Medical University Novosibirsk State

Medical University Novosibirsk State. Sinau kedhokteran ing Rusia. Kursus MBBS ing Federasi Rusia

Novosibirsk State Medical University Details

Enroll at Novosibirsk State Medical University

Ringkesan


ing 2010 Universitas Medical Novosibirsk State (NSMU) ngrayakake ulang 75th sawijining! Sajarah universitas punika related rapet kanggo sajarah layanan kesehatan umum ing kutha Novosibirsk, ing Siberia kidul-kulon lan, mbok menawa, ing kabeh negara.

75 taun ing bisnis tegese sugih sajarah. Liwat kabeh taun sing ing NSMU wis manggoni siji misi kang memulang waras wong. Universitas iki mulangi wong enom lan wanita mangertos tugas profesional saka dokter kanggo ngawula wong lan nglakoni awake dhewe kanggo layanan iki.

Memulang waras iku luwih angel tinimbang memulang sembarang profesi ing donya. Many generations of brilliant doctors and scientists have graduated from the NSMU over the years. academicians, profesor, pemimpin institusi medical akeh ana ing antarane kita lulusan. ing 75 taun, liwat 32 ewu Doctors lulus saka universitas. Taun sawisé taun Doctors enom lulus menyang jobs in kesehatan umum lan ing riset medical.

Wong-wong sing makarya lan ngangsu kawruh wonten ing NSMU liwat taun sing Sajarah NSMU. Sampeyan bener kang sajarah digawe dening wong lan bukti urip iki sing 75 saka NSMU lulusan klebu ing dhaftar Treasures NSMU Human. Their lives interlaced with the history of Novosibirsk and Russia demonstrate how one person can make a difference. By giving their knowledge, skills, lan jiwo kanggo Profesi lan masyarakat, wong iki imprinted jeneng ing sajarah NSMU.

NSMU bangga kabeh wong sange apa kene lan nyumbang ing pangembangan medicine ora mung ing Novosibirsk lan Rusia nanging uga ing donya kabeh. Para NSMU dina sing ditetepake Doctors sing uga bisa ing klinik-klinik kutha lan rumah sakit.

Nggolek menyang mangsa saka University Medical Novosibirsk State, kita bisa ngomong kanthi cetha sing universitas bakal terus sawijining wutah minangka tansah wis. 75 taun kepungkur ing NSMU mung siji fakultas. Dina iki kita duwe 8 fakultas nanging iki ora watesan kita. institusi kesehatan umum kudu Doctors, accountants, lawyers, Komunitas panjarwa lan kesehatan umum. Kita bakal terus kanggo tuwuh dening bejat dobel, modernizing proses pendidikan, setelan standar dhuwur kanggo mulang lan murid kanggo nyedhiyani masyarakat karo specialists banget uga dilatih ing care kesehatan umum.

Igor The. Marinkin
Rektor Universitas Medical Novosibirsk State

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Medical faculty
  • fakultas pediatric
  • Stomatologic faculty
  • fakultas Pharmaceutical
  • Faculty of precollege preparations of professional training
  • Faculty of the maximum sisterly formation
  • Faculty of social work
  • Faculty of economy and management in public health services
  • Faculty of clinical psychology
  • Ecological faculty
  • Faculty of improvement of professional skill qualification

History


ing 1935 the Novosibirsk location of Tomsk Institute for Doctor Training located in Novosibirsk was reorganized into the Novosibirsk Medical Institute (NSMI). At that time the Institute had only one faculty which was the Faculty of General Medicine where students from the Omsk and Tomsk Medical Institutes did their 3d-year course work. ing 1936, first freshmen were admitted.

ing 1999 the Novosibirsk State Medical Institute became the Novosibirsk State Medical Academy. ing 2005 the Academy became the Novosibirsk State Medical University.

As time passed the NSMU laboratories grew and improved, new faculties and courses appeared. Swara 32 thousands of new doctors have graduated from the University, dozens of tens of thousands of medical practitioners have received additional professional training here. NSMU graduates work all over Russian Federation as well as in CIS countries, in USA, Jerman, Israel, Australia and other countries. University academic staff takes part in international medical projects, attend conferences, congresses and symposiums, work and get additional training at universities all over the world. NSMU graduates work at well-known universities in Europe (Jerman, Belgium, France), Japan, USA, New Zealand and Australia.

ing 2006, the University was recognized as one of the 100 best products in Russia. In the same year NSMU received an award for great achievements in education and won the contestNovosibirsk Trade Mark 2006”. In September of 2010 the Novosibirsk State Medical University celebrated its 75th anniversary.


Aja pengin discuss Novosibirsk State Medical University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Novosibirsk State Medical University on Map





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Novosibirsk State Medical University reviews

Join to discuss of Novosibirsk State Medical University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.