Moscow State Institut Hubungan Internasional

Moscow State Institut Hubungan Internasional

Moscow State Institute of International Relations Details

Enroll at Moscow State Institute of International Relations

Ringkesan


MGIMO punika institusi Rusia kang paling bergengsi pendidikan kanggo wong enom karo kapentingan internasional. Kanggo siswa internasional, MGIMO iku lan liyane: a modern, sambutan, lan intelektual pancingan Panggonan kanggo sinau ing kutha paling Rusia kang.

awak mahasiswa warna MGIMO kang 6,000 digambar saka rangking ndhuwur siswa Russian lan saka universities partner ing saindhenging donya. MGIMO nawakake sawetara sing godhongé amba saka kursus ing tingkat seng durung lulus lan lulusan - saka urusane internasional, ilmu politik, ekonomi, lan hukum internasional, wartawan, Manajemen bisnis, lan energi privasi. undergraduates International bisa aplikasi kanggo B.A kanthi Inggris-memulang. program utawa milih saka Kursus tantangan lan macem in Russian. Siswa seeking jurusan Master bisa aplikasi kanggo salah siji program pindho jurusan groundbreaking MGIMO kang, ana ing kemitraan karo institusi internasional, utawa ngupaya Panggonan ing salah siji saka luwih saka telung puluh program MA memulang in Russian.

Kanggo kabeh sajarahé, MGIMO terus kanggo Remake dhewe. Ing limang taun pungkasan, universitas punika sampun kawangun akeh kekancan anyar karo institusi anjog ing saindhenging donya. MGIMO wis nggabungaken kanthi menyang Pasetujon Bologna, Ejaan standar ketat kanggo institusi learning luwih Eropah. Universitas uga setya kanggo nuwuhaké tau-suwe saya apik awak mahasiswa, kurikulum, lan urip kampus sing terus kanggo nggambarake sawijining reputasi minangka Rusia kang paling bergengsi lan paling majeng kanggo mangerténi urusane internasional.

  1. RUSSIA'S PREMIER UNIVERSITY

MGIMO punika Rusia paling dikenal lan humaniora paling bergengsi institusi. Iku kelas donya ing saben pangertèn tembung – keunggulan kesuwur, sawijining, coeducational, lan publik endowed. MGIMO pitung sekolah lan papat Gambling pendidikan nyakup akeh departemen akademisi, bagean, lan program penghargaan, uga pusat interdisipliner lan program ngelmu ndawakake ngluwihi wates departemen tradisional.

  1. saestu INTERNATIONAL

universitas paling global Rusia kang, MGIMO wis ngarep Russian kanggo siswa saka sak donya kanggo saklawasé 60 taun, nyediakake luwih saka 5,000 internasional lulusan pendidikan ing ngrembaka minangka pemimpin ing sektor swasta lan umum global. Saliyane, MGIMO wis cedhak hubungan karo pusat pendidikan donya anjog, ing Eropah, Asia, Amérika, lan Afrika. MGIMO prides dhewe ing fokus global lan MGIMO ngarep kanggo mahasiswa global.

  1. pangenalan GLOBAL

MGIMO University ana satunggal Russia pisanan kanggo nggabungake Association Universities Eropah, lan iku tapak kanggo Pasetujon Bologna. The MGIMO filsafat menehi kuliah kanggo program sarjana lan gelar Master kang dikenali ing saindhenging donya, karo murid entuk saringan kang tombol kanggo Employment lan akademisi kesempatan internasional. MGIMO Kehormatan doktor wis diparingi ing unggul global.

  1. WIDE KURSUS pilihan

MGIMO University nawakake diantara sawetara palng program pendidikan lan Spesialisasi kasedhiya ing universitas saka sawijining jinis ing ngendi wae. Nalika nerangake nyediakake mahasiswa karo context kanggé pangertosan donya kontemporer - dadi iku liwat diplomasi internasional, administrasi umum, business, ekonomi, Hukum, lan jurnalisme, ora kanggo sebutno 53 basa iku mulang - MGIMO unik.

  1. Pinunjul ACCESS Academic

MGIMO University ndadekke siji aspèk paling saka College seni liberal karo sing saka universitas riset utama. pendekatan iki menehi mahasiswa karo akses cedhak luwih saka 1200 profesor lan anggota fakultas, kalebu 20 lengkap anggota lan anggota sing cocog Russian Academy kesuwur of Sciences, luwih 113 Doctors ilmu lan 400 doktor saka calon ilmu. akademik MGIMO njupuk bangga ing siswa sawijining.

  1. WORLD RISET kesuwur

Karo reputasi pinunjul lan status akademisi MGIMO terusan rangking Highly ing ratings universitas. sawijining riset wis lengkap global liwat collaborations karo Gambling anjog ing Rusia, CIS negara, lan ing saindhenging donya.Ing payung saka Kementerian Luar Negeri, MGIMO punika kawicaksanan esteemed mikir-tank lan forum kanggo debat lan analisis pembangunan internasional lan saiki urusane, karo panganggo kanggo analisis global Highly sought sawise.

  1. pendidikan Inovatif

Wiwit sesanti lan filsafat wiwitan MGIMO sawijining wis gabung kakakuan akademisi tradisional karo inovasi intellectual. Innovative Program Educational universitas, dipun ginakaken liwat 2007-2008, gawe anyar sawijining fokus ing pendidikan adhedhasar Kompetensi. Program iki uga weruh MGIMO berkembang sistem kualitas anyar nggambarake tren ngelmu lan pendidikan kontemporer, karo laku Manajemen anyar lan teknologi, lan narik kawigaten para pendidikan internasional.

  1. KEMUNING Academic

Universitas kesuwur kanggo keunggulan akademisi, tegesipun padhang pemimpin mangsa Rusia sing sinau ana saiki, kanthi nomer tambah saka mitra internasional sing. Saben taun lulusan SMA paling Rusia kang saingan kanggo saklawasé a ewu panggonan anyar, karo sawetara program – utamané ekonomi, Hukum, lan hubungan internasional – gadhah nganti 30 pelamar kanggo saben panggonan.

lulusan MGIMO kalebu présidhèn, perdhana mentri, lan mentri manca saka Azerbaijan, Armenia, Belarus, Bulgaria, Kazakhstan, Mongolia, Slovakia, Ukraina lan negara liyane.

  1. JEJARING BANG

MGIMO menehi ora mung pendidikan majeng, nanging kesempatan unparalleled kanggo gain kontak profesional kang bakal keno uga ngluwihi pendidikan formal. Sawijining framework akademisi kaku lan tantangan wis temen dening lingkungan sosial sehat ngendi masyarakat mahasiswa lan Lulusan banget diakses lan sambutan kanggo siswa manca. Ing lingkungan iki siswa dina bisa dadi kanca saka sesuk kang internasional politik, legal, bisnis lan sosial pemimpin.

  1. Agung LIFE SOSIAL

Beyond sinau, siswa MGIMO bakal manfaat piyambak digambar kanggo akeh konser, tarian, komedi bengi, lan acara ing saben olahraga imaginable. Organisasi mahasiswa isi tanggalan karo prastawa sosial tambahan. mesthi, MGIMO ing Moscow, ing salah sawijining kutha gedhe ing donya, karo Uploaded ngurmati budaya lan sajarah, budaya sregep lan Nightlife mancorong. Iku uga nawakake akses gampang kanggo bhinéka lan energi saka Rusia kontemporer, lan warisan budaya epik sawijining. MGIMO iku pengalaman urip apik kanggo siswa internasional.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • International School hubungan
  • School of International Economic Relations
  • International Law School
  • School of International Journalism
  • School of Political Science
  • School of International Business and Business Administration
  • School of Applied Economics and Commerce
  • International Institute of Energy Policy and Diplomacy
  • International Institute of Administration
  • European Studies Institute
  • School of Government and International Affairs

History


MGIMO, which, in Russian, stands for Moscow State Institute of International Relations, was founded on October 14, 1944 when the USSR Council of People’s Commissars reorganized the recently created School of International Relations of the Moscow State University into an independent institute. Initially called the Institute of International Relations (IMO) its first 200 students were veterans who had survived the ordeals of the Second World War and were determined to build international peace and stability.

 

From the outset MGIMO was intended to become a unique academic research and education center. It quickly became Russia’s leading diplomatic training institution, with MGIMO academics making a major contribution across the fields of international relations, country and regional studies, international law and international economic relations. tambahan, it took a position at the forefront of scientific endeavor, with the establishment of several world renowned scientific schools, and as the workplace of many outstanding Russian scientists, including Academy of Sciences members E.Tarle, L.Ivanov, V.Trukhanovskiy, S.Tikhvinskiy, N.Inozemtsev, and Y.Frantsev.

Originally MGIMO comprised three schools: International School hubungan, School of International Economic Relations and School of International Law. International students began coming to MGIMO from 1946. Since then MGIMO alumni have become national business, diplomatic and legal leaders in many countries, with several becoming Foreign Ministers, heads of government, and even Presidents.

ing 1954 the Moscow Institute of Oriental Studies, one of the oldest Russian institutes and successor to the Lasarevsky School created in 1815, was integrated into MGIMO. The Institute’s library was greatly enriched by the addition of the famous Lasarevskaya library, which had no peer for its large body of oriental literature.

ing 1958 MGIMO incorporated the Institute of Foreign Trade, which had previously operated under the aegis of the USSR Ministry for Foreign Trade. This led to an expansion of the School of International Economic Relations and a focus on training foreign trade and economic specialists. ing 1969 the International Journalism School was founded.

In the late 1980s and early 1990s, the profound social and economic change sweeping Russia saw major changes in MGIMO’s structure and educational programs. ing 1991 a new School of International Business and Business Administration was founded.

 

wiwit 1992 the Institute has been headed by the Rector, Professor Anatoly Torkunov, whose leadership has been instrumental in overcoming the turmoil of the 1990s. Under his tenure MGIMO has embarked on a comprehensive program of educational modernization and innovation, including closer integration with European higher education, through entrance into the Bologna process, the broadening of international contacts, and the elevation of the Institute to the forefront of international education and science.

ing 1994 MGIMO was granted University status. The same year saw the creation of the International Institute of Administration, following a decision by the Russian Government on government administration and municipal management training. 1998 saw the founding of the School of Political Science, the first of its type in Russia to focus on training public service managers.

ing 2000 the International Institute of Energy Policy and Diplomacy was established, under the aegis of MGIMO, on the initiative of leading Russian energy companies. The mission of the Institute is to train managers for the promotion of international energy cooperation.

MGIMO’s European Educational Institute was founded in 2006, reflecting joint efforts by the Russian Federation and European Union to organize continuing education programs for Russian and European officials.

2011 has seen the founding of MGIMO’s youngest school, the School of Applied Economics and Commerce. It is unique for its BA program in Ecology and Wildlife Management, which develops expertise in the field of economic and ecological issues.

Every year MGIMO accepts more than one thousand new students, from every part of the Russian Federation, and internationally from more than 60 negara. Swara 35 thousand Russian and global alumni are proud to have graduated from Moscow State Institute of International Relations. Divisions of the MGIMO Alumni Association are active in many countries around the world. ing 2007, the MGIMO Alumni Association established Russia’s first university endowment – the Development Foundation for MGIMO.


Aja pengin discuss Moscow State Institute of International Relations ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Moscow State Institute of International Relations on Map


Photo


Photos: Moscow State Institut Hubungan Internasional Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Moscow State Institute of International Relations reviews

Join to discuss of Moscow State Institute of International Relations.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.