELECOMMUNICATIONS
includes the following departments:
1. Radio-Electronic and Information & Measuring Technology
2. Nanoengineering in Electronics
3. desain & Manufacturing of Electronic Equipment
4. Radio-Electronic & Telecommunication Systems
5. Television & Multimedia Systems
6. Radio-Electronic & Quantum Instruments
7. Special Technologies in Education

PHYSICS and MATHEMATICS FACULTY
includes the following departments:
1. Fisika Umum
2. Mathematics luwih
3. Technical Physics
4.Theoretical & Applied Mathematics and Mechanics
5. Special Mathematics
6. Laser Technologies

INSTITUTE OF ECONOMICS, MANAGEMENT AND SOCIAL TECHNOLOGIES
includes the following departments:
1. Basa manca
2. History & Public Relations
3. Ilmu Sosial lan Politik & Manajemen
4. Philosophy
5. Athletics & Olahraga
6. Ekonomi & Business Management
7. Economic Law
8. Russian & Tatar Languages
9. Economical Theory
10. Engineering Psychologies & Pedagogics

 

History


Kazan National Research Technical University named after A.N.TupolevKAI (KNRTU-KAI) iki diadegaké ing 1932. The history of the University is closely related to the progress of Russian aeronautics. Fundamental education and profound scientific research are the distinguishing features of the university, which make it very attractive for a great number of young people. Until the recent time, it was well known as Kazan Aviation Institute (KAI). ing 1973, the Institute was named after Andrey N.Tupolev, the prominent aircraft designer. ing 1992, it obtained the status of the State Technical University. It is one of 12 first Russian technical universities given the status of National research University. Last time, the University was accredited be the Ministry of Education and Science of the Russian Federation in 2012.

KNRTU-KAI belongs to the number of Russian universities that won reputation of reliable partner on the international scientific and educational market. We are proud of our history, we keep our traditions, we have powerful scientific potential and high quality teaching staff. This allows us to be a trustworthy partner in the international educational and scientific market, with our own results of high level.

Luwih saka 80 thousand graduates of our University work fruitfully in all regions of Russia and all over the world. Our University works to create a multilevel unremitting training system, offering wide range possibilities for further training and professional development.

To meet your particular aims and needs we offer a wide range of programmes in different levels: Engineer or Specialist Diploma, Sarjana, Master or Ph.D. Degree, etc. Choosing KNRTU-KAI you are selecting the University that is classified as one of the best Technical Universities of Russia


Aja pengin discuss Kazan State Technical University named after A. N. Tupolev ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Kazan State University Technical dijenengi sawise A. N. Tupolev on Map


Photo


Photos: Kazan State University Technical dijenengi sawise A. N. Tupolev Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Kazan State University Technical dijenengi sawise A. N. Tupolev reviews

Join to discuss of Kazan State Technical University named after A. N. Tupolev.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.