Kuban State University

Kuban State Details University

Ndhaftar ing Kuban State University

Ringkesan


Kuban State University iku salah siji pusat ilmiah lan pendidikan paling gedhé ing kidul Rusia. Founded in September 1920, wis Sajarah 95-taun adhedhasar tradisi paling pendidikan klasik lan prestasi dikenali.

ing 2015, Universitas kasusun saka 17 fakultas, Institut Primary lan Secondary Education Kejuruan, program latihan pascasarjana (60 Keahlian) doktor luwih (19 Keahlian), 10 Gambling, Institut Testing Teknologi lan Education Luwih Umum, ing retraining Professional lan Advanced Training Institute.

Kuban State University, antarane 55 universities anjog saka Rusia, menang kompetisi program pembangunan strategis lan sampun nerapaken program kanggo telung taun wis. kamenangan KubSU ing kompetisi program kegiatan hubungan mahasiswa 'wis diijini Universitas kanggo munggah menyang tingkat anyar pembangunan saka pamaréntah mahasiswa lan karya pendidikan karo siswa.

KubSU kebayar waé khusus kanggo asil dandan saka kualitas pendidikan. Siswa lan lulusan saka University wis menang akeh internasional, siri lan lomba nasional lan regional. training mutu lulusan menthekake kanthi lampahipun “diploma pindho” project: mahasiswa Fakultas Ekonomi bisa diwenehi sertifikat pendidikan merata dikenali ing Rusia, Jerman lan Republik Ceko.

integrasi efektif pangolahan ngelmu lan pendidikan iku karakteristik saka KubSU. Riset digawa metu dening ilmuwan KubSU saka kapentingan gedhe loro ing negara kita lan luar negeri, minangka bukti dening perjanjian ing kerjasama lapangan èlmiah karo organisasi internasional lan institusi lan akeh penghargaan diwenehi kanggo KubSU kanggo pembangunan ngelmu dening komisi pakar kuoso pameran internasional lan nasional lan lomba.

kerjasama internasional KubSU ing lapangan pendidikan saya ngembangaken. siswa, profesor lan Staff melu aktif ing program saka mobilitas akademisi - padha menyang institusi pendidikan lan ngelmu manca beda kanggo latihan, retraining lan njupuk pengalaman praktis.

Universitas ngembangaken minangka organisasi masyarakat-oriented, nggawe kabeh kahanan sing perlu kanggo poto-jaminan wong ing kabeh lingkungan kegiatan – ilmu, pendidikan, seni, olahraga, etc.

lingkungan ngelmu lan pendidikan modern, sing njamin training ahli competitive nuntut ing masyarakat, wis kawangun lan lagi terus-terusan optimized ing KubSU.

Tokoh ngisor nuduhaké informasi saka riset lan potensial pendidikan saka Kuban State University:

  • luwih saka 27 000 siswa dipuntampi ing 31 kejaba 55 kelompok dikumpulke saka program specialists;
  • bab 6,000 lulusan saben taun;
  • revenue taunan – luwih saka 2.4 milyar rubles;
  • bathi saka riset lan inovasi – luwih saka 260 yuta rubles;
  • luwih saka 340 siswa nampa Beasiswa (diwenehake dening Presiden, Pemerintah Federasi Rusia, Administration Krasnodar Territory lan akeh dana amal lan organisasi);
  • luwih saka 50 perjanjian ing kerjasama ing bidang pendidikan, lan kabudayan karo organisasi ngelmu lan pendidikan 26 negara;
  • Kuban State University wis mung universitas ing Krasnodar Territory dikenali minangka salah siji saka 40 universities paling apik ing Rusia, miturut asil saka ranking National, nyawiji dening grup informasi internasional Interfax bebarengan karo “ekho Moskvy” (stasiun radio Russian), kang nampilake dhaptar 208 institusi pendidikan sing luwih dhuwur; miturut HFS, KubSU wis dadi kaloro (sawise Universitas Southern Federal) universitas paling apik ing South Rusia;
  • Kuban State University mung University Kuban sing ngetik ndhuwur 50 universities Russian paling apik ing aspèk ekonomi lan administratif, miturut HFS nyawiji dening “Expert RA” agensi;
  • Kuban State University wis kadhaptar antarane ndhuwur 50 universities paling miturut peringkat nyawiji dening Vladimir Potanin Foundation amarga asil saka partisipasi siswa lulusan lan profesor ing program pendidikan saka Foundation.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Arsitektur lan Design
  • Fakultas Seni lan Graphics
  • Fakultas Biologi
  • Fakultas Kimia lan High Technologies
  • Fakultas Teknologi lan Komputer Matématika
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Geografi
  • Fakultas Geology
  • Fakultas History, Sosiologi lan Hubungan Internasional
  • Fakultas Jurnalisme
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Manajemen lan Psychology
  • Fakultas Matematika lan Komputer Ilmu
  • Fakultas Modern Languages
  • Fakultas Fisika lan Teknologi
  • Fakultas Pedagogics, Psikologi lan ilmu Communicational
  • Fakultas filologi Russian

History


kang sajarah Kuban State University, almamatere kita, wiwit ing September 5, 1920.

Sanalika sawise panyiapan saka University, rektor pisanan, Nikander Alexandrovich Marks, mantan Umum Tentara Tsar kang, kapilih dening Papan profesor. Panjenenganipun lan sejarawan pinunjul lan arkeologis, sing njupuk spesialisasi systematizing manuskrip ditulis sadurunge wektu Peter Agung. ing 1920 Universitas wis 35 profesor, 108 guru, lan 16 asisten riset.

Ing musim gugur taun 1921, alangan ekonomi abot amarga krisis finansial negara kang nyebabake penutupan sawetara Universities in Republik Sovyèt enom, kalebu Kuban State University, sing banjur dadi Institut Keguruan. Karo sing istiméwa saka Fakultas Kedokteran, kang dadi Universitas kapisah, Institut Keguruan marisi misi Kuban State University, upholding tradhisi lan prinsip pendidikan Russian. ing 1970, Institut dadi Universitas maneh.

Lan landmark penting sadawane dalan ana Pemilu Vladimir Andreevich Babeshko minangka Rektor Universitas ing 1982. Ing arah kang Staff saka Universitas wis diganti ing panggolekan menyang laku tradhisi paling ilmu Russian, Ngapikake proses learning ing basis saka proses ilmiah.

Kuban State University antarane institusi pendidikan sing luwih anjog ing Rusia. ing 2002 Kuban State University dianugerahi klub bisnis medali emas Russian-Swiss kanggo "impeccable Reputation Business" lan kontes diploma saka Nobel saka "Gold Medal: Quality Eropah "ing 2004 lan 2005.

ing 2009 agensi sawijining "Reitor" kalebu Universitas menyang dhaftar ndhuwur Universities paling apik donya, kang ana ing sepuluh antarane institusi pendidikan sing luwih dhuwur saka Federasi Rusia lan njupuk Panggonan pisanan antarane institusi pendidikan sing luwih saka Southern Federal District.


Aja pengin ngrembug Kuban State University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Kuban State University ing Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Kuban State University

Join kanggo ngrembug saka Kuban State University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.