Medical University State North-Western

Medical University State North-Western. Mbbs Study in Russia

North-Western State Details University Medical

Ndhaftar ing North-Western University Medical State

Ringkesan


North-western University Medical State dijenengi sawise I.I.Mechnikov iki kawangun ing Oktober 12 th, 2011, minangka asil saka panggabungan loro institusi medical pendidikan paling tuwa ing Rusia – Saint-Petersburg Medical Academy of Studies Postgraduate lan Saint-Petersburg State Academy Medical n. a. I.I. Mechnikov.

Ing ngedegaken saka Mechnikov universitas punika Mentri kesehatan masyarakat saka Federasi Rusia.

Kegiatan saka Universitas adhedhasar kerjasama lan koordinasi pendidikan, kegiatan Clinical lan ngelmu. Iku ndadekake bisa nyiyapake specialists wewenang, sing nduweni kawruh munggah-kanggo-tanggal lan bisa kanggo nggunakake ing laku.

4,200 siswa (~ 3000 siswa ing wangun pendidikan budgetary lan ~ 1200 ing wangun pendidikan ragad basis) sing sinau ing Universitas, antarane wong-wong mau sing 500 mahasiswa saka manca negara.

liyane sing, ing Universitas sing sinau liwat 670 interns lan 1500 residents Clinical, 460 Ph.D. calon apa karya pascasarjana sing. Nganti 35 000 Komunitas panjarwa lan ngalami cendhak- lan dawa- training pascadoktoral term tahunan.

karya diagnosis lan Clinical ing Mechnikov University dikelola ing 6 klinik-klinik dhewe, kang kapasitas iku 1645 kasur lan kalebu 25 Spesialisasi Clinical. bagean Clinical saka Universitas nyedhiyani bantuan medical dhuwur-trampil kanggo 40000 patients ing rumah sakit lan 300000 outpatiently tahunan.

Riset karya ing Mechnikov University wis conducted ing sesuai karo pituduh pembangunan ngelmu anyar saka èlmu Biomedis. manungsa waé owahan mbayar kanggo pasinaon ing lapangan pangayoman kesehatan lan resikan lan kesejahteraan epidemiological pedunung. Strategi long-term wis fokus ing transfer efektif saka asil tumindak ngelmu dhasar lan Applied lan ing bangunan lingkungan ngelmu-pendidikan prewangan, apa bakal nggawe bisa nyiyapake spesialis kualifikasi paling.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Umum Kedokteran
  • Fakultas Kedokteran Nyegah
  • fakultas pediatric
  • fakultas dental
  • fakultas bedhah
  • fakultas Babagan pengobatan
  • fakultas Biomedis
  • Fakultas Care Nursing

History


North-Western State University Medical dijenengi sawise I.I. Mechnikov didegaké ing Oktober, 2011 minangka asil saka panggabungan Saint-Petersburg State Medical Academy n. a. I.I. Mechnikov lan Saint-Petersburg Medical Academy of Studies Postgraduate. Loro institusi jenenge ndhuwur duwe sajarah unik, kang wis digawe liwat han 100 taun.

warisan kita wis nambah dening panguwasa owahan ngisaratke kang Alma Mater, lan atusan ewu profesional dilatih. tradhisi budaya lan sekolah ngelmu nyipta fundament kuwat kanggo pengembangan Universitas.

Clinical Institut Grand Putri Elena Pavlovna - GIDUV- Spb PETA didegaké ing 1885 nalika Professor E.E. Eikhvald wis dadi direktur pisanan. Saint Petersburg State Medical Academy (SPbSMA) awale Institut psychoneurological kang diwiwiti ing 1907 dening psikiater kondhang, V.M akademisi. Bekhterev. ing 1994 Akademi iki diwenehi jeneng saka ilmuwan Rusia pinunjul lan Nobel prizer ing medicine I.I. Mechnikov, kang Universitas iku metokake saiki.

 

KARYA Academic
karya pendidikan ing Universitas adhedhasar konsep sistem multi-tataran saka latihan specialists ing program saka werna-werna tingkat pendidikan medical. Ana training pendidikan University, training ing program pendidikan sing luwih dhuwur, uga latihan post-lulusan Doctors.
Universitas encloses 112 departemen, kang nggabungake 9 fakultas: Fakultas Kedokteran general (kasusun saka 24 departemen), Fakultas medical-prophylactic (kasusun saka 29 departemen), ing bedhah Fakultas (kasusun saka 13 departemen), fakultas babagan pengobatan (kasusun saka 15 departemen), ing pediatric Fakultas (kasusun saka 10 departemen), medical – Fakultas biologi (kasusun saka 10 departemen), Fakultas siswa manca, Fakultas pendidikan kanggo perawat, kasarasan lan sosial (kasusun saka 5 departemen), dentistry fakultas (kasusun saka 6 departemen).

ing saiki 4,500 siswa, kanggo bab 800 wong saka negara manca sing sinau ing Universitas. Luwih saka 2400 Komunitas panjarwa lan enom studi pascasarjana ing Universitas dina. Nganti 35 000 Komunitas panjarwa lan ngalami cendhak- lan dawa- training pascadoktoral term tahunan.
Training specialists ing Universitas adhedhasar integrasi tèknologi pendidikan tradisional lan inovatif. Kualitas proses pendidikan wis dikuwasani déning pusat testing sawijining, lan pusat latihan sing nyengkakaké proses pendidikan kanggo karya praktis nyata. Bebarengan karo nambah pengalaman profesional pangertèn gedhe diarahake marang pangembangan pribadine dhokter kang dadi wakil saka Profesi paling Kemanusiaan.


Aja pengin ngrembug North-Western State University Medical ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Medical University State North-Western on Map


Photo


Photos: Medical University State North-Western Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews University Medical North-Western State

Join kanggo ngrembug saka North-Western University Medical State.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.