Medical University Krasnoyarsk State

Medical University Krasnoyarsk State. Sinau Kedokteran ing Rusia

Krasnoyarsk State Details University Medical

Ndhaftar ing Krasnoyarsk University Medical State

Ringkesan


Krasnoyarsk State University Medical iku salah siji saka Universities paling ora mung ing Siberia lan ing Timur Jauh nanging uga ing Rusia. kita lulusan bisa kabeh ndonya kalebu Antartika. Luwih saka 30 perjanjian kerjasama internasional padha mlebu karo Universitas negara liyane.

Krasnoyarsk State University Medical iki pisanan introduce lan nandhakake sistem manajemen kualitas, lan ing 2007 kita tak diploma saka kompetisi Kabeh-Russian "Quality System of Preparation saka Lulusan saka institusi pendidikan Pendidikan Professional". ing 2008 universitas menangaké kontes "Sistem Specialists Training Quality Assurance". ing 2009 KrasSMU iki klebu menyang REGISTER saka "Institutions 100 Best Higher Education saka Rusia". ing 2010 persetujuan kerjasama iki mlebu karo Federasi Donya kanggo Education Medical (WFME) lan Asosiasi kanggo Education Medical ing Eropah (AMEE). ing 2011 Universitas wis ditingkat minangka salah siji saka universities ndhuwur-tingkat saka Rusia lan iki klebu ing Register National institusi pendidikan anjog saka Rusia. Ing taun kang padha kita menang kompetisi Kabeh-Russian "Lifestyle Sehat luwih Lembaga Pendidikan". ing 2012 lan ing 2014 universitas kita dados juwara saka kompetisi Kabeh-Russian "The Programs Educational Best of Russia Innovative".

Saperangan ilmuwan kita padha dianugerahi karo Russian Federation Government hadiah lan Bebungah saka Présidhèn Federasi Rusia kanggo ilmuwan enom ing lapangan ilmu lan teknologi.

Krasnoyarsk State University Medical dianggo hard kanggo mesthekake yen saben mahasiswa sing lumebu Krasnoyarsk State University Medical dijenengi sawise Prof. V.F Voino-Yasenetsky bakal nampa pendidikan paling.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Dikdas Medical
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Pediatrics
  • Institut Dentistry
  • Fakultas Farmasi
  • Departemen Psikologi Clinical
  • tengah psikologis
  • Departemen Kesehatan Cybernetics lan Control ing Health Care
  • Fakultas wis universitas, lan pelatihan karya dadi
  • training Branch menyang karya sosial

History


Krasnoyarsk State Medical Institute iki diadegaké November 21, 1942 kaputusan Komite Kabeh-Union ing luwih Education ing Konsili Commissars Rakyat lan Rakyat Commissariat Kesehatan saka USSR dening setunggal ngungsi Krasnoyarsk Voronezh Dental Institute, bagéan saka 1st Leningrad Medical lan 2-First Institute Medical Leningrad, sarta Leningrad pediatric Institute lan Leningrad Institut Dentistry. [2]

Ing Jeksa Agung bisa ngetokake pisanan siswa KSMI seket-siji dhokter.

Sakdurunge 1958, Institut iki mung program latihan – Umum Kedokteran, ing 1958, fakultas pediatric dibuka.

ing 1978, Sekolah Dental wis dibukak.

ing 1992-2013 taun, lulusan saka fakultas pendidikan nursing luwih.

ing 2006, Fakultas Farmasi kabuka.

ing 2010, Departemen Psikologi Clinical dibuka

ing 2011, fakultas cybernetics medical dibuka.


Aja pengin ngrembug Krasnoyarsk State University Medical ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Krasnoyarsk State Medical on Map


Photo


Photos: Medical University Krasnoyarsk State Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews University Medical Krasnoyarsk State

Join kanggo ngrembug saka Krasnoyarsk University Medical State.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.