Novosibirsk State University of Economics and Management

Novosibirsk State University of Economics and Management. Ekonomi Study in Russia

Novosibirsk State University of Economics lan Details Management

Ndhaftar ing Novosibirsk State University of Economics and Management

Ringkesan


The Novosibirsk State University of Economics and Management

ana 4 fakultas ing NSUEM:

  • Departemen Ekonomi
  • Departemen Sosial lan Kemanusiaan
  • Departemen Hukum
  • Departemen IT

saiki, ana 29 departemen ing universitas. lulusan NSUEM sing dilatih dadi specialists IT, pokrol trampil, warna Managers, Staff hubungan internasional, jurusan pariwisata, etc.

Novosibirsk State University of Economics and Management kagungan sistem multilevel pendidikan luwih, kayata lulus, pascasarjana, lan program doktoral. Menapa malih, ana Dewan Pasinaon Postgraduate dianggo ing universitas.

NSUEM Business College minangka institusi kejuruan khusus ing akeh kothak. NSUEM aktif nindakake negara-saka-saka-gambar teknologi pendidikan: tiron profesional, pelatihan, Techniques project, lan ing-line pendidikan.

Ngasilaken saka pendidikan laku-oriented, kira-kira 90 saben sen saka NSUEM lulusan golek proyek sawise wiwitan sing. NSUEM minangka pusat regional pendidikan pascasarjana: program MBA menehi training kanggo collars putih, program APTECH wis fokus ing specialists IT training. Uga ana retraining program lan program latihan majeng. Kerjasama karo Universitas lan organisasi internasional minangka bagéan integral saka urip NSUEM ngasilaken ing program exchange student aktif.

Novosibirsk State University of Economics and Management wis liwat 12 000 siswa dipuntampi. Jumlah fakultas Universitas punika liwat 430, antarane wong-wong mau 53 Doktor Ilmu lan 232 PhD saka Science.

NSUEM aktif lan saya develops menehi fasilitas. The total papan fasilitas NSUEM (kalebu pemblokiran akademisi anyar) kira 50 000 kothak meter. Ana kolam renang modern nyaman.

NSUEM ndhukung macem-macem formulir saka kegiatan Extracurricular kanggo siswa, kayata kumpulan mahasiswa, tari lan vokal studio, sekolah drama, etc.

NSUEM wis dibukak makhlukipun Tambahan dalan Project. dalan ekstra makhlukipun sing anyar pendekatan ing lapangan, kang sing gedhe-gedhe unik ing Rusia. NSUEM punika ateges saka 7 dalan ekstra makhlukipun.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Ekonomi

Fakultas Ekonomi iku bagean-bagean struktural NSUEM

ing 2014 langkah anyar pembangunan wis dipunwiwiti ing NSUEM, ing Universitas reconstruction Institutes of Economics and Management manunggal menyang Fakultas ekonomi.

Ing Fakultas wayahe Ekonomi paling gedhe ing NSUEM dening jumlahe mahasiswa.

  1. Arah Ekonomi
  2. Arah Management
  3. Arah sumber Human
  4. Arah Negara lan Manajemen Municipal

Fakultas Sosial lan Ilmu Kemanusiaan

Fakultas Sosial lan Ilmu Kemanusiaan iku bagean-bagean struktural NSUEM.

Fakultas nawakake 9 kothak:

  1. Psychology;
  2. Sales;
  3. Sosiologi;
  4. pasinaon regional manca;
  5. hubungan internasional;
  6. Advertising lan public relations;
  7. layanan;
  8. Pariwisata;
  9. Manajemen Perhotelan

Fakultas lan Teknologi

Fakultas lan Teknologi punika bagean-bagean struktural NSUEM

Saiki mahasiswa Fakultas sing dilatih ing 7 pituduh saka informasi lan inovasi lapangan. Kabeh directions nglengkapi saben liyane lan nyedhiyani latihan spesialis banget ing lapangan sistem manajemen perusahaan.

Informasi lan Teknologi nawakake fakultas 7 wilayah:

  1. informatika dhasar lan InformationTechnologies;
  2. Sistem Informasi lan Teknologi
  3. Applied Informatika;
  4. Keamanan informasi;
  5. Pasinaon inovasi;
  6. Informatika Business;
  7. Manajemen Lingkungan lan Natural Resources

Fakultas Hukum

Fakultas Hukum iku bagean-bagean struktural NSUEM.

ing 2014 miturut dikarepake ing program pendidikan pembangunan, NSUEM urip Fakultas Hukum. "Clinic Legal" iku bagéan saka Fakultas. Fakultas punika tujuan kanggo latihan pokrol kanggo organisasi saka lingkungan ekonomi beda. Lulusan ing struktur pemerintahan beda; terus posisi ing departemen ing Kementerian Internal Negeri Federasi Rusia.

Fakultas Hukum tawaran pendidikan ing Law

History


ing 1929 Siberian Institut Ekonomi Nasional iki dibukak ing Novosibirsk, lan iki adhedhasar ing bangunan jaman Novosibirsk State arsitektur lan seni Academy. Sasaran utama ana kanggo nyedhiyani Managers ekonomi kanggo ékonomi nasional. Memulang Staff 1929 isinipun saka 10 wong lan ing 1931 iku gained nganti 57, ing wong: 4 profesor, 19 profesor digandhengake.

Ing taun akademik pisanan Institute dibukak 4 fakultas: ekonomi ngrancang, Industri, exchange produk lan distribusi, Manajemen ekonomi lan tetanèn.

ing 1967 miturut urutan Administrative dening Menteri pendidikan dhuwur lan secondary ) Novosibirsk Institut Ekonomi Nasional (NINE) iki dibukak ing basis saka Kabeh cabang Union Correspondence financial-lan-ekonomi Institute. NINE iki dibukak ing 1 Agustus 1968. Rektor pisanan ana Victor Pervushin.

ing 1986 Peter Shemetov dadi rektor. Panjenenganipun ngarahke ing preparation wis entri lan nggawa sistem pendidikan multi-tingkat ing Institute. Panjenenganipun dibukak pendidikan sarjana Doktor lan printing lan publikasi tengah.

Lan sing penting iki diwènèhaké marang sing wis luwih fakultas pendidikan, kang mengko rubah menyang Lyceum Ekonomi - pisanan konco Urals. Ing taun ana butuh specialists qualified ing kothak ekonomi (Kewangan, accountants lan sapiturute). Lan Institut ketemu dikarepake iki.

ing 1994 Institut pikantuk status Academy, lan ing 2004, status Universitas. Status Universitas mimpin NSUEM kanggo jeneng anyar: Novosibirsk State University of Economics and Management.

Sawetara struktur NSUEM modern digawe ing wektu kirim-Uni Soviet.


Aja pengin ngrembug Novosibirsk State University of Economics and Management ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Novosibirsk State University of Economics and Management on Map


Photo


Photos: Novosibirsk State University of Economics and Management Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Novosibirsk State University of Economics lan reviews Management

Join kanggo ngrembug saka Novosibirsk State University of Economics and Management.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.