Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika

Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika

Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika Details

Ndhaftar ing Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika

Ringkesan


Ing 11 Februari, 2011 Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika (MTUCI) ngrayakake ulang 90th sawijining.
Antarane puluhan ewu lulusan sawijining ana uga- ilmuwan dikenal lan specialists, negara lan umum tokoh wigati Rusia lan akèh negara ing Asia, Afrika, Eropah lan Amerika Latin.
Dina iki MTUCI punika pusat pendidikan lan ngelmu paling gedhé kanggo nyepakaké lan retraining specialists Highly trampil ing lapangan telekomunikasi, informatika, engineering radio, ekonomi lan Manajemen.

Struktur Universitas isine loro cabang regional ing kutha-kutha Rostov-on-Don lan Nizhniy Novgorod, Scientific Center Research, Advanced Telekomunikasi Training Center, College of Telekomunikasi, Pre- pendidikan Preparatory Center, scientific- Pendidikan Range of Techniques New, Library Technical Scientific. Wolung Centers Latihan preparation saka specialists technical Russian digawe dening MTUCI bebarengan karo perusahaan telekomunikasi donya anjog sing fungsi. Ing basa MTUCI a technopark tenan apa kawangun dening puluhan pasarta saka macem-macem perusahaan lan organisasi ing telekomunikasi lan teknologi informasi bal digawé.
Universitas kepala Educational- Association metodologi ing pendidikan ing lapangan telekomunikasi, kang kasusun saka luwih saka 80 institusi pendidikan sing luwih dhuwur saka Rusia lan negara CIS.
Staff memulang MTUCI kira 700 wong. Antarane wong-wong mau ana sing liwat 100 profesor lan luwih saka 400 calon saka èlmu lan dosen senior. Antarane profesor saka University ana lengkap lan wartawan anggota saka akademi Russian lan internasional, pemenang saka Lenin lan hadiah State, hadiah saka Pemerintah Federasi Rusia.
About patbelas ewu siswa full time lan pendidikan Correspondence, siswa post-lulusan lan pamiarso saka macem-macem Kursus sinau ing Universitas. Education wis digawa metu miturut sistem pendidikan multilevel modern: sarjana ing, engineer ing, master ing 25 Keahlian lan 8 directions. Metode lan liya saka latihan ing basis saka prestasi paling anyar ing lapangan telekomunikasi lan teknologi informasi sing digunakake ing MTUCI. Konsep “universitas elektronik »saéngga “kanggo electronize” kabeh pangolahan pilihan, diakoni, latihan lan testing mahasiswa temen maujud. Tahunan luwih saka 1000 siswa lan siswa post-lulusan njupuk bagéyan ing karya ilmiah ing lapangan teknologi infocommunication inovatif ing basa saka MTUCI Riset Ilmiah Center .
Kerjasama internasional saka Universitas wis tahan kanggo meh 70 taun. Mahasiswa manca teka kanggo sinau ing MTUCI ing 1946. Wiwit sawetara ewu Master, bachelors, engineers, trainee lan luwih saka 350 calon saka èlmu saka 82 negara ing donya wis disiapake. Ing basis saka perjanjian langsung kerjasama karo 48 institusi lan 16 perusahaan saka 46 negara manca wis digawa metu. Universitas iku anggota saka Sector Pembangunan Uni Telekomunikasi International (ITU) lan main peran pinunjul ing kegiatan saka ITU organisasi internasional saka telekomunikasi

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Departemen “Teknologi informasi”
  • Departemen “Radio lan Televisi”
  • Fakultas “Jaringan lan sistem komunikasi”
  • Fakultas Ekonomi lan Manajemen
  • 1 Technical Fakultas Umum
  • 2 Technical Fakultas Umum
  • Lan Correspondence general fakultas technical
  • training Fakultas lan retraining (guru lan profesional)

History


Ing sajarah Universitas wiwit ing 1921 nalika Moscow Institut Teknik Listrik lan Komunikasi National (MIEENC) diwiwiti.

ing 1938 ing MIEENC gabung karo Engineering lan Akademi Teknologi Komunikasi (ETAC). Iki loro institusi pendidikan sing luwih kawangun ing basis saka Moscow Institut Komunikasi Engineers (clurut) kang jeneng ing 1946 menyang Moscow Institut Engineers Telekomunikasi (mite).

ing 1988 telung Gambling – mite, Kabeh-Union Institute for Correspondence ing Teknik Listrik lan Kabeh-Union Institute for Administrative Staff retraining kawangun ing basis saka Moscow Institut Komunikasi (Mic).

Miturut Keputusan Pemerintah Federasi Rusia ing 1992 ing mic iki rubah menyang Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika (MTUCI).


Aja pengin ngrembug Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika ing Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika reviews

Join kanggo ngrembug saka Moscow Technical University of Komunikasi lan Informatika.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.