Moscow Power Engineering Institute

Moscow Power Engineering Institute

Moscow Power Engineering Institute Details

Enroll at Moscow Power Engineering Institute

Ringkesan


MPEI sepur ing Bachelors, Master lan Specialists (engineers) ing 15 pituduh lan 73 Universitas Research specialties.National “Moscow Power Engineering Institute” iku salah siji saka universities technical paling gedhé Rusia. Menehi training spesialis lan penelitian ilmiah ing lapangan semangat, electrical engineering, electronics radio, engineering komputer.

MPEI wis bangunan pendidikan modern, Laboratorium akademisi lan ngelmu, hostels siswa, fasilitas eksperimen kuat, pilot-tanduran, lan panas lan daya tanduran akademisi-riset, taman technical universitas.

Total wilayah akademisi punika 262450 m2 Total nomer mahasiswa luwih saka 15000 wong. acceptation siswa Annual 'kira 3000 wong. Jumlah Ph.D.-siswa lan Dr. Sci. calon iku 620 wong. Sawetara guru full-ukuran punika 1560 wong. saka wong-wong mau 17% duwe Dr. Sci. derajat lan gelar profesor, lan 56% duwe Ph.D ing. derajat.

MPEI sepur ing Bachelors, Master lan Specialists (engineers) ing 15 pituduh lan 73 Keahlian.

18 Disertasi dewan sing tumindak ing MPEI. Ph.D ing. lan Dr. Sci. iki: bisa mbelo ing mau Dewan ing 43 Keahlian.

MPEI punika dilisensi ngganjar derajat ngisor (saringan) kanggo lulusan karo nerbitake Jl Russian negara:

  • Sarjana Ilmu (dadi pendidikan 4 taun)
  • Specialist certified (Engineer, Economist, Manager etc.) (dadi pendidikan 1,5 taun sawise mesthi Bachelor)
  • Master of Science (dadi pendidikan 2 taun sawise mesthi Bachelor)
  • Philosophy Doctor (ing technical, fisik-matematika, ilmu ekonomi) (dadi pendidikan 3 taun)
  • Doctor of Sciences (ing technical, fisik-matematika, ilmu ekonomi) (dadi pendidikan 3 taun)

fasilitas MPEI tambahan:

  • perpustakaan MPEI, kang kitab kang dana kalebu near 2.000.000 buku;
  • hostel Komplek 5.000 wong;
  • polyclinic kanggo siswa: stasiun ambulance, kamar dokter-specialists ', tengah diagnostik komputer, sanatorium-preventorium kanggo siswa (120 panggonan);
  • Olahraga Komplek: stadion “Energy”, aula gymnastic, aula kanggo latihan ing bagean tartamtu, lapangan tenis, kolam renang, TCTerms kanggo peralatan singing leasing;
  • dhasar rekreasi Students ': Olahraga-camping “Alushta” , Olahraga-camping “Energy”;
  • macem-macem dhasar kanggo laku industri kanggo siswa;
  • Biro desain Students ';
  • House of Budaya karo sawetara balai, latar kapisah kanggo bagean lan kelompok cilik, kanggo siswa ngaso soré, kanggo prayaan saka pameran nasional kanggo siswa manca MPEI lan pawiyatan luhur liya Moscow;
  • cafe siswa, pusat pangan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Classical applied institute.
  • Institute of automatics and computer science.
  • Institute of energy effectiveness problems.
  • Radio engineering and electronics institute.
  • Thermal and atomic power engineering institute.
  • Institute of technology, economics and enterprise.
  • Electrical engineering institute.
  • Power industry institute.
  • Power mechanical engineering and mechanics institute.
  • Faculty of access courses.
  • Institute of humanities.
  • Institute of industry educationMPEI-FESTO”.
  • Institute of industry safety.


Aja pengin discuss Moscow Power Engineering Institute ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Moscow Power Engineering Institute on Map





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Moscow Power Engineering Institute reviews

Join to discuss of Moscow Power Engineering Institute.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.