Moscow State University

Moscow State University. Study ing Rusia

Moscow State Details University

Ndhaftar ing Moscow State University

Ringkesan


Moscow State University punika institusi pendidikan sing paling tuwa saka Rusia. Diadegaké ing 12 Januari 1755 ing Saint Tatyana ing Keputusan permaisuri Elizaveta Petrovna ing inisiatif saka gedhe ilmuwan Rusia Mikhail Vassilievich Lomonosov sawisé kuwi banjur dijenengi. Dina madegé (Jan 12) dirayakake minangka Day Mahasiswa ing Rusia.

taun 2005 wis ditandhani karo perayaan lan luwih saka 900 acara khusus darmabakti menyang 250 mengeti saka MGU. A perpustakaan UII, fakultas anyar medicine lan Clinic universitas modern tandha prastawa khusus.

Moscow State University wis tradisi dawa-ngadeg saka akademisi keunggulan. Ing universitas Russian iki sekolah ngelmu lan pendidikan paling tuwa lan paling misuwur saka reputasi internasional wis kawangun. Antarane lulusan lan profesor ana Nobel Prize pemenang lan dikenal donya ilmuwan. Moscow State University kalebu sawetara Gambling ngelmu specialized ing wilayah paling pinunjul saka ilmu modern kayata Mechanics, Fisika nuklir, Astronomy, laser, Biology molekul, Chemistry Bioorganic, Anthropology, Ilmu bahan, Ecology, Ilmu kamanungsan, lan liya-liyane.

Jumlah total siswa dipuntampi (kalebu kirim-lulusan lan siswa part-wektu) punika 40 000. Staff kalebu luwih saka 8 500 profesor, associates profesor lan associates riset. Saiki nomer mahasiswa manca lan postgraduates punika 5000 saka 80 negara.
Moscow State University nduwéni perjanjian karo organisasi internasional anjog (contone, UNESCO, The World Bank), iku anggota saka akeh hubungan internasional, lan mlebu liwat 300 perjanjian karo Universitas Milano. The Lomonosov University punika tengah antawis universities ing tlatah tilas USSR.

Akeh sarjana pinunjul, pemimpin umum lan negara ing donya wis kapilih Professors Kehormatan lan Doktor saka Universitas. Antarane wong-wong mau sing J. Goethe, ingkang dipun tresnani wuyung Jerman lan novelis, pisanan Perdana-mentri India Jawaharlal Nehru, Margaret Thatcher, lan pungkasan nanging ora paling, Bill Clinton.

Akeh pemimpin politik saiki lan sasi, kayata M. Gorbatchev sing alumni saka Moscow State University lan underling ambisi-ambisi universitas kanggo nyedhiyani kuliah paling apik kanggo wong paling. Iki kok disaranake sampeyan kanggo mangerteni russian ing univerity Moscow State.

Yen arep kanggo ndhaftar ing MGU, priksa metu kaca rincian informasi kita kanggo calon mahasiswa. Budget taunan MGU Jumlah kanggo rubles kira-kira 2BN (bab USD 350 yuta).

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Mechanics lan Matematika
  • Fakultas Matematika Komputasi lan Cybernetics
  • Fakultas Physics
  • Fakultas Kimia
  • Fakultas Ilmu Bahan
  • Fakultas Biologi
  • Fakultas Bioengineering lan Bioinformatika
  • Fakultas Ilmu Lemah
  • Fakultas Geology
  • Fakultas Geografi
  • Fakultas Kedokteran dhasar
  • Fakultas Teknik fisik lan kimia dhasar
  • Fakultas History
  • Fakultas filologi
  • Fakultas Filsafat
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Jurnalisme
  • Fakultas Psikologi
  • Institut Ilmu Asia lan Afrika
  • Fakultas Sosiologi
  • Fakultas Ilmu Area Basa Manca lan
  • Fakultas of Public Administration
  • Fakultas World Politics
  • Fakultas Fine lan Pentas
  • Fakultas pangolahan Global
  • Fakultas Ilmu Pendidikan
  • Fakultas Ilmu Politik
  • Sekolah Administrasi Bisnis
  • Moscow School of Economics
  • Sekolah Translation and Interpretation
  • Graduate School of Public Administration
  • Sekolah Audit State
  • Graduate School of Management lan inovasi
  • Graduate School of Business Innovative
  • School Kontemporer Sciences
  • Sekolah Television
  • Sekolah Tinggi Privasi ing Budaya lan Management ing Sphere of Kamanungsan
  • Fakultas Training Military
  • Fakultas Bioteknologi

History


Ivan Shuvalov lan Mikhail Lomonosov dipun ing idea saka universitas, lan Rusian Maharani Elizabethdecreed diadegaké ing Januari 25 1755. Kuliyah pisanan njupuk Panggonan ing April 26. Rusia isih ngrameke Januari 25 minangka Siswa’ Day.

Saint Petersburg State University lan Moscow State University melu saingan loropaken liwat judhul universitas paling tuwa Rusia kang. Nalika Moscow State University madeg saka 1755, sawijining St. Petersburg pesaing dilakokno terus-terusan minangka “universitas” wiwit 1819, lan sumerep dhewe minangka penerus saka universitas diadegaké ing Januari 24, 1724, dening Keputusan Peter Agung.

Universitas Originally dikuwasani Principal Kedokteran Store ing Red Square saka 1755 kanggo 1787;Catherine Agung ditransfer menyang bangunan Neoclassical ing sisih liya Mokhovaya Street. bangunan utama iki dibangun antarane 1782 lan 1793 ing gaya Neo-Palladian, dirancang dening Matvei Kazakov, lan dibuka sawise 1812 Fire saka Moscow dening Domenico Giliardi.

Ing abad kaping-18, universitas wis telung departemen: filsafat, medicine, lan hukum. A College nyamektakaken afiliasi universitas sadurunge iku dibubaraké ing 1812. ing 1779 Mikhail Kheraskov didegaké sekolah asrama kanggo parasulinggihe (Papan Noble), kang dadi ulah raga kanggo bangsawan Rusia ing 1830. Universitas penet, mbukak dening Nikolay Novikov ing 1780s, diterbitake ing koran paling populer ing kakaisaran Rusia - Moskovskie Vedomosti.

ing 1804, pendidikan medical dipérang dadi Clinical (therapy), bedhah, lan fakultas Kebidanan. Ing 1884-1897 Departemen Kedokteran – didhukung dening sumbangan pribadi, Hall City, lan pemerintah nasional – yasa ekstensif, 1.6 kilometer dawa, negara-saka-saka-gambar kampus medical ing Devichye Pole, antarane Garden Ring lan Novodevichy Convent. Dirancang dening Konstantin Bykovsky (ru), karo universitas Doctors kaya Nikolay Sklifosovskiy lan Fyodor Erismann tumindak minangka Konsultan. kampus, lan pendidikan medical ing umum, padha dipisahake saka universitas ing 1918. ing 2015 Devichye Pole dilakokno dening I.M sawijining. Sechenov Universitas pisanan Moscow State Medical lan macem-macem lembaga negara lan pribadi.

Ing werna kumrungsung mahasiswa tekan jero menyang 1800-an. ing 1905 organisasi sosial-demokrat metu ing universitas lan disebut kanggo nibakake tsar lan kanggo panyiapan saka republik ing Rusia. Pamaréntah tsarist bola-bali kaancam bakal punah, kanggo nutup universitas. ing 1911, ing protest liwat pitepangan saka pasukan dhateng kampus lan MENGASINGKAN profesor tartamtu, 130 ilmuwan lan profesor metu akèh, kalebu tokoh penting kayata Nikolay Dimitrievich Zelinskiy, Pyotr Nikolaevich Lebedev, lan Sergei Alekseevich Chaplygin. Ewu siswa padha diusir.

Sawisé Revolusi Oktober 1917 sekolah wiwit dilakokake proletariat lan petani anak. ing 1919 universitas ical kuliah Fees, lan fasilitas nyamektakaken iki diadegaké kanggo anak apa-kelas nyiapake kanggo ujian mlebu. Sak implementasine saka Plan First Five-Year Joseph Stalin (1928-1932), Gulag bagean tawanan dibangun saka universitas. Stalin mengko bakal ironically dipoyoki, nindhes, lan ngunjara intelligensia ing.

sawise 1991 sangang fakultas anyar padha mantep. ing 1992 universitas gained status unik: iku wis mbiayai langsung saka anggaran negara (bypassing Ministry of Education), kang menehi tingkat pinunjul saka kamardikan.

on September 6, 1997 Perancis musisi elektronik Jean Michel Jarre, kang Walikota Moscow wis khusus diundang kanggo nindakake, digunakake ing kabeh ngarepe universitas minangka sokongan kanggo konser. frontage njabat minangka layar nggambarake buta, nalika mercon,laser, lan searchlights padha kabeh dibukak saka macem-macem TCTerms sak bangunan. Ing tataran jumeneng langsung ing ngarepe bangunan, lan konser, judul “The Road To The 21 Century” ing Rusia (nanging ganti jeneng “Oksigen Ing Moscow” kanggo video / DVD release donya) kepincut akeh donya-rekaman 3.5 yuta wong.

wiwit 1953, paling saka fakultas wis dumunung ing Sparrow Hills, ing sisih kidul-kulon saka Moscow, 5 km saka pusat kutha. Bangunan utama iki dirancang déning arsitek Lev Vladimirovich Rudnev. Ing jaman pasca perang, Joseph Stalin orderedseven menara neoclassic ageng tiered dipunbangun watara kutha. Iki dibangun nggunakake pegawe Gulagor, minangka akeh saka Projects Construction Great Stalin ing Rusia. Dumunung ing pinggiran Moscow ing wektu saka sawijining construction, lokasi gedhong utama iku saiki bab setengah cara antarane tengah Moscow ing Kremlin lan watesan kota ing. The Jurnalisme Department saiki mapan lokasi asli universitas ing downtown Moscow tengen saka Manezh ing, langkah saka Kremlin lan bangunan pamaréntah liyane. Pancen, Kerep kumrungsung mahasiswa, kalebu mbantah werna, uga wis dating 1917 uga dadi salah siji alesan ngapa perancang Stalin Program ing Universitas tengen Kali Moscow, supaya adoh.

The MSU bangunan utama ana bangunan paling inggil ing donya njaba New York City ing wekdal mbangun sawijining, lan tetep ing bangunan paling inggil ing Eropa ngantos 1990. Menara tengah 240 m, 36 crita dhuwur, lan kang ana kaitané papat wings ageng mahasiswa lan fakultas akomodasi. Konon kanggo ngemot total 33 kilometer saka corridors lan 5,000 kamar.

Facilities kasedhiya nang bangunan kalebu bale konser, teater, museum, layanan administratif, perpustakaan, blumbang nglangi, stasiun polisi, Kantor Pos, umbah-umbah a, salon a hairdresser kang, sawetara canteens, kantor bank lan ATMs, kopi, cafeterias, papan perlindungan bom, etc. Bebarengan karo administrasi universitas, Museum Ilmu bumi lan papat ing fakultas utama - Fakultas Mechanics lan Matematika, Fakultas Geology, Fakultas Geografi, lan Fakultas Fine lan Pentas - saiki manggon ing bangunan utama. Lintang ing ndhuwur menara cukup kanggo kalebu kamar cilik lan platform ndeleng gedhe; abot 12 ton. facades bangunan sing ornamented karo jam buta, barometers, thermometers, patung, ngukir sheaves gandum, lan crests Soviet. Stands sadurunge Teras nampilaken patung lanang lan wadon siswa munggah optimistically lan dhiri menyang mangsa.

Nalika Sparrow Hills padha ing pinggiran kutha ing wektu saka construction saka bangunan utama, lagi saiki bab halfway saka Kremlin kanggo wates kutha. Saperangan bangunan lan olahraga liyane fasilitas padha mengko ditambahaké menyang kampus, kalebu mung stadion baseball ing Rusia. saiki, bangunan anyar punika dipunbangun Ilmu fakultas sosial, lan liyane siji anyar ukuran jembar wis mung wis dibangun kanggo perpustakaan, kang paling gedhé kaloro ing Rusia kanthi volume (sapérangan buku). Universitas uga wis sawetara bangunan asrama ing Southwest saka Moscow, njaba kampus.

Bangunan sajarah ing Mokhovaya Street saiki utamané omahé Fakultas Jurnalisme, Fakultas Psikologi, lan Institut Ilmu Asia lan Afrika. Universitas kalebu sawetara bangunan fakultas dumunung cedhak Manege Square ing tengah Moscow lan sawetara kampus luar negeri ing Ukraina, Kazakhstan, Tajikistan, lan Uzbekistan.

perpustakaan utama Universitas iku salah siji sing paling gedhé ing Rusia. prakiraan saiki suggest sing ngandhut kira-kira 9,000,000 volume. perpustakaan serves ing area 55,000 nonton saben taun, nggunakake kira-kira 5,500,000 buku.

Universitas nawakake kelas ing kampus utama ora mung ing Moscow, nanging uga ing kampus in Armenia, Ukraina, Kazakhstan, Azerbaijan lan Uzbekistan. Iki kalebu kampus Puschino MSU, kampus Podmoskovny MSU, kampus Chernomorsky MSU lan kampus Kazakhstan MSU. The Ulyanovsk cabang saka MSU dirombak menyang Ulyanovsk State University ing 1996.


Aja pengin ngrembug Moscow State University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Moscow State University ing Map


Photo


Photos: Moscow State University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Moscow State University

Join kanggo ngrembug saka Moscow State University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.